Το νέο παιχνίδι του LimeWire προσομοιώνει τη νοσταλγία της μουσικής πειρατείας και πληρώνει με κρύπτο

Ένα νέο παιχνίδι που αποσκοπεί στην αναβίωση της νοσταλγίας της πειρατείας μουσικής με το πρόσθετο μπόνους των κρύπτο ανταμοιβών εγκαινίασε η πρώην πλατφόρμα ανταλλαγής αρχείων peer-to-peer, η πλατφόρμα ανταλλαγής αρχείων που μετατράπηκε σε nonfungible token marketplace LimeWire.

Στις 13 Απριλίου, η ιστορική πλατφόρμα λήψης μουσικής, εξαιρετικά δημοφιλής στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αναβίωσε και μετατράπηκε σε Web3 με τη μορφή ενός ρετρό παιχνιδιού λήψης μουσικής με θέμα το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows XP.

Οι παίκτες πρέπει να εισάγουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για να παίξουν το παιχνίδι που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης και τους προτρέπει να αναζητήσουν παλιά μουσική και ταινίες των αρχών της δεκαετίας του 2000 για να τις κατεβάσουν.

Η προσομοίωση θα παρέχει μια λίστα τραγουδιών ή ταινιών από την εποχή αυτή, την οποία οι παίκτες θα επιλέξουν να “κατεβάσουν” μέσα σε ένα χρονικό όριο. Κάθε προσομοιωμένη λήψη που δεν περιέχει έναν προσομοιωμένο “ιό” θα αποφέρει πόντους στον παίκτη.

Οι βαθμολογίες καταχωρούνται σε έναν πίνακα κατάταξης με τους κορυφαίους παίκτες να δικαιούνται να λάβουν μια διανομή του επερχόμενου κουπονιού ERC-20 της LimeWire, LMWR.

Το LimeWire επαναλειτούργησε στα μέσα του 2022 ως αγορά NFT με στόχο να γίνει μια κορυφαία αγορά δημιουργικού περιεχομένου και πλατφόρμα μελών.

Η αρχική πλατφόρμα διαμοιρασμού αρχείων έκλεισε το 2010 μετά από μια ομοσπονδιακή δικαστική υπόθεση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων και η αγορά LimeWire NFT δεν έχει καμία σχέση με την αρχική πλατφόρμα ή την ομάδα της.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: