Το μυστηριώδες πορτοφόλι Bitcoin γίνεται ο τρίτος μεγαλύτερος κάτοχος σε μόλις 90 ημέρες

Ένα μυστηριώδες πορτοφόλι Bitcoin έκανε ένα εκπληκτικό άλμα στην ιεραρχία και εξασφάλισε τη θέση του τρίτου μεγαλύτερου κατόχου Bitcoin παγκοσμίως, πετυχαίνοντας αυτό το κατόρθωμα σε μόλις τρεις μήνες. Η ταχύτητα αυτής της ανόδου έχει πυροδοτήσει διάφορες εικασίες σχετικά με την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του.

Όπως αποκαλύπτεται από στοιχεία που αντλήθηκαν από την πλατφόρμα κρύπτο δεδομένων BitInfoCharts, το Bitcoin εισέρρευσε για πρώτη φορά σε αυτή τη διεύθυνση πορτοφολιού στις 8 Μαρτίου. Μέσα σε μόλις τρεις μήνες και μερικές εβδομάδες, το πορτοφόλι κατάφερε να συγκεντρώσει το εντυπωσιακό ποσό των 118.000 BTC, που μεταφράζεται σε μια τρέχουσα αποτίμηση ύψους 3,08 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η ταχεία και ουσιαστική συσσώρευση Bitcoin σε ένα μοναχικό πορτοφόλι έχει φυσικά προκαλέσει μια πληθώρα εικασιών. Ορισμένες φωνές στην κοινότητα των κρύπτο υποστηρίζουν ότι είναι εύλογο το πορτοφόλι να ανήκει σε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που υφίσταται σημαντικές μεταφορές κεφαλαίων. Ωστόσο, μια πιο ευφάνταστη φράξια του Crypto Twitter διατύπωσε μια πιο αντισυμβατική υπόθεση, υποθέτοντας ότι μπορεί να εμπλέκεται η BlackRock, η γνωστή εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, και την ονόμασε “κύριο ύποπτο”.

Επί του παρόντος, τα πορτοφόλια Bitcoin με την υψηλότερη κατάταξη, όπως τεκμηριώνεται από το BitInfoCharts, φέρεται να ανήκουν στο Binance και το Bitfinex, τα οποία χρησιμεύουν ως ψυχρά πορτοφόλια Bitcoin. Το αινιγματικό πορτοφόλι Bitcoin, που ανήκει σε άγνωστο άτομο ή οντότητα, εξασφαλίζει την τρίτη θέση, με ένα άλλο κρύο πορτοφόλι Binance να ακολουθεί στενά στην τέταρτη θέση.

Η παρουσία της BlackRock τράβηξε την προσοχή της σφαίρας των κρύπτο στις 15 Ιουνίου, όταν η εταιρεία υπέβαλε αίτηση για ένα προϊόν Bitcoin ETF με επίκεντρο την αγορά spot. Εάν η πρόταση αυτή εγκριθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, θα σηματοδοτήσει μια πρωτοποριακή εξέλιξη στο αμερικανικό τοπίο των ETF.

Η υποβολή από την BlackRock πυροδότησε μια αλυσιδωτή αντίδραση παρόμοιων καταθέσεων για προϊόντα spot από μια σειρά σημαντικών παικτών της Wall Street, συμπεριλαμβανομένων των Fidelity, Invesco, Wisdom Tree και Valkyrie.

Η προσδοκία γύρω από ένα πιθανό spot Bitcoin ETF προκάλεσε σοκ στην κοινότητα των αναλυτών κρύπτο, με τις ανοδικές προβλέψεις να εκφράζονται σχετικά με τη μελλοντική τιμή του Bitcoin. Συγκεκριμένα, ο Tom Lee, επικεφαλής της έρευνας στην Fundstrat, έφτασε στο σημείο να προτείνει ότι το Bitcoin θα μπορούσε να κλιμακώσει την αξιοσημείωτη τιμή των 150.000 δολαρίων ανά νόμισμα μετά το επερχόμενο γεγονός του μισού τον Απρίλιο του 2024.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: