Το Flux-Bitcoin φέρνει το Web3 στο δίκτυο Lightning


Το Flux, κορυφαίος πάροχος αποκεντρωμένου cloud, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του 10ου παράλληλου περιουσιακού στοιχείου του οικοσυστήματος. Αυτό έρχεται αμέσως μετά την πρόσφατη αποκάλυψη του SSP, ενός πορτοφολιού προγράμματος περιήγησης πολλαπλών κωδικών επόμενης γενιάς με τεράστιες δυνατότητες να επαναπροσδιορίσει την αυτοεπιτήρηση του blockchain.

Τα παράλληλα περιουσιακά στοιχεία (Parallel assets) έχουν γίνει τα διακριτικά τou Flux για τη διαλειτουργικότητα και τη συνεργασία μεταξύ πλατφορμών στη βιομηχανία blockchain. Περισσότερο από απλά ψηφιακά token, τα Παράλληλα περιουσιακά στοιχεία χρησιμεύουν ως γέφυρα που συνδέει το δίκτυο Flux με άλλα μεγάλα blockchains. Έχουν επίσης θέσει ένα στέρεο θεμέλιο για τη διερεύνηση ποικίλων ευκαιριών DeFi και την προώθηση λύσεων cross-chain για τον διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο του Web3.

Το τελευταίο παράλληλο περιουσιακό στοιχείο του Flux, το Flux-Bitcoin, θα επιτρέψει στους κατόχους να αξιοποιήσουν την εκρηκτική δύναμη και την τεχνολογία του Bitcoin για διαφορετικές δυνατότητες.

Το πρωτόκολλο Bitcoin θεωρείται ως το ιερό δισκοπότηρο των ψηφιακών δικτύων πληρωμών, και όχι άδικα. Εκτός από τον πρωτοποριακό του ρόλο, το Bitcoin έχει επιδείξει σταθερή αξιοπιστία, ρευστότητα και ασφάλεια. Ως αποτέλεσμα, παραμένει ένα από τα πιο αξιόπιστα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όλων των εποχών και έχει απολαύσει τεράστια αποδοχή ακόμη και εκτός του κόσμου του blockchain.

Το Flux-Bitcoin εκδίδεται με βάση τα περιουσιακά στοιχεία Taproot, ένα πρωτόκολλο που τροφοδοτείται με tap, το οποίο επιτρέπει στα περιουσιακά στοιχεία που εκδίδονται στην αλυσίδα Bitcoin να μπορούν να μεταφερθούν μέσω του δικτύου Lightning. Ως εκ τούτου, το Flux-Bitcoin θα εισάγει στους χρήστες τη σταθερότητα και την ασφάλεια του δικτύου Bitcoin σε συνδυασμό με την ταχύτητα υψηλών επιδόσεων και τα χαμηλά τέλη συναλλαγών του δικτύου Lightning. Η κίνηση αυτή κατοχυρώνει επίσης την Flux ως πρώτο-υποψήφιο των layer-2 solutions του δικτύου Lightning και των περιουσιακών στοιχείων taproot.

Το δίκτυο Lightning αντιπροσωπεύει ένα δίκτυο πληρωμών peer-to-peer που αξιοποιεί τα κανάλια πληρωμών που είναι ενσωματωμένα στo Bitcoin blockchain. Επιτρέπει τον σχεδόν άμεσο και χαμηλού κόστους διακανονισμό Bitcoin μεταξύ των συμμετεχόντων. Με την ενοποίηση πολλαπλών καναλιών πληρωμών, οι συναλλαγές μπορούν να εκτελούνται γρήγορα στο δίκτυο Bitcoin, αντιμετωπίζοντας το ζήτημα της επεκτασιμότητας του Bitcoin.

Το Flux-Bitcoin σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τις ψηφιακές πληρωμές, καθώς εισάγει τους χρήστες του Flux σε έναν κόσμο συναλλαγών μεγάλου όγκου που εκτελούνται με ταχύτητα ρεκόρ.

Αυτό το περιουσιακό στοιχείο θα διατηρήσει τις ατομικές μετατροπές σε Bitcoin και θα επιτρέψει επίσης στους προγραμματιστές να επωφεληθούν από τις τεράστιες δυνατότητες του δικτύου Lightning για την ανάπτυξη άμεσων λύσεων κρυπτοπληρωμών.

Το Flux-Bitcoin απελευθερώνει τον κόσμο του Bitcoin στο Flux. Τώρα, μπορείτε να εκτελέσετε υποδομές Bitcoin στο Flux, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για blockbook, mainnet, Testnet ή το νεότερο Bitcoin Signet. Οι κόμβοι Bitcoin στο Flux βρίσκονται ήδη στα σκαριά και θα είναι διαθέσιμοι σύντομα. Το Flux θα γίνει επίσης ο πάροχος cloud για τη φιλοξενία πελατών του δικτύου Lightning, πελατών taproot assets ή universe nodes. Το νέο παράλληλο περιουσιακό στοιχείο τοποθετεί τo Flux ώστε να συμμετέχει άμεσα στην ανάπτυξη του Bitcoin, των layer-2 solutions και στην υιοθέτησή τους.

“Με τo Flux να πρωτοπορεί στην επέκταση του Bitcoin στο layer 2 και να είναι η πρώτη που υιοθετεί τα Taproot assets, συμπεριλαμβανομένου του Lightning Network, δεν γράφουμε απλώς ιστορία, αλλά ενσωματώνουμε για πάντα τo Flux στην ίδια τη δομή του οικοσυστήματος του Bitcoin. Πρόκειται για ένα μνημειώδες ορόσημο τόσο για τo Flux όσο και για ολόκληρο τον κόσμο του Web3. Έχουμε θέσει τις βάσεις για ένα μέλλον όπου τα όρια μεταξύ Bitcoin και αποκεντρωμένων υπηρεσιών cloud θολώνουν, και είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι που ξεκινάμε.”. Daniel Keller, συνιδρυτής της Flux και διευθύνων σύμβουλος του InFlux

Σχετικά με το Flux
Το Flux Web3 cloud είναι μια αποκεντρωμένη υπολογιστική υπηρεσία και λύση blockchain-as-a-service, προσφέροντας ένα διαλειτουργικό και αποκεντρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης παρόμοιο με το AWS ή το Google Cloud. Το Flux χρησιμοποιεί ένα εγγενές νόμισμα POW (Proof-of-Work) για την τροφοδοσία αυτού του οικοσυστήματος, παρέχοντας κίνητρα για τους hardware hosters, διακυβέρνηση στην αλυσίδα και μετριασμό των κακών παραγόντων μέσω απαιτήσεων staking για το running hardware. Το λειτουργικό σύστημα Flux τρέχει πάνω σε Linux για να παρέχει στο δίκτυο επαληθευμένη και συγκριμένη υπολογιστική ισχύ υψηλής διαθεσιμότητας και χρησιμοποιεί το blockchain για να διασφαλίσει τη διαφάνεια στις λειτουργίες διακυβέρνησης. Το Flux Cloud είναι η μεγαλύτερη και πιο αποκεντρωμένη υποδομή cloud στον κόσμο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: