Το Flare εκτοξεύεται μετά την ανακοίνωση του Google Cloud

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη έκθεση του CoinMarketCap, το Flare αναδείχθηκε ως αξιοσημείωτος κορυφαίος κερδισμένος στις 15 Ιανουαρίου, μετά από μια ανακοίνωση της Google Cloud.

Ο κατάλογος των κορυφαίων κερδισμένων του CoinMarketCap ανέδειξε την απόδοση του Flare (FLR), ενός EVM-based layer 1, το οποίο κατέγραψε σημαντική άνοδο 20,8% στην τιμή του στα 0,0212 δολάρια εντός της τελευταίας ημέρας, συνοδευόμενη από έναν ισχυρό 24ωρο όγκο συναλλαγών ύψους 38,9 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η άνοδος αυτή συνέπεσε με την είσοδο της Google Cloud στον χώρο του blockchain, καθώς ο τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε τον ρόλο του τόσο ως επικυρωτή όσο και ως συνεισφέροντα στο Flare Time Series Oracle (FTSO). Η κίνηση αυτή θεωρείται σημαντικό ορόσημο για τη γεφύρωση της τεχνολογίας blockchain με τις mainstream εταιρείες τεχνολογίας. Οι επιδόσεις της FLR ξεχώρισαν σε αντίθεση με την ευρύτερη αγορά κρυπτονομισμάτων, η οποία σημείωσε πτώση 3,2%. Επιπλέον, το FLR ξεπέρασε άλλα κρυπτονομίσματα της πλατφόρμας smart contracts, καταγράφοντας αξιοσημείωτη άνοδο 10,8% την τελευταία ημέρα.

Τη δεύτερη θέση μεταξύ των κορυφαίων κερδοφόρων κατέχει το Sui (SUI), το οποίο σήμερα τιμολογείται στα 1,37 δολάρια, παρουσιάζοντας αύξηση 9,4% τις τελευταίες 24 ώρες, συνοδευόμενη από σημαντικό όγκο συναλλαγών ύψους 685 εκατομμυρίων δολαρίων. Επιπλέον, το πρωτόκολλο Sui σημείωσε σημαντική άνοδο στη συνολική αξία των περιουσιακών στοιχείων που έχουν κλειδωθεί, φτάνοντας σχεδόν τα 341 εκατομμύρια δολάρια, υποδηλώνοντας αύξηση περίπου 48 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα στις τελευταίες 24 ώρες. Η θετική δυναμική του Sui συνεχίζεται από την προηγούμενη αναγνώρισή του ως κορυφαίου κερδισμένου πριν από λίγες ημέρες.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το MetisDAO (METIS), το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για αύξηση 6,7% και η αξία της σήμερα ανέρχεται στα 126,83 δολάρια. Παρόλο που δεν αναφέρθηκαν συγκεκριμένα νέα στις 15 Ιανουαρίου, το token συνεχίζει να δημιουργεί ενθουσιασμό μετά την ανακοίνωση ενός πορτοφολιού Bitget από την προηγούμενη εβδομάδα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: