Το Bybit εισάγει το ‘TradeGPT’: Εργαλείο με βάση την τεχνητή νοημοσύνη για την ανάλυση της αγοράς και τις ερωτήσεις και Data-Driven Q&A

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Bybit με έδρα το Ντουμπάι δημιουργεί κύματα στον χώρο των κρύπτο με την εισαγωγή του TradeGPT, ενός εργαλείου συναλλαγών που βασίζεται σε γλώσσα και αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης (AI). Αυτό το καινοτόμο εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να παράγει ιδέες συναλλαγών και να παρέχει απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο σε τεχνικές ερωτήσεις με βάση τα δεδομένα της αγοράς.

Το TradeGPT χαιρετίζεται ως ένας εκπαιδευτικός πόρος με γνώμονα την τεχνητή νοημοσύνη, αξιοποιώντας τις γενεσιουργές δυνατότητες του εκτεταμένου γλωσσικού μοντέλου του ChatGPT σε συνδυασμό με το ιδιόκτητο ToolsGPT της Bybit. Αυτό το δυναμικό δίδυμο συνεργάζεται για να προσφέρει στους χρήστες ανάλυση της αγοράς και λύσεις στα ερωτήματά τους σε πολλές γλώσσες.

Η ανακοίνωση, τόνισε την ικανότητα του TradeGPT να παρέχει στρατηγικές αγοράς και συστάσεις προϊόντων, απευθυνόμενη σε χρήστες που συμμετέχουν σε συνεχείς συζητήσεις.

Η Bybit είχε προηγουμένως ξεκινήσει το ToolsGPT τον Ιούνιο του 2023, ενσωματώνοντας περαιτέρω τις δυνατότητες μηχανικής μάθησης και τεχνητής νοημοσύνης του ChatGPT με τον πλούσιο θησαυρό δεδομένων αγοράς της Bybit. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στην πλατφόρμα να διεξάγει τεχνικές και χρηματοδοτικές αναλύσεις, καθώς και να κάνει προβλέψεις μοντέλων.

Η Bybit δεν είναι το μόνο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που επιχειρεί να εισέλθει στη σφαίρα της υποβοήθησης χρηστών με βάση την τεχνητή νοημοσύνη. Η Crypto.com, για παράδειγμα, παρουσίασε τον Μάιο του 2023 τον δικό της βοηθό που λειτουργεί με ChatGPT και ονομάζεται Amy. Ομοίως, η Binance έχει αγκαλιάσει το chatbot της OpenAI, χρησιμοποιώντας το στην πλατφόρμα Binance Academy για να ανακτά απαντήσεις από μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων με άρθρα και πληροφορίες που αφορούν το οικοσύστημα Web3.

Το OKX, ένα άλλο εξέχον ανταλλακτήριο, διερευνά επίσης τις δυνατότητες της AI. Έχει ενσωματώσει τα εργαλεία AI της EndoTech για την ανάλυση της μεταβλητότητας της αγοράς και τον εντοπισμό ευκαιριών διαπραγμάτευσης. Η Solana Labs, από την άλλη πλευρά, εισήγαγε ένα πρόσθετο που τροφοδοτείται από το ChatGPT και επιτρέπει στο γλωσσικό μοντέλο να ελέγχει τα υπόλοιπα των πορτοφολιών, να εκτελεί μεταφορές συμβόλων με βάση το Solana και να διευκολύνει τις συναλλαγές με nonfungible token (NFT).

Αυτά τα εργαλεία που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη εισάγονται καθώς η Bybit διευρύνει τις προσφορές υπηρεσιών της, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών δανεισμού με πληρωμές τόκων επί των κατατεθειμένων κρυπτονομισμάτων. Η Bybit αποτελεί μέρος μιας αυξανόμενης ομάδας ανταλλακτηρίων που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία στη βάση των χρηστών της.

Η τεχνητή νοημοσύνη συνεχίζει να οδηγεί την καινοτομία σε διάφορους τομείς. Η TinyTap, θυγατρική της Animoca Brands, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, χρησιμοποιώντας την AI για τη δημιουργία εκπαιδευτικών παιχνιδιών και NFTs με βάση τις υποδείξεις των χρηστών. Σε έναν διαφορετικό τομέα, η Iris Energy, μια οντότητα εισηγμένη στον Nasdaq, πραγματοποίησε μια σημαντική επένδυση ύψους 10 εκατ. δολαρίων για την απόκτηση 248 GPU Nvidia H100 Tensor Core. Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στη διερεύνηση ευκαιριών δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης στις εγκαταστάσεις του κέντρου δεδομένων της.

Η Nvidia, ένας διακεκριμένος κατασκευαστής τσιπ και υλικού, ανακοίνωσε πρωτοφανή αποτελέσματα του β’ τριμήνου του 2023, τα οποία τροφοδοτήθηκαν από το αυξημένο ενδιαφέρον για εργαλεία που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη, όπως το ChatGPT, σηματοδοτώντας τις μετασχηματιστικές δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης σε όλους τους κλάδους.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: