Το Bitcoin ξεπερνά τον Ντόναλντ Τραμπ, τα όπλα στην Αμερική, κλπ: Google Trends

Εν μέσω των αυξανόμενων συζητήσεων γύρω από τον Ντόναλντ Τραμπ, τα όπλα και άλλα θέματα που συνδέονται με την πολιτική και την ψυχαγωγία, το Bitcoin παραμένει ο όρος με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μια σύγκριση του όγκου αναζήτησης με βάση τα δεδομένα της Ahrefs αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί είναι περίεργοι για το Bitcoin, με τη Νεβάδα να παίρνει τη θέση ως η “πιο τρελή για Bitcoin πολιτεία” στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρά το γεγονός ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ γίνεται συνεχώς πρωτοσέλιδο, καταλαμβάνει μόνο τη δεύτερη θέση στη λίστα με τους όρους που αναζητούνται περισσότερο στην Αμερική.

Όπως φαίνεται παραπάνω, άλλοι δημοφιλείς όροι που ακολουθούν το Bitcoin και τον Ντόναλντ Τραμπ περιλαμβάνουν τις έκτακτες ειδήσεις, τον Έλβις Πρίσλεϊ και το Disney World. Προηγουμένως δημοφιλείς όροι όπως τα όπλα, ο Chuck Norris, η ασφάλιση υγείας και η πολιτική δεν κατάφεραν καν να μπουν στην πρώτη δεκάδα της λίστας.

Τις τελευταίες 30 ημέρες, οι αναζητήσεις στο Google για τον Ντόναλντ Τραμπ ξεπέρασαν το Bitcoin μόνο για δύο ημέρες – στις 4 και 5 Απριλίου – όταν εμφανίστηκαν αναφορές για την πιθανή σύλληψη του πρώην προέδρου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Google Trends.

Μια σύγκριση ανά πολιτεία αποκάλυψε ότι η Νεβάδα είναι η πολιτεία με τον μεγαλύτερο αριθμό αναζητήσεων για “Bitcoin”, ακολουθούμενη από το Μαϊάμι, την Καλιφόρνια και την Ουάσινγκτον.

Ο κύριος λόγος για αυτό το εύρημα αποδίδεται στους χαμηλότερους φόρους και στις πρωτοβουλίες της τοπικής κυβέρνησης για την προώθηση της καινοτομίας, σύμφωνα με το Trading Browser. “Η μακρόχρονη αναπνοή της Νεβάδα στον τζόγο μπορεί να συμβάλλει στην επιτυχία και το υψηλό ενδιαφέρον για το Bitcoin”, προστίθεται στη μελέτη.

Μια νέα έκθεση του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Βόρεια Κορέα και οι εγκληματίες χρησιμοποιούν αποκεντρωμένες οικονομικές υπηρεσίες για να τσουβαλιάζουν παράνομα κέρδη.

Ωστόσο, το Υπουργείο Οικονομικών πιστεύει ότι “το μεγαλύτερο μέρος της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και της χρηματοδότησης της διάδοσης” έγινε με τη χρήση πλαστικού νομίσματος ή εκτός του οικοσυστήματος των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: