Τι συνέβη με το token Gala V1? Ενημέρωση για Gala V2

Η Gala Games θα διαθέσει ένα αναβαθμισμένο token GALA στις 15 Μαΐου μέσω ενός airdrop στους υπάρχοντες κατόχους.

Η Gala ενημέρωσε τους κατόχους που έχουν το Gala V1 σε μια liquidity pool ή σε smart contracts να αποσύρουν τα tokens τους προκειμένου να διασφαλίσουν την παραλαβή του νέου token. Μετά τις 15 Μαΐου, το Gala V1 δεν θα έχει “καμία υποστήριξη ή δυνατότητα χρήσης”, δήλωσε η εταιρεία.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Από την άποψη της Gala, η αναβάθμιση του token ήταν ένα σημαντικό και απαραίτητο βήμα για το κρυπτονόμισμα. Το έξυπνο συμβόλαιο του νέου token -το οποίο περιέχει τον κώδικα που τροφοδοτεί πράγματα όπως τα token, τα έργα NFT και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές- θα προσφέρει “βελτιωμένους μηχανισμούς καύσης, βελτιώσεις ασφαλείας και μελλοντική δυνατότητα αναβάθμισης”, σύμφωνα με μια δημοσίευση στο blog της Gala.

Ανακοινώθηκε το Gala v2 Airdrop: Gala: Τι πρέπει να ξέρετε

Ο πρόεδρος του Blockchain της Gala Games, Jason Brink, εξήγησε στο Twitter ότι το token του Gala έχει εξελιχθεί με την πάροδο των χρόνων, καθώς αρχικά υπήρχε ως ένα Ethereum ERC-1155 token, το οποίο στη συνέχεια έπρεπε να επανεκδοθεί μέσω του προτύπου ERC-20 token, όταν η ομάδα αποφάσισε ότι έπρεπε να βελτιώσει τις δυνατότητές του.

“Καθώς ο χρόνος προχωρούσε, εντοπίσαμε άλλες βελτιώσεις που μπορούν να γίνουν σε αυτό το token”, δήλωσε ο Brink για το ERC-20 token, Gala V1. “Δυστυχώς, δεν λειτουργεί έτσι το αρχικό συμβόλαιο και δεν μπορεί να αναβαθμιστεί. Η μόνη λύση είναι να κάνουμε ό,τι κάναμε την πρώτη φορά -αποσύρουμε το παλιό συμβόλαιο και το token, αναπτύσσουμε ένα νέο συμβόλαιο και το χρησιμοποιούμε αντί αυτού”.

Ο Brink υποστήριξε ότι η έκδοση V2 του Gala δεν είναι traditional airdrop, αυτό καθαυτό, επειδή το Gala δεν προσπαθεί να δώσει στους κατόχους του δωρεάν ή επιπλέον καλούδια για την κατοχή του παλιού τους token. Αντιθέτως, η Gala δήλωσε ότι απλώς κάνει αυτό που πρέπει να γίνει για την αναβάθμιση του συμβολαίου. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό συνίσταται στη μετάβαση σε ένα νέο έξυπνο συμβόλαιο και στην αποστολή στους κατόχους του Gala V1 της ίδιας ποσότητας token μέσω του νέου συμβολαίου Gala V2.

Η κυκλοφορία του Gala V2 είναι τεχνικά ένα airdrop, καθώς τα τοκενς θα σταλούν αυτόματα στα πορτοφόλια αυτοελέγχου που κατέχουν τα τοκενς V1, αν και το Gala απέφυγε να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη ορολογία. Η ανάρτηση στο blog της Gala σχετικά με την κυκλοφορία αναφέρεται σε αυτήν ως “drop” (όχι “airdrop”), ενώ ο Brink χρησιμοποίησε τον όρο “deployment” στο νήμα του tweet του.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: