Τα Ordinals διατηρούν την κυριαρχία τους παρά την πτώση των τιμών

Παρά την πρόσφατη πτώση της τιμής του Bitcoin και τους ισχυρισμούς ότι ο ενθουσιασμός για τα Bitcoin NFTs έχει μειωθεί, οι τακτικές εγγραφές έχουν διατηρήσει σημαντική παρουσία στο δίκτυο Bitcoin, αποδεικνύοντας την ανθεκτικότητα και τη συνεχή χρήση τους.

Στις 21 Αυγούστου, ένας προγραμματιστής Ordinals γνωστός ως “Leonidas” τόνισε ότι το Bitcoin είχε παρακολουθήσει 530.788 συναλλαγές τις τελευταίες 24 ώρες, με αξιοσημείωτες 450.785 από αυτές τις συναλλαγές να σχετίζονται με ordinals. Εν μέσω συζητήσεων ότι τα ordinals είχαν χάσει τη σημασία τους, ο Leonidas επεσήμανε ότι αυτές οι εγγραφές συνέβαλαν σε ένα σημαντικό 84,9% της συνολικής δραστηριότητας του Bitcoin.

Ο ισχυρισμός αυτός υποστηρίζεται από τα δεδομένα της Dune Analytics, τα οποία έδειξαν ότι στις 20 Αυγούστου καταγράφηκαν περισσότερες από 400.000 ordinal inscriptions. Επιπλέον, το Bitinfocharts ανέφερε έναν ημερήσιο αριθμό συναλλαγών Bitcoin περίπου 556.000, επιβεβαιώνοντας περαιτέρω την κυριαρχία των ordinal inscriptions. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πάνω από τα τρία τέταρτα της πρόσφατης δραστηριότητας του δικτύου ήταν συνδεδεμένα με ordinals στις 20 Αυγούστου.

Ο ερευνητής της βιομηχανίας Eric Wall τόνισε περαιτέρω αυτή την τάση, σημειώνοντας ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, το 54% των συναλλαγών στο δίκτυο Bitcoin αφορούσαν  ordinals-related. Σύμφωνα με την Dune Analytics, ο αθροιστικός αριθμός των ordinal inscriptions έφτασε τα 25,5 εκατομμύρια, δημιουργώντας τέλη ύψους 53,4 εκατομμυρίων δολαρίων εντός του δικτύου Bitcoin.

Το σημερινό κύμα εγγραφών περιστρέφεται κυρίως γύρω από την κοπή του BRC-20 token, με 1,9 εκατομμύρια από αυτά τα tokens να έχουν κοπεί την περασμένη εβδομάδα.

Αυτές οι πρόσφατες παρατηρήσεις προσφέρουν μια αντίθετη προοπτική σε μια έκθεση του DappRadar στις 17 Αυγούστου, η οποία ισχυριζόταν ότι η χρήση και ο όγκος πωλήσεων των τακτικών NFTs είχαν μειωθεί από την κορύφωσή τους τον Μάιο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η έκθεση της DappRadar παρακολουθούσε συγκεκριμένα τον όγκο πωλήσεων και συναλλαγών των NFTs που κόπηκαν στο δίκτυο Bitcoin, αντί να εστιάζει στην πραγματική δραστηριότητα εγγραφής, η οποία φαίνεται να παραμένει ισχυρή.

Τα ordinals του Bitcoin αντιπροσωπεύουν nonfungible asset artifacts που επιτρέπουν την εγγραφή δεδομένων σε ένα Satoshi, τη μικρότερη μονάδα του Bitcoin. Το πρωτόκολλο ξεκίνησε τον Ιανουάριο και κέρδισε σημαντική προσοχή τους επόμενους μήνες, καθώς χιλιάδες ordinals κόπηκαν στο δίκτυο Bitcoin, οδηγώντας σε συμφόρηση και αιχμές στα τέλη συναλλαγών κατά την κορύφωση της τάσης τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: