Τα NFTs της Nike θα μπουν στα παιχνίδια της EA Sports

Σε ένα σημαντικό βήμα προς την υιοθέτηση των κρύπτο από τους mainstream gamer, η πλατφόρμα .Swoosh της Nike για το nonfungible token (NFT) θα ενσωματωθεί σύντομα στα παιχνίδια της EA Sports, επιτρέποντας την εμφάνιση των εικονικών υποδημάτων και ενδυμάτων της Nike στα παιχνίδια.

Σε δήλωσή της την 1η Ιουνίου, η Nike ανέφερε ότι οι “εικονικές δημιουργίες” της – θα αρχίσουν να ενσωματώνονται στα παιχνίδια της EA Sports τους επόμενους μήνες, αν και ούτε η Nike ούτε η Electronic Arts έχουν αποκαλύψει ποιοι τίτλοι παιχνιδιών θα περιλαμβάνουν τα εικονικά αγαθά της Nike.

Τα παιχνίδια της EA Sports περιλαμβάνουν το FIFA – το οποίο απέσπασε τον τίτλο του “δημοφιλέστερου παιχνιδιού” το 2022 – καθώς και τη σειρά Madden NFL και τη σειρά NBA Live, τα οποία προσελκύουν εκατομμύρια παίκτες. Αναμένεται ότι τα Nike NFTs θα είναι προσαρμόσιμα wearable add-ons, τα οποία οι παίκτες θα μπορούν να αγοράζουν και να αλλάζουν τα avatars των χαρακτήρων τους στο παιχνίδι.

“Αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να ξεκλειδώσουμε μερικές απίστευτες νέες εμπειρίες για την κοινότητά μας .SWOOSH και την τεράστια βάση οπαδών της EA SPORTS”, δήλωσε ο Ron Faris, γενικός διευθυντής των Nike Virtual Studios.

Η Nike παρουσίασε για πρώτη φορά την πλατφόρμα .swoosh NFT τον Νοέμβριο του 2022, αλλά δεν κυκλοφόρησε μια συλλογή NFT μέχρι τις αρχές του 2023.

Ήταν στις 15 Μαΐου όταν η .Swoosh κυκλοφόρησε την πρώτη της συλλογή NFT, μια σειρά εικονικών παπουτσιών με την ονομασία Our Force 1, μια όχι και τόσο διακριτική αναφορά στην εμβληματική σειρά αθλητικών παπουτσιών Air Force One της μάρκας. Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, περισσότερα από 97.000 από τα NFTs των αθλητικών παπουτσιών έχουν πωληθεί σε λίγο λιγότερο από 53.000 διευθύνσεις, σύμφωνα με τα στοιχεία του Polygonscan.

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Nike εισήλθε στο metaverse μέσω της εξαγοράς της μάρκας εικονικών αθλητικών παπουτσιών και συλλεκτικών ειδών RTFKT. Επίσης, εγκαινίασε τον εικονικό κόσμο Nikeland.

Αν και το .Swoosh χρησιμοποιεί παρόμοια εργαλεία και τεχνολογίες με το RTFKT και το Nikeland, και τα τρία αποτελούν ξεχωριστά έργα για την εταιρεία.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: