Πώς να χρησιμοποιήσετε το Binance Cloud Mining

Το Binance Cloud Mining επιτρέπει στους χρήστες που δεν έχουν πρόσβαση σε εξοπλισμό εξόρυξης να κερδίζουν ανταμοιβές εξόρυξης από το Binance Pool. Μπορείτε να αγοράσετε hashrates από τα προϊόντα Cloud Mining και να αρχίσετε να συσσωρεύετε ανταμοιβές στο Funding Wallet σας.

Πώς να εγγραφείτε σε ένα προϊόν Cloud Mining;

Κάντε την εγγραφή σας στην Binance ΕΔΩ και λάβετε 50$+ μπόνους!
1.Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Binance , μετά στο
[Earn] – [binance pool].

μετά στο [Cloud Mining].
2. Θα δείτε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα Cloud Mining στην ενότητα [market]. Επιλέξτε ένα προϊόν και κάντε κλικ στο [buy now].
3. Ρυθμίστε το hashrate για αγορά και επιλέξτε το νόμισμα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Υποστηρίζουμε USDT (η συναλλαγματική ισοτιμία USDT προς USD είναι 1:1).
Θα δείτε το συνολικό ποσό πληρωμής, τον εκτιμώμενο χρόνο έναρξης και τη διάρκεια. Διαβάστε και συμφωνήστε με τη συμφωνία παροχής υπηρεσιών και κάντε κλικ στο [Confirm].
4. Μόλις επιβεβαιωθεί η εντολή, η Binance θα αφαιρέσει το αντίστοιχο ποσό από το Spot Wallet σας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκές υπόλοιπο στο Spot Wallet σας.

Σημαντική σημείωση:

Μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία, δεν μπορείτε να την επεξεργαστείτε ή να την ακυρώσετε.
Η συνδρομή ανοίγει κάθε Πέμπτη από τις 04:00 (UTC) έως την επόμενη Δευτέρα στις 02:00 (UTC).
Το συνολικό ποσό πληρωμής περιλαμβάνει το τέλος ηλεκτρικής ενέργειας και το τέλος hashrate για την παραγγελία σας Cloud Mining. Θα λάβετε την παραγωγή εξόρυξης ως έσοδο. Λάβετε υπόψη ότι μετά τη λήξη της συνδρομής, τα τέλη που καταβάλατε δεν επιστρέφονται.

Πώς να επιλέξετε ένα προϊόν Cloud Mining;

Η Binance προσφέρει διαφορετικά προϊόντα Cloud Mining με διαφορετική διάρκεια και χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας. Εξετάζοντας την αναλογία ηλεκτρικής ενέργειας/ιστορικής παραγωγής ενός προϊόντος, μπορείτε να εκτιμήσετε το ποσοστό απόδοσης του.
Για παράδειγμα, τα προϊόντα με υψηλότερο λόγο ηλεκτρικής ενέργειας/ιστορικής παραγωγής είναι πιο πιθανό να παράγουν υψηλότερο ποσοστό απόδοσης όταν η τιμή του κρύπτο αυξάνεται. Ωστόσο, οι απώλειες μπορεί επίσης να είναι υψηλότερες όταν η τιμή κρύπτο πέφτει.
Πώς να διαχειρίζομαι τις παραγγελίες μου και το εισόδημα εξόρυξης;

Κάντε την εγγραφή σας στην Binance ΕΔΩ και λάβετε 50$+ μπόνους!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Binance και μεταβείτε στο [Earn] – [Binance Pool]. Click [Cloud Mining] – [My Orders].
Οι ανταμοιβές Cloud Mining θα διανέμονται σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις του Mining Pool. Η Binance Pool διακανονίζει καθημερινά από τις 00:00 (UTC) έως τις 00:00 (UTC) της επόμενης ημέρας. Το ημερήσιο εισόδημά σας από την εξόρυξη θα διακανονίζεται από τις 02:00 έως τις 10:00 (UTC). Αφού ολοκληρωθεί ο διακανονισμός, το εισόδημά σας από την εξόρυξη θα διανεμηθεί στο πορτοφόλι σας Binance Funding. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες από το [My Orders] – [Earning History].

Πώς να παρακολουθείτε το hashrate;

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Binance και μεταβείτε στο [Earn] – [Binance Pool]. Click [Cloud Mining] – [My Orders].

Κάντε την εγγραφή σας στην Binance ΕΔΩ και λάβετε 50$+ μπόνους!

Μόλις εγγραφείτε, η εντολή σας για Cloud Mining θα συνδεθεί με τη δεξαμενή Binance πριν από τις 04:00 (UTC) την Πέμπτη της επόμενης εβδομάδας. Μπορείτε να ελέγξετε το σύνδεσμο watcher στο [My Orders] για να παρακολουθείτε την κατάσταση λειτουργίας σε πραγματικό χρόνο του hashrate σας. Για να δείτε τα έσοδα και το χρόνο εκτέλεσης μιας συγκεκριμένης παραγγελίας, μεταβείτε στο [Earnings History].

Γλωσσάριο

Duration: The validity period of the Cloud Mining product, calculated from the time the computing power goes online. You will get an average online rate service level above 95%.
Hashrate Unit: Binance Cloud Mining products use the “Th/s” of Bitcoin’s SHA256 algorithm as a single unit of hashrate.
Hashrate Fee: The per Th/s per day hashrate renting fee for the specific Cloud Mining product.
Electricity Fee: The per Th/s per day hashrate electricity fee for the specific Cloud Mining product.
Historical Output: Based on the theoretical output of the unit from 00:00 (UTC) the previous day to 00:00 (UTC) the next day, converted from the BTC/USDT price at 00:00 (UTC).
Please note that historical output is not an accurate prediction of future output, nor should it be used to estimate the digital assets you will be awarded for contributing cloud mining computational power to a mining pool.
Estimated Mining Start Date: The estimated mining start date for Binance Cloud Mining products is 04:00 (UTC) on the Thursday of the following week the user places the order.
Static Revenue Rate: Static Revenue Rate = (Historical Output – Electricity Fee – Total Hashrate Fee) / Total Hashrate Fee * 100%
Επισημαίνεται ότι ο στατικός συντελεστής εσόδων αποτελεί απλώς μια εκτίμηση του ποσοστού απόδοσης βάσει ιστορικών δεδομένων. Δεν αποτελεί ακριβή πρόβλεψη, ούτε θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την εκτίμηση των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που θα σας απονεμηθούν για τη συνεισφορά υπολογιστικής ισχύος εξόρυξης νέφους σε μια δεξαμενή εξόρυξης.
Χρόνος εκτέλεσης: (UTC) και 00:00 (UTC) της επόμενης ημέρας. Λάβετε υπόψη ότι το hashrate που παραδίδεται την πρώτη ημέρα ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται στο μέσο ημερήσιο hashrate που ορίζεται στη σύμβαση λόγω διαφορετικών χρονοδιαγραμμάτων έναρξης της σύνδεσης hashrate. Ωστόσο, το συνολικό hashrate που παραδίδεται κατά τη διάρκεια της σύμβασης θα πληροί το απαιτούμενο επίπεδο υπηρεσιών.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.binance.com/en/support/faq/how-to-use-binance-cloud-mining-45849cb6f3a84663b2ffbc5ca3dca716

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: