Πώς Να Χρησιμοποιήσετε Το Trading Bot Της OKX

Σε αυτόν τον οδηγό θα καλύψουμε:

 • Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στα Trading Bot της OKX
 • Ποια είναι τα διαφορετικά Trading Bots της OKX
 • Τι είναι το Spot Grid bot
 • Τι είναι το Futures Grid bot
 • Τι είναι το Moon Grid bot
 • Τι είναι το Spot DCA (Martingale) bot
 • Τι είναι το Dip Sniper bot
 • Τι είναι το Peak Sniper bot
 • Τι είναι το Smart Portfolio bot
 • Τι είναι το Recurring Buy bot
 • Τι είναι το Arbitrage Order bot
 • Τι είναι το Iceberg Order bot
 • Τι είναι το Time Weighted Average Price (TWAP) order bot
 • Πώς να σταματήσετε ένα trading bot και να κλείσετε μια συναλλαγή

Εγγραφείτε στο OKX ΕΔΩ και κερδίστε έως και 10,000 δολάρια BONUS!

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Trading Bot Της OKX

Βήμα 1

Επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του OKX και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το κουμπί Σύνδεση στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό τηλεφώνου σας και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση. Εναλλακτικά, μπορείτε να σαρώσετε τον κωδικό QR χρησιμοποιώντας την εφαρμογή OKX.

Access trading bots page

Βήμα 2

Ολοκληρώστε τυχόν ελέγχους ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων που έχετε ενεργοποιήσει στο λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.

Βήμα 3

Στην αρχική σελίδα της OKX, μετακινηθείτε πάνω από το Trade και κάντε κλικ στο Trading bot.

Click Trading Bot

Βήμα 4

Στη σελίδα Trading bot, θα δείτε μια ποικιλία στρατηγικών bot, όπως Grid bots, DCA bots, Arbitrage bots και Slicing bots.

Explore different trading bot strategies

Εγγραφείτε στο OKX ΕΔΩ και κερδίστε έως και 10,000 δολάρια BONUS!

Ποια είναι τα trading bots της OKX;

Εδώ είναι όλα τα διαφορετικά trading bots της OKX, το καθένα από τα οποία βασίζεται σε διαφορετική στρατηγική:

 • Spot grid
 • Futures grid
 • Moon grid
 • Smart portfolio
 • Spot DCA (Martingale)
 • Price lock
 • Recurring buy
 • Arbitrage
 • Iceberg orders
 • TWAP (Time-Weighted Average Price) orders

Το Spot grid, futures grid, smart portfolio και recurring buy είναι τα πιο απλά bots για χρήση. Εν τω μεταξύ, arbitrage order, iceberg order, και TWAP είναι κατάλληλα για πιο προχωρημένους χρήστες, καθώς έχουν πιο σύνθετα προφίλ κινδύνου.

Τι είναι το Spot Grid trading bot;

Spot grid crypto trading bot

Το spot grid bot θέτει grid lines μεταξύ μιας ανώτερης και μιας κατώτερης τιμής που έχει ορίσει ο χρήστης και πωλεί αυτόματα κρύπτο εάν η τιμή του περιουσιακού στοιχείου που διαπραγματεύεται αυξηθεί και φτάσει σε μία από τις γραμμές. Αντίστροφα, το bot αγοράζει αυτόματα κρυπτονόμισμα εάν η τιμή πέσει σε μία από τις γραμμές.

Μπορείτε να καθορίσετε μόνοι σας τις παραμέτρους του spot grid’s ή να επιλέξετε τη στρατηγική AI, η οποία βασίζεται σε προηγούμενες κινήσεις των τιμών. Η στρατηγική AI χρησιμοποιεί παραμέτρους που έχουν δοκιμαστεί εκ των προτέρων για να αυξήσει την πιθανότητα κέρδους. Ο καθορισμός των trading bot grids από εσάς είναι ελαφρώς πιο επικίνδυνος, αλλά επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο από τον χρήστη.

Τι είναι το Futures Grid Bot;

Futures grid trading bot

Το Bot διαπραγμάτευσης futures grid είναι παρόμοιο με το bot spot grid, αλλά αγοράζει και πουλάει futures contracts σε μακροπρόθεσμη ή βραχυπρόθεσμη βάση αντί να αγοράζει και να πουλάει περιουσιακά στοιχεία στην αγορά spot. Και πάλι, το futures trading bot χρησιμοποιεί ένα σύστημα grid για την τοποθέτηση εντολών πάνω και κάτω από την τρέχουσα τιμή και αγοράζει και πωλεί διαφορετικά futures contracts για να επωφεληθεί από τη μεταβλητότητα των τιμών. Το futures grid bot υποστηρίζει τρεις διαφορετικές στρατηγικές διαπραγμάτευσης:

 • Long
 • Short
 • Neutral

Μια κρίσιμη διαφορά μεταξύ των futures και των spot grid bots είναι ότι οι traders μπορούν να συναλλάσσονται με μόχλευση στα futures contracts. Σημειώστε ότι η διαπραγμάτευση με μόχλευση ενέχει τους δικούς της κινδύνουςείναι ζωτικής σημασίας να τους κατανοήσετε προτού χρησιμοποιήσετε το futures grid trading bot.

Τι είναι το Moon Grid trading bot?

Moon grid trading bot

Το  Moon Grid trading bot αγοράζει αυτόματα χαμηλά και πουλάει υψηλά μέσα σε ένα συγκεκριμένο εύρος τιμών. Οι δύο κύριες διαφορές του με το Spot Grid trading bot είναι:

 • Πολύ μεγαλύτερο εύρος τιμών
 • Ο χρόνος ρύθμισής του είναι ελάχιστος και όλες οι παράμετροι του βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη χρησιμοποιώντας ιστορικά backtesting της αγοράς.

Τι είναι το Spot DCA (Martingale) trading bot;

Spot DCA (Martingale) trading bot

Το Spot DCA (Martingale) trading bot επιτρέπει στους traders να αγοράζουν συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα για να χωρίσουν την κατανομή των περιουσιακών τους στοιχείων σε πολλαπλά επίπεδα τιμών. Εν ολίγοις, οι traders χρησιμοποιούν την προσέγγιση DCA για να αγοράζουν όταν πιστεύουν ότι η τιμή είναι χαμηλή και να πωλούν όταν πιστεύουν ότι είναι υψηλή ή όταν πετυχαίνουν τον στόχο τους για το κέρδος.

Ενώ η στρατηγική DCA είναι γνωστή και χρησιμοποιείται συνήθως από τους traders, το bot Spot DCA (Martingale) της OKX επιτρέπει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν είτε να εισέλθουν στη θέση τους είτε να επιλέξουν τον χρόνο εισόδου τους χρησιμοποιώντας τεχνικούς δείκτες (Flexible start conditions) και να δεσμεύσουν μόνο τα ελάχιστα απαραίτητα κεφάλαια (Initial Order + First Safety Order) κατά τη δημιουργία εντολής και να μεταφέρουν κεφάλαια αργότερα όταν χρειάζεται.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό, το χαρακτηριστικό Continuous trading cycles, επιτρέπει στο bot να τρέχει σε όλους τους κύκλους συναλλαγών επ’ αόριστον για να συνεχίσει τις συναλλαγές από βουτιά σε ανάκαμψη χάρη στις εντολές ασφαλείας και/ή να ξεκινήσει νέους κύκλους μετά την επίτευξη του καθορισμένου στόχου Take-Profit.

Τι είναι το Dip Sniper trading bot?

DipSniper

Το Dip Sniper έχει σχεδιαστεί για τους trader που επιθυμούν να αγοράσουν χαμηλά στην αγορά κρυπτονομισμάτων, το Dip Sniper είναι ένα bot συναλλαγών που εγγυάται ότι ένα μέρος της εντολής σας θα πληρωθεί στo dip κατά τη λήξη. Με το Dip Sniper, μπορείτε να ορίσετε την επιθυμητή τιμή για την αγορά ενός συγκεκριμένου περιουσιακού στοιχείου και, ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις της αγοράς, το bot θα εκτελέσει ένα μέρος της εντολής σας στo dip κατά τη λήξη. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε μια χαμηλότερη τιμή για το περιουσιακό στοιχείο που επιθυμείτε, ακόμη και αν η αγορά δεν φτάσει στην τιμή-στόχο σας.

Με το Dip Sniper, μπορείτε να ξεκλειδώσετε ευκαιρίες ανάπτυξης αγοράζοντας χαμηλά και μεγιστοποιώντας τα πιθανά κέρδη σας. Εκμεταλλευτείτε τις διακυμάνσεις της αγοράς και εξασφαλίστε πιο ευνοϊκές τιμές για τα επιθυμητά περιουσιακά στοιχεία σας. Το Dip Sniper σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις αγοράς και να εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις στρατηγικές συναλλαγών σας.

Εγγραφείτε στο OKX ΕΔΩ και κερδίστε έως και 10,000 δολάρια BONUS!

Τι είναι το Smart Portfolio trading bot?

Smart portfolio trading bot

Το Smart Portfolio είναι η αυτοματοποιημένη λειτουργία εξισορρόπησης χαρτοφυλακίου του trading bot. Κατά τη χρήση αυτής της στρατηγικής, οι traders καθορίζουν πώς θέλουν το έξυπνο χαρτοφυλάκιό τους να κατανέμεται στα περιουσιακά στοιχεία. Εάν η μεταβλητότητα των τιμών προκαλεί ένα περιουσιακό στοιχείο να αντιπροσωπεύει περισσότερο από την προβλεπόμενη κατανομή του, το bot πωλεί αυτόματα το περιουσιακό στοιχείο για να αγοράσει εκείνα που υποαποδίδουν.

Το bot υποστηρίζει δύο rebalancing triggers. Στην “scheduled” λειτουργία, ελέγχει την αναλογία κάθε περιουσιακού στοιχείου σε τακτά χρονικά διαστήματα που ορίζει ο χρήστης. Εάν παρατηρήσει απόκλιση από την προβλεπόμενη κατανομή, πωλεί το περιουσιακό στοιχείο που έχει αυξηθεί στο συνολικό μερίδιο του χαρτοφυλακίου και χρησιμοποιεί τα έσοδα για να αγοράσει το άλλο περιουσιακό στοιχείο ή τα άλλα περιουσιακά στοιχεία.

Στην “proportional” λειτουργία, το bot επαναφέρει την ισορροπία του χαρτοφυλακίου μόνο όταν αυτό έχει γίνει ανισόρροπο κατά ένα ποσοστό που έχει καθορίσει ο χρήστης. Φανταστείτε ότι έχετε ρυθμίσει το έξυπνο χαρτοφυλάκιό σας ώστε να επαναφέρει την ισορροπία σε μια ανισορροπία 5% ή περισσότερο με κατανομή 25% ETH, 25% SOL και 50% BTC. Εάν η τιμή του BTC αντλεί σε σχέση με τou ETH και SOL και το BTC σας γίνει 80% ή περισσότερο του συνολικού χαρτοφυλακίου σας, το bot θα πουλήσει BTC για να αγοράσει ETH και SOL.

Το smart portfolio bot είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Εκτός από τις δύο ξεχωριστές ενεργοποιήσεις επανεξισορρόπησης, οι συναλλασσόμενοι μπορούν να συμπεριλάβουν έως και 10 κρύπτο στο χαρτοφυλάκιό τους και να καθορίσουν ένα μεμονωμένο ποσοστό για τον καθένα.

Τι είναι το Recurring Buy trading bot?

Recurring buy trading bot

Το recurring buy bot μπορεί να αγοράζει έως και 20 διαφορετικά κρυπτονομίσματα σε τακτά χρονικά διαστήματα για να υπολογίζει κατά μέσο όρο την τιμή αγοράς τους.

Η στρατηγική επαναλαμβανόμενης buy crypto trading bot χρησιμοποιεί το υπόλοιπο USDT σας για να αγοράζει κρυπτονομίσματα σε επιλεγμένα χρονικά διαστήματα. Το OKX υποστηρίζει επίσης επαναλαμβανόμενες αγορές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες μέσω της ενότητας “Buy Crypto”.

Ο μέσος όρος κόστους δολαρίου είναι μία από τις πιο απλές επενδυτικές στρατηγικές, επειδή δεν απαιτεί καμία δεξιότητα, παρά μόνο μακροπρόθεσμη πεποίθηση για ένα περιουσιακό στοιχείο. Το OKX’s recurring buy trading bot καθιστά τη στρατηγική DCA ακόμη πιο απλή στην εφαρμογή – κυριολεκτικά απλά την ρυθμίζετε και την ξεχνάτε!

Τι είναι το Arbitrage Trading bot?

Arbitrage trading bot

Το Arbitrage Trading bot απλοποιεί το κλείδωμα κερδών από τις αποκλίσεις τιμών μεταξύ διαφορετικών μέσων συναλλαγών που υποστηρίζονται στο OKX. Το bot επιδιώκει να δημιουργήσει αυτό που είναι γνωστό ως “delta neutra” θέσεις. Αυτό σημαίνει ότι αν μια θέση χάσει χρήματα, το άλλο σκέλος της συναλλαγής θα κερδίσει το ίδιο ποσό, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απώλεια ή κέρδος. Τα κέρδη προέρχονται από τις διαφορές τιμών μεταξύ των μέσων ή από τις πληρωμές του επιτοκίου χρηματοδότησης.

Το arbitrage crypto trading bot έχει δύο λειτουργίες:

 • Funding rate. Σε αυτή τη λειτουργία, ανοίγεται μια θέση αγοράς ή πώλησης στην αγορά spot για οποιοδήποτε υποστηριζόμενο κρυπτονόμισμα. Ταυτόχρονα, το bot ανοίγει την αντίθετη θέση στο ίδιο περιουσιακό στοιχείο με μια perpetual swap. Οι δύο θέσεις θα πρέπει να είναι ουδέτερες ως προς το δέλτα, πράγμα που σημαίνει ότι τυχόν πληρωμές ποσοστού χρηματοδότησης που λαμβάνονται από τον trader στην άλλη πλευρά της perpetual swap αποτελούν κέρδος.
 • Spread arbitrage. Ο τρόπος αυτός παρουσιάζει ευκαιρίες για κέρδος από τη διαφορά τιμής μεταξύ futures contracts με διαφορετικές ημερομηνίες διακανονισμού ή futures και spot prices. Όταν το bot ανοίγει ουδέτερες θέσεις δέλτα με το ίδιο υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο χρησιμοποιώντας δύο μέσα με διαφορετικές τιμές, η διαφορά μετατρέπεται σε κέρδος κατά τη στιγμή του διακανονισμού.

Παρόλο που το arbitrage bot καθιστά πολύ εύκολη την εφαρμογή κερδοφόρων arbs μεταξύ διαφορετικών μέσων, είναι μια ελαφρώς πιο σύνθετη στρατηγική από αυτές που αναφέρθηκαν παραπάνω. Υπάρχει επίσης περισσότερος κίνδυνος, ιδίως όταν δημιουργούνται προσαρμοσμένα χαρτοφυλάκια arbitrage. Ως εκ τούτου, το arbitrage bot είναι πιο κατάλληλο για έμπειρους traders.

Τι είναι οι Iceberg orders?

Οι Iceberg Orders είναι μεγάλες αγορές ή πωλήσεις που αναλύονται σε πολλές μικρότερες εντολές. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμες όταν κάνετε μια μεγάλη συναλλαγή σε σχέση με το μέγεθος της αγοράς. Ακόμη και μια μικρή εντολή μπορεί να μετακινήσει την τιμή του περιουσιακού στοιχείου σε αγορές με χαμηλή ρευστότητα, με αποτέλεσμα μια λιγότερο ευνοϊκή είσοδο ή έξοδο. Οι εντολές παγόβουνου προσπαθούν να καλύψουν τις μεγάλες εντολές και να περιορίσουν τον αντίκτυπο της ολίσθησης των τιμών. Για να τοποθετήσετε Iceberg Orders, κάντε κλικ στο κουμπί Iceberg από το μενού Slicing bots.

Iceberg orders trading bot

Στην ενότητα Iceberg, επιλέξτε το προϊόν και το ζεύγος συναλλαγών που θέλετε να διαπραγματευτείτε χρησιμοποιώντας το μενού στην επάνω αριστερή γωνία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Iceberg bot στις αγορές Spot, Perpetual, Futures, Margin και Options. Εάν δεν έχετε διαπραγματευτεί ποτέ στο παρελθόν futures ή perpetual swaps, σας συνιστούμε να διαβάσετε τα σεμινάρια της OKX σχετικά με κάθε προϊόν πριν επιχειρήσετε να χρησιμοποιήσετε το arbitrage bot. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τους κινδύνους κατά τη διαπραγμάτευση futures ή perpetual swaps.

Οι traders μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν το ποσό της slippage που μπορείτε να ανεχτείτε – δηλαδή το ποσό κατά το οποίο μπορεί να μετακινηθεί η τιμή κατά την εκτέλεση της συναλλαγής σας – στο πεδίο εύρος τιμών. Μπορούν να το κάνουν αυτό σε προσαυξήσεις του βασικού περιουσιακού στοιχείου του ζεύγους συναλλαγών χρησιμοποιώντας την επιλογή Var. ή ως ποσοστό της τιμής της εντολής σας χρησιμοποιώντας την επιλογή Ratio.

Εγγραφείτε στο OKX ΕΔΩ και κερδίστε έως και 10,000 δολάρια BONUS!

Τι είναι το Time Weighted Average Price (TWAP) bot?

Η λειτουργία TWAP – συντομογραφία της μέσης τιμής σταθμισμένης ως προς το χρόνο – επιδιώκει την εκτέλεση μιας μεγάλης συναλλαγής για μια συγκεκριμένη περίοδο. Είναι παρόμοια με μια εντολή παγόβουνου στο ότι προσπαθεί να εισέλθει ή να εξέλθει από μια αγορά με μια μεγάλη θέση χωρίς να μετακινηθεί σημαντικά η τιμή του περιουσιακού στοιχείου. Για να εισέλθετε στη λειτουργία TWAP του trading bot, κάντε κλικ στο TWAP από το μενού Slicing bots.

TWAP orders bot

Χρησιμοποιώντας εντολές TWAP, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε το πρώτο περιουσιακό στοιχείο που αναφέρεται στο ζεύγος συναλλαγών και να εισαγάγετε την ανεκτή slippage της τιμής σας. Επιλέγοντας Var. μπορείτε να εισάγετε ένα ποσό που αναφέρεται στο δεύτερο περιουσιακό στοιχείο από το ζεύγος συναλλαγών. Εν τω μεταξύ, επιλέγοντας Ratio μπορείτε να επιλέξετε την slippage σας με βάση μια ποσοστιαία κίνηση από το όριο τιμής.

Πώς να σταματήσετε ένα trading bot και να κλείσετε μια συναλλαγή;

Βήμα 1

Μπορείτε να ελέγξετε τυχόν συναλλαγές που έχετε δημιουργήσει χρησιμοποιώντας το trading bot στην καρτέλα Bots του ταμπλό συναλλαγών.

Βήμα 2

Εάν θέλετε να σταματήσετε ένα ενεργό bot, απλά κάντε κλικ στο Stop δίπλα στη σχετική συναλλαγή.

Click to Stop the bot

Βήμα 3

Στη συνέχεια, μπορείτε να διατηρήσετε το περιουσιακό στοιχείο σε διαπραγμάτευση ή να εγκαταλείψετε τη θέση σας σε USDT. Επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή και κάντε κλικ στο κουμπί Επιβεβαίωση.

Click Confirm

Στη συνέχεια, η συναλλαγή σας θα εξαφανιστεί από την ενότητα Bots και θα εμφανιστεί στην ενότητα Ιστορικό.

Εγγραφείτε στο OKX ΕΔΩ και κερδίστε έως και 10,000 δολάρια BONUS!

Αν αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία στη χρήση του trading bot, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μέσω της ομάδας OKX Telegram ή του ειδικού μας Κέντρου υποστήριξης.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΑΥΤΌ ΤΟ ΙΣΤΟΛΌΓΙΟ ΠΑΡΈΧΕΤΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΎΣ ΣΚΟΠΟΎΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΊΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΉ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΏΝ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΏΝ Ή ΝΟΜΙΚΏΝ ΣΥΜΒΟΥΛΏΝ, ΟΎΤΕ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΊ ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΓΙΑ ΑΓΟΡΆ Ή ΠΏΛΗΣΗ Ή ΚΑΤΟΧΉ ΨΗΦΙΑΚΏΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΏΝ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ. Η ΚΑΤΟΧΉ ΨΗΦΙΑΚΏΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΏΝ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΩΝ ΤΩΝ STABLECOINS, ΕΝΈΧΕΙ ΥΨΗΛΌ ΒΑΘΜΌ ΚΙΝΔΎΝΟΥ, ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΕΙ ΜΕΓΆΛΕΣ ΔΙΑΚΥΜΆΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΊ ΑΚΌΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΊ ΆΝΕΥ ΑΞΊΑΣ. ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΆΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΆ ΑΝ Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΣΗ Ή Η ΚΑΤΟΧΉ ΨΗΦΙΑΚΏΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΏΝ ΣΤΟΙΧΕΊΩΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΆΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΣΆΣ, ΥΠΌ ΤΟ ΠΡΊΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉΣ ΣΑΣ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΊΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΌ/ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΌ/ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΌ ΣΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΣΑΣ ΕΙΔΙΚΈΣ ΣΥΝΘΉΚΕΣ.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: