Οι χρήστες του Telegram μπορούν τώρα να μεταφέρουν USDT μέσω συνομιλιών

Οι χρήστες του Telegram μπορούν πλέον να στέλνουν μεταξύ τους tether (USDT), το μεγαλύτερο stablecoin στον κόσμο ανά κεφαλαιοποίηση αγοράς, μέσα σε συνομιλίες στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων.

Το USDT προστέθηκε στο bot @wallet του Telegram, επεκτείνοντας τη δυνατότητα της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων για αγορά και πώληση κρύπτο, σύμφωνα με ανακοίνωση που εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κοινοποιήθηκε την Τετάρτη.

Η ενσωμάτωση πληρωμών κρύπτο σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Telegram – θεωρητικά καθιστά την αποστολή κρυπτονομισμάτων τόσο εύκολη όσο η αποστολή ενός κειμένου ή μιας φωτογραφίας – θα πρέπει να είναι μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη για υιοθέτηση.

Τον περασμένο Απρίλιο, το bitcoin (BTC) και το toncoin (TON) προστέθηκαν στην αγορά του @wallet , με το τελευταίο να είναι επίσης διαθέσιμο για αποστολή μέσω συνομιλιών.

Τα σταθερά νομίσματα όπως το USDT προσφέρουν πολλά από τα πλεονεκτήματα όπως κάνουν και άλλα κρυπτονομίσματα, αλλά χωρίς την αστάθεια των τιμών που συχνά πλήττουν τους τύπους του bitcoin και του Ethereum. Ως εκ τούτου, αποτελούν ζωτικής σημασίας συστατικό για τους χρήστες που επιθυμούν να διατηρήσουν τα χρήματά τους στο οικοσύστημα κρύπτο, αλλά χωρίς να διακινδυνεύσουν να υποστούν οποιεσδήποτε απότομες μεταβολές στην αξία τους.

Η προσθήκη του USDT θα μπορούσε επομένως να αποδειχθεί μια σημαντική εξέλιξη για την υπηρεσία κρύπτο του Telegram.

Το ταξίδι της εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων στα κρυπτονομίσματα πηγαίνει πίσω μερικά χρόνια στην ανάπτυξη του έργου blockchain Open Network (TON). Ωστόσο, αυτή η εξέλιξη εγκαταλείφθηκε το 2020 λόγω νομικών μαχών με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC).

Ωστόσο, το TON κρατήθηκε ζωντανό από μέλη της κοινότητάς του, που αποκαλούνται The TON Foundation, τα οποία συνέχισαν να προωθούν το έργο.

Παρά το γεγονός ότι δεν εμπλέκεται άμεσα στο TON, το Telegram διατηρεί ένα ενδιαφέρον για το δίκτυο, όπως για παράδειγμα η κατασκευή της πλατφόρμας δημοπρασιών Fragment που βασίζεται σε blockchain πάνω της στα τέλη του περασμένου έτους.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: