Οι νομικές αρχές στη Ρουμανία κατάσχουν 21 BTC από τον Andrew Tate

Οι ρουμανικές αρχές έλαβαν μέτρα για την κατάσχεση 21 BTC, αξίας περίπου 565.000 δολαρίων, από τον Andrew Tate, μια αμφιλεγόμενη φιγούρα της διαδικτυακής κοινότητας. Παράλληλα με το κρυπτονόμισμα, οι εισαγγελείς προσπάθησαν επίσης να κατασχέσουν 15 ακίνητα, 15 πολυτελή οχήματα και 14 ρολόγια από τον Tate.

Η κίνηση αυτή έρχεται καθώς ο Tate, ο αδελφός του Tristan και δύο γυναίκες από τη Ρουμανία αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βιασμό και εμπορία ανθρώπων. Η απαγγελία κατηγοριών ακολουθεί μια εξάμηνη έρευνα που διεξήγαγαν οι αρχές. Σύμφωνα με το έγγραφο, υπήρχαν επτά φερόμενα θύματα που εξαπατήθηκαν με ψεύτικες υποσχέσεις και στη συνέχεια υποβλήθηκαν σε έλεγχο, παρακολούθηση και εκφοβισμό σε εγκαταστάσεις στην κομητεία Ilfov της Ρουμανίας. Τα κατηγορούμενα άτομα φέρονται να ανάγκασαν τις γυναίκες να συμμετάσχουν σε πορνογραφία, η οποία στη συνέχεια διανεμήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας ύποπτος κατηγορείται συγκεκριμένα για τον βιασμό μιας γυναίκας δύο φορές τον Μάρτιο του 2022.

Όσον αφορά τη διαδικασία της δίκης, αναμένεται να χρειαστούν αρκετά χρόνια μέχρι να ξεκινήσει. Επί του παρόντος, ένα ρουμανικό δικαστήριο απαιτεί 60 ημέρες για την εξέταση των φακέλων της υπόθεσης πριν από την έναρξη της δίκης. Η δημοσιογραφική ομάδα του Andrew Tate εξέφρασε την προσμονή της για την ευκαιρία να αποδείξει την αθωότητά της και να αποκαταστήσει τη φήμη της.

Όσον αφορά τα κατασχεθέντα Bitcoin και άλλα περιουσιακά στοιχεία, πιθανότατα θα παραμείνουν υπό τη φύλαξη των αρχών μέχρι να ολοκληρωθεί η δίκη. Επιπλέον, οι πρόσθετες κατηγορίες που σχετίζονται με τη διακίνηση ανηλίκων και τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες εξακολουθούν να διερευνώνται και ενδέχεται να οδηγήσουν σε ξεχωριστά κατηγορητήρια. Οι αδελφοί Τέιτ τέθηκαν αρχικά υπό κράτηση τον Δεκέμβριο του 2022 στην κατοικία τους στο Βουκουρέστι και αργότερα τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό τον Μάρτιο, βάσει απόφασης ρουμανικού δικαστή.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: