Ο πρώην CTO της Coinbase στοιχηματίζει 2 εκατομμύρια δολάρια στην απόδοση του Bitcoin

Ο πρώην επικεφαλής τεχνολογίας της Coinbase, Balaji Srinivasan, έβαλε ένα εκατομμυριούχο στοίχημα για το Bitcoin τις επόμενες 90 ημέρες, προβλέποντας ότι η τιμή του κρυπτονομίσματος θα φτάσει το 1 εκατομμύριο δολάρια έως τις 17 Ιουνίου. 

Το στοίχημα ξεκίνησε στις 17 Μαρτίου, όταν ο ψευδώνυμος χρήστης του Twitter James Medlock προσφέρθηκε να στοιχηματίσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε οποιονδήποτε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα αντιμετωπίσουν υπερπληθωρισμό. Λίγες ώρες αργότερα, ο πρώην CTO της Coinbase αποδέχτηκε το στοίχημα.

Σύμφωνα με τους προτεινόμενους όρους, εάν η τιμή του Bitcoin δεν φτάσει το 1 εκατομμύριο δολάρια έως τις 17 Ιουνίου, o Medlock θα κερδίσει αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων από το σταθερό νόμισμα USDC και το 1 BTC. Με τον ίδιο τρόπο, εάν το Bitcoin αξίζει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο $ μέχρι την ημερομηνία, τότε ο Balaji μπορεί να διατηρήσει το 1 BTC και το 1 εκατομμύριο $ σε USDC. Ο Srinivasan εξήγησε στο νήμα: 

“Αγοράζετε 1 BTC. Θα σας στείλω $1M USD. Αυτή είναι μια πιθανότητα ~40:1, καθώς 1 BTC αξίζει ~$26k. Η διάρκεια είναι 90 ημέρες.”

Σύμφωνα με το νήμα, άλλοι χρήστες του Twitter βοήθησαν στη δημιουργία ενός έξυπνου συμβολαίου με τους όρους στοιχήματος. Ο Srinivasan αποκάλυψε επίσης ότι θα μετακινούσε άλλο 1 εκατομμύριο δολάρια σε USDC για ένα άλλο στοίχημα στο ίδιο θέμα: 

“Μεταφέρω 2 εκατομμύρια δολάρια στο USDC για το στοίχημα. Θα το κάνω με τον Medlock και ένα άλλο άτομο, αρκετά για να αποδείξω το νόημα. Δείτε το επόμενο tweet μου. Όλοι οι άλλοι πρέπει απλώς να πάνε να αγοράσουν Bitcoin, καθώς θα είναι πολύ φθηνότερο για από το να κλειδώσεις ένα για 90 ημέρες».

Οι Medlock και Srinivasan έκαναν το στοίχημα με βάση τις διαφορετικές απόψεις τους για το μέλλον της οικονομίας των ΗΠΑ εν μέσω συνεχιζόμενης αβεβαιότητας σχετικά με το τραπεζικό σύστημα της χώρας.

Ο Srinivasan υποστηρίζει ότι υπάρχει μια επικείμενη κρίση που θα οδηγήσει σε αποπληθωρισμό του δολαρίου ΗΠΑ, και ως εκ τούτου, σε ένα σενάριο υπερπληθωρισμού που θα ανέβαζε την τιμή του BTC στο 1 εκατομμύριο δολάρια. Ο Medlock, από την άλλη πλευρά, είναι πτωτική για τον επερχόμενο υπερπληθωρισμό στη χώρα.

Εν τω μεταξύ, η τιμή του Bitcoin έφτασε τα 27.387 δολάρια τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, με την κεφαλαιοποίησή του να προσθέτει πάνω από 194 δισεκατομμύρια δολάρια από έτος μέχρι σήμερα σε αύξηση 66% το 2023, ξεπερνώντας τις μετοχές της Wall Street εν μέσω φόβων για παγκόσμια τραπεζική κρίση .

Επίσης, για πρώτη φορά μέσα σε ένα χρόνο, η τιμή του BTC έχει απομακρυνθεί από τις μετοχές των Ηνωμένων Πολιτειών , σημειώνοντας άνοδο περίπου 65% σε σύγκριση με τα κέρδη 2,5% του S&P 500 και την πτώση του Nasdaq κατά 15%.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/former-coinbase-cto-makes-2m-bet-on-bitcoin-s-performance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: