Ο όμιλος υποδημάτων Puma εγκαινιάζει την εμπειρία 3D Web3

Στις 13 Ιουνίου, ο γερμανικός όμιλος υποδημάτων Puma εγκαινίασε την τρισδιάστατη εμπειρία του metaverse, Black Station. Όπως είπαν οι προγραμματιστές, ο Black Station είναι ένα “βιωματικό σπίτι” για τις ρίψεις προϊόντων που δημιουργήθηκε για να παρέχει “απεριόριστη πρόσβαση” για τους κατόχους του Puma Pass nonfungible token (NFT).

Η εταιρεία λέει ότι η εμπειρία είναι για όλους για να εξερευνήσουν, αλλά μόνο όσοι κατέχουν RB token airdropped στους κατόχους του Puma Pass μπορούν να αγοράσουν ένα ψηφιακό αθλητικό παπούτσι “Rulebreaker” και να διεκδικήσουν δύο ψηφιακά wearables. Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, τα token RB έχουν επί του παρόντος τιμή 0,0125 Ether $1,746

. Οι προγραμματιστές έγραψαν:

“Αν δεν έχετε ένα RB token, υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά να εξερευνήσετε. Το Unkai, η πόλη μας στα clouds, και το Unter, το συναρπαστικό club μας κάτω, είναι και τα δύο γεμάτα μυστήρια για εξερεύνηση και συλλογή”.

Οι κάτοχοι του RB token μπορούν να το κάψουν από τις 13 έως τις 20 Ιουνίου στο Black Station, παρέχοντας στο parent wallet τους πρόσβαση σε διάφορες προσφορές προϊόντων στο metaverse. Σύμφωνα με τον οδικό χάρτη του, το Black Station θα έχει μερικά ακόμα γενικά events και NFT drops φέτος, ενώ τα events του 2024 βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

Η εμπειρία παραμένει ανοιχτή μέχρι τις 23 Ιουνίου. Προηγουμένως, η Puma δήλωσε ότι διερευνούσε εναλλακτικές αλυσίδες, αλλά παρόλα αυτά αποφάσισε να παραμείνει στο Ethereum. Είναι επίσης δυνατή η αγορά ψηφιακών συλλεκτικών αντικειμένων μέσω πιστωτικής κάρτας, εκτός από τη σύνδεση του πορτοφολιού κάποιου και τη χρήση ETH.

H Puma καταχώρησε ένα domain της Ethereum Name Service και άλλαξε το όνομα του Twitter σε Puma.eth. Εκείνη την εποχή, η Puma είχε επενδύσει σε διάφορες συλλογές feline-inspired NFT, συμπεριλαμβανομένων των Cool Cats NFT, Lazy Lions, Gutter Cat Gang και CatBlox.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: