Ο Justin Sun ζητά συγγνώμη μετά τις συγκρούσεις Sui LaunchPool με τον CEO της Binance

Την 1η Μαΐου, ο διευθύνων σύμβουλος της Binance Changpeng “CZ” Zhao απηύθυνε προειδοποίηση στον ιδρυτή του Tron Justin Sun σχετικά με την κατάθεση 56,1 εκατομμυρίων TrueUSD (TUSD) στην Binance. Το στέλεχος της Binance έγραψε: “Η Binance δεν έχει καμία σχέση με το τι συμβαίνει με την αγορά των προϊόντων της:

“Η ομάδα μας είπε στον Justin, ότι αν χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά για να αρπάξει το LaunchPool Sui token, θα λάβουμε μέτρα εναντίον του”. SMH. Τα Binance LaunchPool προορίζονται ως air drops για τους χρήστες λιανικής μας, όχι μόνο για μερικές φάλαινες”.

Σε απάντηση, ο Sun δήλωσε ότι ο πρωταρχικός στόχος του Tron DAO για την κατάθεση του TrueUSD “είναι να διευκολύνει τη δημιουργία αγοράς μεταξύ των κορυφαίων ανταλλακτηρίων TUSD”. Παρ’ όλα αυτά, ο Sun δήλωσε ότι ορισμένα μέλη της ομάδας “χρησιμοποίησαν κατά λάθος ένα μέρος τους για να συμμετάσχουν σε εκστρατείες ανταλλαγής”. Μετά την ανακάλυψη, το Tron DAO επικοινώνησε αμέσως με την Binance και κανόνισε την πλήρη επιστροφή χρημάτων. “Ζητάμε ειλικρινά συγγνώμη για αυτή την αβλεψία”, έγραψε η προσωπικότητα blockchain.

Το Sui είναι ένα layer-1 blockchain που δημιουργήθηκε από την Mysten Labs. Το έργο ιδρύθηκε από πρώην στελέχη της Meta και συγκέντρωσε 300 εκατομμύρια δολάρια τον Σεπτέμβριο του 2022. Στις 30 Απριλίου, η Binance LaunchPool άνοιξε BNB-Sui και TUSD-Sui staking pools για τους χρήστες της. Συνολικά 40 εκατομμύρια τοκενς Sui, ή το 0,4% της συνολικής προσφοράς, θα γίνουν airdropped στους χρήστες που θα κάνουν stake τα BNB ή TUSD σε δύο ημέρες. Η Binance εξήγησε:

“Η Binance θα καταχωρίσει στη συνέχεια το SUI όταν η ρευστότητά του πληροί την απαίτηση και θα ανοίξει τη διαπραγμάτευση με τα ζεύγη συναλλαγών SUI/BTC, SUI/USDT, SUI/TUSD και SUI/BNB. Η ακριβής ημερομηνία και το χρονοδιάγραμμα θα ανακοινωθούν μόλις είναι διαθέσιμα”.

Κατά τη δημοσίευση, πάνω από 9,4 εκατομμύρια BNB (3,1 δισεκατομμύρια δολάρια) και 686,8 εκατομμύρια TrueUSD έχουν γίνει staked στο Sui launch pools στην Binance. Η λειτουργία απαιτεί την επαλήθευση του Know Your Customer (KYC) και δεν είναι διαθέσιμη σε χώρες με περιορισμούς, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες ή η Βόρεια Κορέα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: