Ο Elon Musk αντιμετωπίζει τους ισχυρισμούς περί scam token, επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν σχέδια κρύπτο για το X

Ο Έλον Μασκ, ο διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην Twitter), έδωσε τέλος στις εικασίες σχετικά με τη συμμετοχή της πλατφόρμας στην κυκλοφορία crypto tokens. Στις 5 Αυγούστου, σε απάντηση σε δημοσίευση του DogeDesigner, ο Musk διευκρίνισε ότι η X δεν σχεδιάζει να εισαγάγει crypto tokens.

Η ανάρτηση του DogeDesigner είχε προειδοποιήσει την κοινότητα κρύπτο για τα scam tokens όπως το X (X) και το TwitterDAO (TWITTER) που ισχυρίζονται ψευδώς ότι συνδέονται με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Μασκ απάντησε στην ανάρτηση επιβεβαιώνοντας ότι ούτε ο ίδιος ούτε η X έχουν λανσάρει ποτέ ένα crypto token και δήλωσε σταθερά: “Και δεν θα το κάνουμε ποτέ”.

Προηγουμένως, ο Musk είχε αφήσει να εννοηθεί η πιθανότητα ενσωμάτωσης κρυπτονομισμάτων ως επιλογή πληρωμής στο X, προκαλώντας την περιέργεια των συναλλασσομένων σχετικά με το ποιο συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα θα μπορούσε να επιλέξει ή αν θα παραμείνει στο αγαπημένο του Dogecoin.

Ωστόσο, μετά τον διορισμό της Linda Yaccarino ως νέας CEO της X, προέκυψαν αμφιβολίες σχετικά με την πιθανότητα ενσωμάτωσης του Dogecoin. Παρ’ όλα αυτά, τα πρόσφατα σχόλια του Musk αναζωπύρωσαν την αισιοδοξία των επενδυτών του Dogecoin.

Τον Ιούλιο, ο Musk ανακοίνωσε το φιλόδοξο όραμά του για τη μετατροπή του Twitter σε μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα γνωστή ως X, που ονομάστηκε εύστοχα “η εφαρμογή για τα πάντα”, και μετονομάστηκε επίσημα σε X.

Η διευκρίνιση του Musk ότι το X δεν έχει πρόθεση να λανσάρει ένα κρύπτο token είχε άμεσο αντίκτυπο στην τιμή του Dogecoin, η οποία παρουσίασε αύξηση της τιμής του πάνω από 2% μέσα σε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, όπως αναφέρει το CoinMarketCap.

Με τη δήλωση του Musk να βάζει τέλος στις φήμες, η κοινότητα των κρυπτονομισμάτων μπορεί πλέον να είναι σίγουρη ότι η X δεν θα συμμετάσχει στη σκηνή των κρυπτονομισμάτων και η εστίαση μπορεί να στραφεί ξανά σε άλλες εξελίξεις στον ταχέως εξελισσόμενο χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: