Ο Arthur Hayes προβλέπει τη δυνατότητα του AI να προωθήσει την τιμή του Bitcoin πέρα από τα $750K

Ο Arthur Hayes, πρώην διευθύνων σύμβουλος της BitMEX, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το Bitcoin θα αναδειχθεί ως το νόμισμα επιλογής για την τεχνητή νοημοσύνη (AI), οδηγώντας σε μια πιθανή τιμή ανά νόμισμα της τάξης των 760.000 δολαρίων. Στο πρόσφατο δοκίμιό του με τίτλο “Massa”, ο Hayes υποστήριξε ότι η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης θα στραφεί φυσικά προς το Bitcoin.

Ο Hayes υποστήριξε ότι ενώ τα καθεστώτα των fiat νομισμάτων αναμένεται να γίνουν όλο και πιο δυσλειτουργικά στο μέλλον, ο τομέας της τεχνητής νοημοσύνης θα γνωρίσει σημαντική ανάπτυξη και θα γίνει πανταχού παρών. Υπογράμμισε τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπολογιστική ισχύ, οι οποίες πιστεύει ότι θα προκαλέσουν μια σημαντική μεταμόρφωση καθώς η ΤΝ θα ενσωματωθεί στην καθημερινή ζωή.

Σύμφωνα με τον Hayes, όταν πρόκειται για χρηματοοικονομικές λύσεις, το Bitcoin, με την αμετάβλητη σταθερή προσφορά, την ψηφιακή σπανιότητα και την ιδιότητά του ως “ενεργειακό χρήμα”, είναι η λογική επιλογή για την ΤΝ. Υποστήριξε ότι η ΤΝ δεν θα βασίζεται σε κανένα σύστημα που λειτουργεί από μια ανθρώπινη κυβέρνηση, καθιστώντας το Bitcoin και τον χρυσό τις καταλληλότερες επιλογές. Ωστόσο, το Bitcoin ξεπερνά τον χρυσό λόγω της αμιγώς ψηφιακής του φύσης, της αντίστασης στη λογοκρισία, της αποδεδειγμένης σπανιότητας και της εξαρτώμενης από την ηλεκτρική ενέργεια εσωτερικής αξίας του.

Ο Hayes προέβλεψε ότι ο πραγματικός αντίκτυπος της τεχνητής νοημοσύνης στην τιμή του BTC θα εμφανιστεί σε περίπου τρία χρόνια, με την ώθηση της αξίας του δικτύου μόνο από την τεχνητή νοημοσύνη να οδηγεί δυνητικά την τιμή του BTC/USD σε σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια την επόμενη δεκαετία. Τόνισε τη σημασία της διαμόρφωσης ενός αφηγήματος που θα εδραιωθεί πριν από την κορύφωση της ανάπτυξης που επενδύει το 2025 με 2026.

Ο Hayes αναγνώρισε ότι οι προβλέψεις του αποσκοπούν στη δημιουργία ενός αφηγήματος που θα μπορούσε να αγκαλιάσει η αγορά, οδηγώντας σε πιθανή υπερπληρωμή για την ανάπτυξη του δικτύου Bitcoin. Σημείωσε ότι η αγορά θα κερδίσει τα περισσότερα όταν η αντίληψη μετατοπιστεί από το “δεν μπορεί να συμβεί ποτέ” στο “ίσως μπορεί να συμβεί”.

Ο Arthur Hayes έχει κερδίσει την αναγνώριση για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του για το Bitcoin και έχει προηγουμένως υποστηρίξει έναν στόχο τιμών εκατομμυρίων δολαρίων, συνδέοντάς τον με την αποσύνθεση των fiat νομισμάτων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: