Ο Alderoty της Ripple ζητά έρευνα για τον Bill Hinman και την περιβόητη ομιλία του

Ο επικεφαλής νομικός σύμβουλος της Ripple ζήτησε τη διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τα κίνητρα που οδήγησαν τον πρώην αξιωματούχο της Securities and Exchange William Hinman να εκφωνήσει την περιβόητη πλέον ομιλία του το 2018.

Το αίτημα του Stuart Alderoty για έρευνα ήρθε στο πλαίσιο ενός νήματος στο Twitter στις 13 Ιουνίου μετά τη δημοσιοποίηση των εγγράφων του Hinman. Τα έγγραφα αποκάλυψαν ότι η ομιλία του Hinman εκφωνήθηκε παρά τις προειδοποιήσεις άλλων τμημάτων της SEC.

Στην ομιλία του 2018, ο Hinman υποστήριξε ότι ο Ether δεν είναι τίτλος ως αποτέλεσμα του ότι έχει καταστεί “επαρκώς αποκεντρωμένη”, προτού αναλύσει ποιοι παράγοντες πρέπει να πληρούνται κατά τη λήψη αυτού του προσδιορισμού.

Ο Alderoty υποστήριξε ότι, σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιευμένα έγγραφα, ο Hinman είχε αγνοήσει τις προειδοποιήσεις άλλων αξιωματούχων της SEC που υποδείκνυαν ότι “η ομιλία του περιείχε επινοημένη ανάλυση χωρίς νομική βάση” και ότι η ομιλία κατέληξε να στείλει συγκεχυμένα μηνύματα στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων σχετικά με το τι συνιστά αξιόγραφο.

Ο Alderoty δήλωσε ότι οι μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες θα πρέπει μόνο να εφαρμόζουν το νόμο και όχι να προσπαθούν να δημιουργήσουν νέους νόμους και πρόσθεσε ότι “η ομιλία του Hinman δεν θα πρέπει ποτέ ξανά να επικαλεστεί σε οποιαδήποτε σοβαρή συζήτηση σχετικά με το αν ένα token είναι ή δεν είναι τίτλος”.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ripple Brad Garlinghouse προσχώρησε στην κριτική του Alderoty προς τη ρυθμιστική αρχή σε ένα νήμα στο Twitter στις 13 Ιουνίου, υποστηρίζοντας ότι η απόφαση να προχωρήσει η ομιλία παρά τις “τόσες αντιδράσεις” ήταν “ασυνείδητη”.

Μιλώντας με το Cointelegraph, ο δικηγόρος υπέρ του XRP και ιδρυτής της CryptoLaw, John Deaton, σημείωσε ότι πιστεύει επίσης ότι δικαιολογείται η διεξαγωγή έρευνας, προσθέτοντας ότι το γεγονός ότι ο Hinman αναφέρθηκε στην ομιλία ως “Ether Speech” εγείρει ερωτήματα σχετικά με τα κίνητρα της ομιλίας.

Τα σχόλια των Deaton και Alderoty σχετικά με τα κίνητρα του Hinman φαίνεται να αναφέρονται στους φερόμενους δεσμούς του Hinman με την Enterprise Ethereum Alliance, έναν οργανισμό υποστήριξης που επιδιώκει να προωθήσει τη χρήση της τεχνολογίας blockchain Ethereum.

Πριν και μετά τη συνεργασία του με την SEC, ο Hinman εργαζόταν στη δικηγορική εταιρεία Simpson Thacher & Bartlett LLC, η οποία ήταν μέλος της Enterprise Ethereum Alliance.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: