Νέα προϊόντα Cloud Mining ξεκίνησαν (03-09-2023)

Το Binance λανσάρει μια νέα παρτίδα προϊόντων Cloud Mining για εξόρυξη BTC. Οι χρήστες μπορούν τώρα να ολοκληρώσουν τις συνδρομές σε προϊόντα Cloud Mining για να αγοράσουν hashrates και να αρχίσουν να συσσωρεύουν ανταμοιβές εξόρυξης στα Funding Wallets τους.


Η συνδρομή ξεκινάει από: 2023-03-09 02:00 (UTC)
Μορφή συνδρομής: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Εκτιμώμενη ώρα έναρξης εξόρυξης: 2023-03-16 04:00 (UTC)

Εγγραφείτε & κερδίστε ανταμοιβές εξόρυξης BTC τώρα!

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Οι χρήστες πρέπει να έχουν επαληθεύσει τους λογαριασμούς τους για να ολοκληρώσουν τις συνδρομές σε προϊόντα Cloud Mining.

Κάντε την εγγραφή σας στην Binance ΕΔΩ και λάβετε 50$+ μπόνους!

Συχνές ερωτήσεις

1. Πώς υπολογίζονται οι ανταμοιβές του Pool εξόρυξης;

Η μέθοδος υπολογισμού είναι: εισόδημα εξόρυξης χρήστη = διαδικτυακή τιμή της παρτίδας του προϊόντος την ημέρα * αριθμός υπολογιστικής ισχύος που αγόρασε ο χρήστης (Th/s) * υποθετική εκροή εξόρυξης την ημέρα * (1 μείον 2,5% μείον 1,5%).
Σημείωση: 2,5% είναι η προμήθεια του Pool εξόρυξης και 1,5% είναι η προμήθεια διαχείρισης. Για τη συγκεκριμένη μέθοδο υπολογισμού της υποθετικής εκροής εξόρυξης, ανατρέξτε στη μέθοδο υπολογισμού του εισοδήματος από το Pool εξόρυξης της Binance.

2. Πότε διανέμονται οι ανταμοιβές του Pool εξόρυξης;

Οι ανταμοιβές του Pool εξόρυξης που δημιουργούνται, θα διανεμηθούν από το Pool εξόρυξης της Binance. Ο κύκλος υπολογισμού του εισοδήματος από το Pool εξόρυξης είναι από τις 00:00 π.μ. χθες έως τις 00:00 π.μ. UTC και το ημερήσιο εισόδημα θα υπολογίζεται από τις 02:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. UTC. Αφού ολοκληρωθεί ο διακανονισμός, τα κεφάλαια θα σταλούν απευθείας στον λογαριασμό χρηματοδότησής σας στην Binance.

3. Πότε θα συνδεθεί το hashrate της εξόρυξης μέσω cloud μου;

Κάθε εντολή υπολογιστικής ισχύος Cloud θα συνδέεται με το Pool εξόρυξης πριν από τις 04:00 π.μ. UTC την επόμενη Κυριακή κατά την υποβολή της εντολής και το εισόδημα από την εξόρυξη θα διακανονίζεται καθημερινά από τη δεύτερη ημέρα της ημέρας εξόρυξης.

4. Υπάρχουν κίνδυνοι που σχετίζονται με την εξόρυξη μέσω cloud;

Η Binance επικεντρώνεται στην ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων των χρηστών, επομένως το Pool εξόρυξης της Binance διενεργεί μια λεπτομερή έρευνα για τις συνθήκες λειτουργίας των rig εξόρυξης και των ιστότοπων εξόρυξης για να αποφύγει τους μη συστηματικούς κινδύνους. Ωστόσο, τα υπολογιστικά προϊόντα Cloud εξακολουθούν να έχουν ορισμένους ανεξέλεγκτους κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων των διακυμάνσεων του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας και των φυσικών καταστροφών.

5. Πώς γίνεται ο υπολογισμός της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας της εξόρυξης μέσω cloud;

Προς το παρόν, η προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας εξόρυξης μπορεί να παρακρατηθεί μόνο μία φορά μαζί με την προμήθεια υπολογιστικής ισχύος Cloud, κατά την υποβολή μιας εντολής. Η Binance θα πληρώσει την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας εξόρυξης στον ιστότοπο φιλοξενίας της μηχανής εξόρυξης. Πρέπει να σημειωθεί ότι διαφορετικά υπολογιστικά προϊόντα Cloud έχουν διαφορετικές χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας ανά ‘Th/s’, λόγω της διαφορετικής κατανάλωσης ενέργειας των μηχανών εξόρυξης, η οποία δεν σχετίζεται άμεσα με την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας του ιστότοπου εξόρυξης.


Σε περίπτωση ασυμφωνίας μεταξύ των μεταφρασμένων εκδόσεων και της πρωτότυπης αγγλικής έκδοσης, υπερισχύει η αγγλική έκδοση.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!
Ομάδα Binance
2023-03-09

Η Binance διατηρεί το δικαίωμα κατά τη διακριτική της ευχέρεια να τροποποιήσει ή να ακυρώσει την παρούσα ανακοίνωση ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.


Προειδοποίηση κινδύνου: Οι τιμές των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων υπόκεινται σε υψηλό κίνδυνο αγοράς και μεταβλητότητα τιμών. Η αξία της επένδυσής σας μπορεί να μειωθεί ή να αυξηθεί και ενδέχεται να μην πάρετε πίσω το ποσό που επενδύσατε. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις επενδυτικές σας αποφάσεις και η Binance δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες που μπορεί να υποστείτε. Οι προηγούμενες επιδόσεις δεν αποτελούν αξιόπιστο δείκτη πρόβλεψης των μελλοντικών επιδόσεων. Θα πρέπει να επενδύετε μόνο σε προϊόντα με τα οποία είστε εξοικειωμένοι και στα οποία κατανοείτε τους κινδύνους. Θα πρέπει να εξετάζετε προσεκτικά την επενδυτική σας εμπειρία, την οικονομική σας κατάσταση, τους επενδυτικούς σας στόχους και την ανοχή στον κίνδυνο και να συμβουλεύεστε έναν ανεξάρτητο χρηματοοικονομικό σύμβουλο πριν προβείτε σε οποιαδήποτε επένδυση. Το παρόν υλικό δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως χρηματοοικονομική συμβουλή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στους Όρους χρήσης και στην Προειδοποίηση κινδύνου.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.binance.com/en/support/announcement/new-cloud-mining-products-launched-2023-03-09-ddb823ef2f9040158587da962b9dd347

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: