Κορυφαία Solana Airdrops για τον Απρίλιο του 2024 για μέγιστα κέρδη!

Οι λάτρεις των κρυπτονομισμάτων σε όλο τον κόσμο είναι ενθουσιασμένοι με τα crypto Airdrops, όπου οι συναλλασσόμενοι αναμένουν με ανυπομονησία να λάβουν δωρεάν tokens που διανέμονται από πρωτοεμφανιζόμενα πρωτόκολλα. Με διάφορες μεθόδους κυνηγιού που χρησιμοποιούνται για να ξεθάψουν πολλά υποσχόμενα airdrops, οι επενδυτές είναι έτοιμοι να αποκομίσουν τα οφέλη αυτών των token ανταμοιβών.

To Solana είναι η κορυφαία αλυσίδα όσον αφορά την υιοθέτηση κρύπτο το 2024. Είμαστε σίγουροι ότι η χρονιά θα είναι γεμάτη με Solana Airdrops, Ήδη γίναμε μάρτυρες του Jito $JTO airdrop, όπου 1 δολάριο SOL θα σας έδινε έως και 17.000 δολάρια σε Jito Airdrop. Ο Απρίλιος θα μπορούσε να είναι ο απόλυτος μήνας για τα Solana Airdrops το 2024!

Σε αυτό το άρθο, εμβαθύνουμε στη σφαίρα των Solana airdrops, αναδεικνύοντας τους κορυφαίους διεκδικητές που είναι έτοιμοι να προσφέρουν σημαντικά κέρδη τον Απρίλιο του 2024!

Κορυφαία Solana Airdrops του Απριλίου 2024

Ας ρίξουμε μια ματιά στα έργα που βασίζονται στη Σολάνα και τα οποία θα μπορούσαν ενδεχομένως να συμμετάσχουν στις ρίψεις από αέρος στη Σολάνα το 2024:

  • marginfi

Σε σύγκριση με άλλα πρωτόκολλα, έχουν επιβεβαιωθεί τόσο το MRGN token όσο και το MRGN airdrop. Επιπλέον, αναμένουμε ότι το MRGN airdrop θα λειτουργεί όπως τα άλλα στο Solana. Γενικά, οι ανταμοιβές των token δεν αποστέλλονται απευθείας στο πορτοφόλι σας. πρέπει να μεταβείτε σε έναν ειδικό ιστότοπο για να τις διεκδικήσετε.

Είναι πιθανό ότι το marginfi θα διανείμει token MRGN σε εσάς και σε άλλους χρήστες με βάση το επίπεδο συμμετοχής σας (π.χ. τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει), αλλά δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ AIRDROP ΤΟΥ Marginfi ΠΑΤΑ ΕΔΩ

  • Marinade

To Marinade έχει το token του με την ονομασία “MNDE” και έχει επιβεβαιώσει ότι θα δώσει aidrops σε stakers. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν 1 MNDE για κάθε SOL που θα εχουν stake στην πλατφόρμα.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ AIRDROP ΤΟΥ Marinade ΠΑΤΑ ΕΔΩ

  • Drift

Το Drift είναι ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο (DEX) -κυρίως για perpetual futures contracts- το οποίο αυξάνει τη δημοτικότητά του στην κοινότητα των κρυπτο. Λόγω αυτής της αυξημένης δημοτικότητας και χρήσης, πολλοί έχουν αρχίσει να εικάζουν ότι το Drift μπορεί να είναι το επόμενο πρωτόκολλο του Solana που θα κυκλοφορήσει ένα token.

O συνιδρυτής David Lu έχει ξεκαθαρίσει ότι το DRIFT θα δώσει airdrops.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ AIRDROPS ΤΟΥ Drift ΠΑΤΑ ΕΔΩ

  • Meteora

Με ένα σλόγκαν όπως “Make Solana Liquid Again”, το Meteora αποτελεί φάρο στο χώρο των πρωτοκόλλων liquid staking. Δίνοντας προτεραιότητα σε λύσεις βιώσιμης ρευστότητας, το Meteora στοχεύει να μετατρέψει τη Solana στον κορυφαίο κόμβο συναλλαγών για τους mainstream χρήστες κρύπτο, θέτοντας τις βάσεις για απαράμιλλη ανάπτυξη.

  • Blazestake

Το Blazestake είναι ένα non-custodial stake pool protocol που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Solana. Οι χρήστες θα λαμβάνουν δυνητικά token BlazeStake που έχουν staked SOL (bSOL) όταν κάνουν stake $SOL στο BlazeStake, τα οποία μπορούν να δουλέψουν με διάφορες dApps στο οικοσύστημα Solana.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ STAKE ΣΤΟ BLAZESTAKE ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ AIRDROP ΠΑΤΑ ΕΔΩ

  • Sharky

Το Sharky είναι ένας χώρος NFT lending που επιτρέπει στους χρήστες του να δανείζονται και να δανείζουν NFTs και να αγοράζουν/διακρατούν Sharx NFTs. Ο λόγος για το airdrop θα μπορούσε να είναι η εκδήλωση δημιουργίας token $SHARK.

  • Kamino finance

Το Kamino finance είναι ένα πρωτόκολλο που συνδυάζει το δανεισμό, τη ρευστότητα και τη μόχλευση σε ένα ενιαίο προϊόν. Η κυκλοφορία του token $KMNO είναι ο λόγος για τα επερχόμενα airdrops από το Kamino finance του οικοσυστήματος Solana.

  • Zeta Market

To Zeta market είναι ένα DEX που προσφέρει την ταχύτητα και την εμπειρία των χρηστών ενός centralized exchange, ενώ παράλληλα παρέχει πλήρη αυτοεποπτεία και διαφάνεια για τους χρήστες, λειτουργώντας σε ένα δημόσιο δίκτυο blockchain. Η έναρξη του $ZETA μπορεί να προκαλέσει τα επερχόμενα airdrops από την πλατφόρμα!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ZETA MARKET

  • Parcl

Πρόκειται για ένα Solana-based perpetual futures trading-focused DEX  και υποστηρίζει τις cross-margin perpetual trading για τις αγορές ακινήτων. Το $PRCL έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2024 και θα είναι τεράστιο!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ AIRDROP ΤΟΥ ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕ Referral Code: gandreou

  • Backpack

Το Backpack είναι το πρώτο γνωστό πορτοφόλι για xNFTs, όπου οι χρήστες μπορούν να ανταλλάσσουν tokens, να ανταλλάσσουν NFTs και να στέλνουν μηνύματα σε εφαρμογές και να τα συνδέουν με το Ledger. Τα airdrops θα γίνουν για την προώθηση του δικτύου Backpack.

Έτοιμοι να ξεκλειδώσετε τον πλούτο;

Καθώς προχωρά ο Απρίλιος, αυτές οι επερχόμενες ρίψεις από αέρος έχουν τη δυνατότητα να αποφέρουν στους επενδυτές πολλά χρήματα. Με τις ευκαιρίες για ρίψεις από αέρος της Solana να είναι άφθονες, σας ενθαρρύνουμε να επωφεληθείτε και να ελέγξετε αυτά τα έργα που αλλάζουν το παιχνίδι.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: