Ισχυρισμοί για συναλλαγές εμπιστευτικών πληροφοριών αναδύονται παράλληλα με σκάνδαλο κλοπής Token στην κοινότητα Pepecoin

Ο πρώην υποστηρικτής του Pepecoin που μετατράπηκε σε παράγοντα επιρροής των κρύπτο, Jeremy “Pauly” Cahen, προκάλεσε διαμάχη, ισχυριζόμενος ότι η ομάδα του Pepecoin έκανε εμπόριο εμπιστευτικών πληροφοριών, ταυτόχρονα με την αναφερόμενη υπεξαίρεση περίπου 16 τρισεκατομμυρίων τοκενς PEPE. Σε μια αναπάντεχη ανατροπή, ο Pauly επέλεξε να αποκαλύψει τις ταυτότητες των μελών της ομάδας αποκαλύπτοντας παράλληλα τις δραστηριότητες του πορτοφολιού τους. Παράλληλα, οι αναλυτές της αλυσίδας επισημαίνουν αξιοσημείωτες συναλλαγές Pepecoin που φαίνεται να εμπλέκουν όσους βρίσκονται εντός της αλυσίδας.

Σε μια ενημέρωση στις 26 Αυγούστου, ο Pauly αποκάλυψε ότι η ομάδα Pepecoin διαθέτει μια συλλογική κρυψώνα με τοκενς PEPE αξίας περίπου 16-17 εκατομμυρίων δολαρίων, διάσπαρτα σε εννέα διαφορετικά πορτοφόλια. Η ενδιαφέρουσα πτυχή είναι ότι αυτοί οι εσωτερικοί συνεργάτες έχουν επιλέξει να μην ρευστοποιήσουν άμεσα τις συμμετοχές τους. Αντ’ αυτού, χρησιμοποίησαν έναν στρατηγικό ελιγμό ξεφορτώνοντας το PEPE από ένα πορτοφόλι κεντρικού χρηματιστηρίου (CEX), δημιουργώντας ουσιαστικά μια σημαντική θέση πώλησης.

Σε ένα tweet, ο Pauly εξέφρασε την πρόθεσή του να συνεργαστεί με διάφορες υπηρεσίες επιβολής του νόμου, με στόχο την επιτάχυνση της επιδίωξης της δικαιοσύνης κατά ατόμων όπως ο @degenharambe και άλλων συνεργατών που συνδέονται με την ομάδα @pepecoineth. Είναι ανυποχώρητος ότι οι φερόμενες ως πράξεις απληστίας και κακής συμπεριφοράς της ομάδας έχουν προκαλέσει αδικαιολόγητη ζημία σε πολλά άτομα.

Προσθέτοντας στην εξελισσόμενη ιστορία, ο Pauly αποκάλυψε προσωπικά στοιχεία για ορισμένα μέλη της ομάδας Pepecoin και κατέγραψε σχολαστικά τις συναλλακτικές τους συμπεριφορές. Αμφισβητώντας τις εξηγήσεις της ομάδας σχετικά με τη χρήση πορτοφολιών multisig και τις υποτιθέμενες συμμετοχές τους σε PEPE, ο Pauly υποστηρίζει ότι η κοινότητα Pepecoin χειραγωγείται και εκμεταλλεύεται από αυτές τις ενέργειες.

Εν τω μεταξύ, ο αναλυτής της αλυσίδας Yazan ανέφερε την έναρξη των πωλήσεων των συμμετοχών της PEPE από εσωτερικούς επενδυτές. Κοντά στα 400 δισεκατομμύρια τοκενς PEPE φέρεται να έχουν πωληθεί, συμπίπτοντας με τις αποκαλύψεις του Pauly σχετικά με τις ταυτότητες των μελών της ομάδας Pepecoin. Ως απάντηση σε αυτό, ο Yazan προτρέπει τα μεγάλα ανταλλακτήρια κρύπτο, όπως το Binance και το OKX, να εφαρμόσουν προληπτικά μέτρα που θα περιορίσουν τις συναλλαγές με τη συμμετοχή εσωτερικών προσώπων.

Οι επιπτώσεις αυτών των εξελίξεων έχουν προκαλέσει σοκ στο τοπίο του Pepecoin, με την τιμή του token να έχει πάρει μια καθοδική πορεία 15% λόγω των πωλήσεων που προκάλεσε η ομάδα. Παρά μια σύντομη στιγμή ανάπαυλας με άνοδο 10%, η τιμή του PEPE δεν μπόρεσε να διατηρήσει την ανοδική της πορεία και υπέκυψε σε πτώση, συμβάλλοντας στη συνολική απαισιόδοξη ατμόσφαιρα εντός της κοινότητας του Pepecoin.

Την ώρα που γράφεται το κείμενο, το CoinMarketCap αναφέρει την τιμή του PEPE στα 0,00000090 δολάρια, που σημαίνει πτώση 7% τις τελευταίες 24 ώρες.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: