Η Solana Mobile εγκαινιάζει το δεύτερο κρύπτο smartphone προς πώληση

Η επερχόμενη έκδοση του Saga θα διαθέτει ενημερωμένο υλικό και πιο προσιτή τιμή, όπως αποκάλυψε άτομο που γνωρίζει τη στρατηγική της εταιρείας.

Η Solana Mobile ετοιμάζεται να παρουσιάσει το δεύτερο smartphone της, αξιοποιώντας την απροσδόκητη επιτυχία της αρχικής της συσκευής με δυνατότητα κρύπτο, όπως αποκαλύπτει πηγή που γνωρίζει τα σχέδια της εταιρείας. Το επερχόμενο τηλέφωνο, που θα ακολουθήσει τα βήματα του προκατόχου του, του Saga, θα διατηρήσει βασικά χαρακτηριστικά όπως ένα ενσωματωμένο πορτοφόλι κρυπτο, εξειδικευμένο λογισμικό Android και ένα “dApp store” για εφαρμογές κρύπτο. Ωστόσο, το νέο μοντέλο θα βγει στην αγορά με μια πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή και ξεχωριστές προδιαγραφές υλικού. Ενώ το αρχικό smartphone Saga έφερε αρχικά τιμή 1000 δολαρίων, αργότερα υπέστη μειώσεις τιμών λόγω των υποτονικών πωλήσεων.

Η επικείμενη κυκλοφορία του νέου τηλεφώνου της Solana Mobile στοχεύει να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη ζήτηση στη δευτερογενή αγορά για τα σπάνια smartphones Saga. Επί του παρόντος, οι σφραγισμένες από το εργοστάσιο συσκευές Saga προσφέρουν προσφορές έως και 3.200 δολάρια σε πλατφόρμες όπως το eBay, σημειώνοντας πενταπλάσια αύξηση σε σχέση με την αξία τους μόλις πριν από πέντε εβδομάδες.

Η αρχική αφήγηση γύρω από το Saga υποδήλωνε μια απομάκρυνση από το πειραματικό τηλέφωνο, το οποίο αρχικά δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει μια σημαντική αγορά μεταξύ των crypto traders και των συλλεκτών NFT που αναζητούσαν μια πλατφόρμα για κινητά πρώτα. Ωστόσο, το κλίμα άλλαξε όταν οι λάτρεις ανακάλυψαν ότι το τηλέφωνο περιλάμβανε μια κατανομή tokens BONK που ξεπερνούσε την τιμή αγοράς του. Το Saga εξαντλήθηκε γρήγορα μέσα σε μια εβδομάδα.

Τον επόμενο μήνα, οι ιδιοκτήτες του τηλεφώνου Saga συνέχισαν να αποκομίζουν οφέλη μέσω μιας σειράς από airdrops από διάφορα projects, διανέμοντας κερδοφόρα token και NFTs στα 15.000 τηλέφωνα που κυκλοφορούσαν. Αυτή η απροσδόκητη εισροή όχι μόνο ενίσχυσε την κοινότητα του Saga, αλλά προκάλεσε επίσης αυξημένο ενδιαφέρον από προγραμματιστές τoυ Solana που επιθυμούν να δημιουργήσουν εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα.

Μέχρι στιγμής, η Solana Mobile δεν έχει παράσχει επίσημο σχόλιο σε απάντηση σε ερωτήσεις σχετικά με το επερχόμενο smartphone.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: