Η ΟΚΧ operations στη Μέση Ανατολή εξασφαλίζει άδεια χρήσης εικονικών περιουσιακών στοιχείων στο Ντουμπάι

Η OKX Middle East Fintech FZE, υπό την ηγεσία του Γενικού Διευθυντή της OKX για την περιοχή MENA Rifad Mahasneh, ανακοινώνει ότι σχεδιάζει να εισαγάγει regional currency trading pairs,, συμπεριλαμβανομένων των AED/BTC, AED/ETH και πρόσθετων επιλογών τις προσεχείς εβδομάδες.

Η OKX Middle East Fintech FZE, η θυγατρική εταιρεία του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων OKX με έδρα το Ντουμπάι, έλαβε με επιτυχία άδεια από τη Ρυθμιστική Αρχή Εικονικών Περιουσιακών Στοιχείων του Ντουμπάι (VARA), σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία. Η άδεια αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία τις επόμενες εβδομάδες, επιτρέποντας στην OKX να πραγματοποιεί συναλλαγές fiat και να προσφέρει υπηρεσίες spot και ζεύγη τόσο σε θεσμικούς όσο και σε ειδικευμένους πελάτες λιανικής μέσω των ανταλλακτηρίων και της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα.

Η απόκτηση της άδειας παροχής υπηρεσιών εικονικών περιουσιακών στοιχείων (VASP) στο Ντουμπάι σηματοδοτεί μια στρατηγική κίνηση για την OKX, τοποθετώντας την εταιρεία ώστε να ανταποκριθεί στο αυξανόμενο ενδιαφέρον και τη ζήτηση στον χώρο των κρύπτο στην περιοχή. Καθώς το Ντουμπάι συνεχίζει να αναδεικνύεται σε αγαπημένο προορισμό για τους λάτρεις των κρύπτο, το OKX, που σήμερα κατατάσσεται ως το δεύτερο μεγαλύτερο ανταλλακτήριο στον κόσμο βάσει όγκου, εδραιώνει την παρουσία του μεταβαίνοντας από μια προπαρασκευαστική άδεια, που χορηγήθηκε τον Ιούνιο του προηγούμενου έτους, σε ένα πλήρως λειτουργικό καθεστώς.

Ο Rifad Mahasneh, Γενικός Διευθυντής της OKX για την περιοχή MENA, τόνισε τη σημασία της εξέλιξης σε συνέντευξή του. Τόνισε ότι η άδεια λειτουργίας εξουσιοδοτεί την OKX να επεκτείνει τις υπηρεσίες της στους κατοίκους των ΗΑΕ, περιλαμβάνοντας προσφορές που αφορούν spot trading και fiat, συμπεριλαμβανομένης της απρόσκοπτης διαχείρισης καταθέσεων και αναλήψεων στο τοπικό νόμισμα, το διχράμ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (AED). Επιπλέον, ο Mahasneh αποκάλυψε ότι οι επερχόμενες πρωτοβουλίες της OKX περιλαμβάνουν την εισαγωγή ζευγών συναλλαγών σε τοπικά νομίσματα, όπως AED/BTC, AED/ETH και άλλα, που αποτελούν μια νέα προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: