Η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία Škoda Auto εισέρχεται στο χώρο NFT με την κυκλοφορία νέας πλατφόρμας

Η Škoda India, ο ινδικός βραχίονας του τσεχικού ομίλου αυτοκινήτων Škoda Auto, έκανε την είσοδό της στον κόσμο των non-fungible tokens (NFTs) και του Web3 με το λανσάρισμα του Škodaverse India. Η πλατφόρμα που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Near Protocol, έχει ως στόχο να προσφέρει στους χρήστες μια εμπειρία Web3 και NFTs με χαμηλά gas fees, διαλειτουργικά NFTs για χρήση σε πολλαπλές πλατφόρμες και φιλικά προς το περιβάλλον και scalable NFTs. Δίνοντας έμφαση στη βιωσιμότητα, η Škoda Auto δήλωσε ότι όλα τα NFTs που κόβονται στην πλατφόρμα θα είναι σε carbon-neutral blockchains.

Το ντεμπούτο της συλλογής Škoda NFT πρόκειται να κυκλοφορήσει στο εγγύς μέλλον, αν και η ακριβής ημερομηνία και οι λεπτομέρειες τιμολόγησης δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να κόψουν τα NFTs προσθέτοντας χρήματα στο πορτοφόλι τους κατά τη διάρκεια της διάθεσης. Οι κάτοχοι NFT θα απολαμβάνουν διάφορα οφέλη, όπως η ιδιοκτησία μοναδικών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που αντιπροσωπεύουν έργα τέχνης και συλλεκτικά αντικείμενα της Škoda, πιθανή αύξηση της αξίας και μελλοντικές ευκαιρίες μεταπώλησης, καθώς και πρόσβαση σε αποκλειστικά προνόμια, ανταμοιβές ή εμπειρίες που συνδέονται με την ιδιοκτησία NFT. Η διαπραγμάτευση των NFTs θα είναι δυνατή τόσο με τη χρήση νομισμάτων fiat όσο και με τη χρήση κρυπτονομισμάτων.

Με το λανσάρισμα του Škodaverse India, η Škoda Auto σηματοδοτεί την είσοδό της στο χώρο Web3, προσκαλώντας τους χρήστες να εξερευνήσουν, να συλλέξουν και να αποκτήσουν αυτά τα μοναδικά ψηφιακά έργα τέχνης.

Η Škoda Auto, που ιδρύθηκε το 1925 στην Τσεχοσλοβακία, αναδείχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους βιομηχανικούς κατασκευαστές στην Ευρώπη του Μεσοπολέμου και αργότερα έγινε θυγατρική της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen μετά το τέλος του κομμουνιστικού καθεστώτος της Τσεχοσλοβακίας το 1990. Η μάρκα αυτοκινήτων Škoda απολαμβάνει δημοτικότητα στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, με συνολικά 731.000 αυτοκίνητα που παραδόθηκαν το 2022.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: