Η τράπεζα του Ηνωμένου Βασιλείου NatWest περιορίζει τις ημερήσιες πληρωμές κρύπτο στα 1.200 $

Η NatWest εντάχθηκε στις τάξεις των τραπεζών του Ηνωμένου Βασιλείου επιβάλλοντας περιορισμούς στους πελάτες της που πραγματοποιούν πληρωμές σε ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Οι πελάτες θα περιορίζονται σε πληρωμές 1.000 βρετανικών λιρών (1.218 $) την ημέρα και 5.000 βρετανικών λιρών (6.090 $) σε μια περίοδο 30 ημερών, ανακοίνωσε η NatWest μέσω email την Τρίτη.

«H NatWest αυξάνει την προστασία των πελατών από κρυπτοεγκληματίες μετά την απώλεια 329 εκατομμυρίων λιρών από τους καταναλωτές πέρυσι», ανέφερε η τράπεζα.

«Οι εγκληματίες παίζουν με την έλλειψη κατανόησης του τρόπου λειτουργίας των αγορών κρυπτονομισμάτων και της απρόβλεπτης λειτουργίας τους, για να ενθαρρύνουν τους επενδυτές να μεταφέρουν χρήματα σε ανταλλακτήρια, τα οποία συχνά δημιουργούνται στο όνομα του πελάτη από τον εγκληματία ή το θύμα, υπό την πίεση του εγκληματία. “

Η τράπεζα έρχεται να προστεθεί στις ομοειδείς της Nationwide και HSBC που ανακοίνωσαν πρόσφατα περιορισμούς στις αγορές κρύπτο. Και οι δύο τράπεζες έχουν εμποδίσει τους πελάτες να χρησιμοποιούν τις πιστωτικές τους κάρτες για να αγοράσουν κρυπτονομίσματα, ενώ η Nationwide περιορίζει τις αγορές σε χρεωστικές κάρτες στις 5.000 βρετανικές λίρες (6.084 $) την ημέρα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/business/2023/03/14/uk-bank-natwest-limits-daily-crypto-payments-to-1200/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: