Η Terraform Labs διορίζει νέο CEO από το εσωτερικό της, σύμφωνα με έκθεση

Εν μέσω των συνεχιζόμενων νομικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο συνιδρυτής Do Kwon, η Terraform Labs ανακοίνωσε τον διορισμό νέου διευθύνοντος συμβούλου. Ο Kwon, ο οποίος επί του παρόντος αντιμετωπίζει πιθανή έκδοση στη Νότια Κορέα ή στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Μαυροβούνιο, παραμένει ο κύριος μέτοχος της Terra.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Wall Street Journal, ο Chris Amani, Αμερικανός πολίτης, ανέλαβε τα ηνία ως νέος διευθύνων σύμβουλος της Terra. Ο Amani είναι μέλος της ομάδας της Terra από το 2021, ενώ προηγουμένως είχε διατελέσει Chief Operating Officer και Chief Financial Officer. Πριν από την ένταξή του στην Terra, ο Amani κατείχε τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην Humanity, έναν πάροχο λύσεων χρονοπρογραμματισμού. Το προφίλ του στο LinkedIn αναφέρει ότι ανέλαβε το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου της Terra τον Απρίλιο του 2023.

Ο Amani εξέφρασε την άποψη ότι η εστίαση της εταιρείας θα απομακρυνθεί από τα stablecoins, διευκρινίζοντας ότι η Terra δεν σχεδιάζει να λανσάρει προϊόντα stablecoin. Αντ’ αυτού, η εταιρεία θα κατευθύνει τις προσπάθειές της προς άλλες εξελίξεις και καινοτομίες προϊόντων. Ο Amani αναγνώρισε τις μελλοντικές προκλήσεις, αλλά μετέφερε την πίστη του στις δυνατότητες της Terra να τις ξεπεράσει μακροπρόθεσμα.

Στον απόηχο της κατάρρευσης της Terra τον Μάιο του 2022, η αγορά κρύπτο βίωσε μια αλυσιδωτή αντίδραση καταρρεύσεων. Το stablecoin της πλατφόρμας, TerraUSD (UST), έχασε τη σύνδεσή του με το δολάριο ΗΠΑ, προκαλώντας έρευνες για την πιθανή εμπλοκή του Kwon και του συνιδρυτή Daniel Shin σε παράνομες συναλλαγές κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης.

Τον Μάρτιο του 2023, ο Do Kwon συνελήφθη στο Μαυροβούνιο για υποτιθέμενη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, αλλά τα νομικά του προβλήματα απέχουν πολύ από το να τελειώσουν. Μετά την καταδίκη του, υπάρχει πιθανότητα έκδοσης είτε στις ΗΠΑ είτε στη Νότια Κορέα, όπου ο Kwon αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραβίαση της νομοθεσίας περί κεφαλαιαγορών, καθώς οι εισαγγελείς της Νότιας Κορέας εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης το 2022.

Με έναν νέο διευθύνοντα σύμβουλο στο τιμόνι, η Terraform Labs στοχεύει να κατευθύνει την εταιρεία προς τα εμπρός, περιηγούμενη στις πολυπλοκότητες της κατάστασης, ενώ παράλληλα προσπαθεί να συνεχίσει τις δραστηριότητές της. Παρά την απουσία του Kwon, η Terra παραμένει προσηλωμένη στο όραμά της και στις συνεχιζόμενες προσπάθειες ανάπτυξης, καθώς αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που έρχονται.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: