Η συμφωνία $1B της Voyager με την BinanceUS προχωράει μετά από συμφωνία με τους Ομοσπονδιακούς

Ο χρεοκοπημένος δανειστής κρυπτονομισμάτων Voyager Digital Holdings σφράγισε μια συμφωνία με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία προωθεί ένα σχέδιο ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων που θα επιτρέψει στη Voyager να πουλήσει τα περιουσιακά της στοιχεία στον αμερικανικό βραχίονα της Binance.

Με την κατάθεση της 19ης Απριλίου σε περιφερειακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, η Voyager, η Επίσημη Επιτροπή Μη Εξασφαλισμένων Πιστωτών και η κυβέρνηση των ΗΠΑ συμφώνησαν ότι η συμφωνία για την απόκτηση των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων της Voyager από την Binance μπορεί να προχωρήσει όπως είχε προγραμματιστεί.

Η κατάθεση αναφέρει ότι η κυβέρνηση μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται σε μια έφεση σχετικά με τις διατάξεις απαλλαγής – αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι όροι που επιτρέπουν στη Voyager να προστατεύεται από ορισμένες νομικές ευθύνες.

Η Επίσημη Επιτροπή Μη Εξασφαλισμένων Πιστωτών της Voyager ανέφερε σε μια σειρά από tweets στις 19 Απριλίου ότι όλα τα μέρη συμφώνησαν για το ψήφισμα υπό την προϋπόθεση ότι “οι προσφυγές θα συνεχιστούν όσον αφορά τη διάταξη απαλλαγής του σχεδίου”.

https://twitter.com/VoyagerUCC/status/1648753618084847637

Προηγουμένως η συμφωνία με την BinanceUS είχε ανασταλεί προσωρινά από ομοσπονδιακό δικαστή μετά από αίτημα της κυβέρνησης των ΗΠΑ για επείγουσα αναστολή.

Παρά το γεγονός ότι τόσο η Voyager όσο και η Επιτροπή αμφισβήτησαν την αίτηση επείγουσας αναστολής, η δικαστής Jennifer Rearden έκανε δεκτό το αίτημα της αμερικανικής κυβέρνησης να αναστείλει προσωρινά τη διαδικασία με δικαστική απόφαση της 27ης Μαρτίου.

Οι αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές έχουν κάνει αρκετές προσπάθειες να σταματήσουν τη συμφωνία από τότε που δόθηκε η έγκριση να προχωρήσει στις 7 Μαρτίου από τον αμερικανό πτωχευτικό δικαστή Michael Wiles, ο οποίος σημείωσε ότι η καθυστέρηση της συμφωνίας θα βλάψει τα συμφέροντα των πρώην πελατών της Voyager που περιμένουν να λάβουν κεφάλαια.

Μια εβδομάδα αργότερα, η κυβέρνηση ζήτησε στις 14 Μαρτίου να καθυστερήσει το σχέδιο πτώχευσης κατά δύο εβδομάδες. Κατηγόρησε το σχέδιο πτώχευσης ότι “ανοσοποιεί την απάτη, την κλοπή ή τη φοροαποφυγή”, ωστόσο η αίτηση απορρίφθηκε από τον δικαστή Wiles, ο οποίος δήλωσε ότι οι κατηγορίες ήταν “υπερβολικές και λανθασμένες”.

Μια δικαστική κατάθεση της 28ης Φεβρουαρίου αποκάλυψε ότι το 97% των 61.300 κατόχων λογαριασμών της Voyager ήταν υπέρ της συμφωνίας με την Binance.US.

Η Voyager λαμβάνει ενεργά μέτρα για τον συντονισμό ενός σχεδίου αναδιανομής κεφαλαίων στους πιστωτές από τότε που υπέβαλε αίτηση πτώχευσης κατά το κεφάλαιο 11 τον Ιούλιο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: