Η συμφωνία 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων της Voyager-Binance.US πρέπει να σταματήσει, λέει η κυβέρνηση των ΗΠΑ

Η συμφωνία 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων που προσφέρθηκε από την Binance.US για την αγορά περιουσιακών στοιχείων του χρεοκοπημένου δανειστή κρυπτονομισμάτων Voyager θα πρέπει να τεθεί σε αναμονή, ενώ οι βασικές νομικές αντιρρήσεις εξαντληθούν, δήλωσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ σε κατάθεση την Τρίτη.

Η κίνηση ακολουθεί έκκληση του καταπιστευματοδόχου των ΗΠΑ , ενός κλάδου του Υπουργείου Δικαιοσύνης που είναι υπεύθυνος για υποθέσεις πτώχευσης, ο οποίος έχει ανησυχίες ότι η συμφωνία θα απαλλάξει ουσιαστικά τη Voyager και το προσωπικό της από παραβιάσεις της φορολογικής νομοθεσίας ή της νομοθεσίας περί τίτλων.

“Το δικαστήριο δεν μπορεί να πει στην κυβέρνηση να μιλήσει τώρα ή να σιωπήσει για πάντα πριν από την Voyager και την Binance.US wed”, ανέφερε η κατάθεση του εισαγγελέα των ΗΠΑ Damian Williams. «Τίποτα στον Πτωχευτικό Κώδικα δεν επιτρέπει στα δικαστήρια να απαλλάσσουν τα μέρη από την ευθύνη έναντι της κυβέρνησης για παρελθούσα και μελλοντική συμπεριφορά».

Ο Ουίλιαμς είπε ότι η έγκριση της συμφωνίας θα πρέπει να τεθεί σε αναμονή – ή τουλάχιστον εκείνα τα μέρη που περιορίζουν την ικανότητα της κυβέρνησης να επιβάλει το νόμο – έως ότου οι προσφυγές εξεταστούν σε ανώτερα δικαστήρια.

Την περασμένη εβδομάδα, ο δικαστής πτώχευσης της Νέας Υόρκης Μάικλ Γουάιλς ενέκρινε τη συμφωνία, αφού έδειξε μεγάλο σκεπτικισμό για τα επιχειρήματα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ότι το διακριτικό VGX της Voyager μπορεί να είναι μια μη καταχωρισμένος τίτλος.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://www.coindesk.com/policy/2023/03/15/voyager-binanceus-1b-deal-should-be-halted-us-government-says/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: