Η Neobank Nubank με την υποστήριξη του Warren Buffett λανσάρει το δικό της νόμισμα Nucoin

Η υποστηριζόμενη από τον Γουόρεν Μπάφετ Nubank, μια neobank με έδρα τη Βραζιλία, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στις επιλογές διαπραγμάτευσης κρύπτο τον Μάιο του 2022 στην πλατφόρμα της, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του nucoin, του δικού της κρυπτονομίσματος. Μέρος της πρώτης παρτίδας του νομίσματος, που εκδίδεται πάνω στο δίκτυο της Polygon, θα εκδοθεί στους πελάτες της ως airdrop και για σκοπούς επιστροφής χρημάτων.

Η Nubank λανσάρει το κρυπτονόμισμα Nucoin

Η Nubank που υποστηρίζεται από τον Warren Buffett, μια από τις μεγαλύτερες ψηφιακές neobank στο Latam, ανακοίνωσε την έκδοση του δικού της κρυπτονομίσματος που ονομάζεται nucoin. Το token, το οποίο εκδίδεται πάνω από το δίκτυο Polygon, θα μεταδοθεί στους τελικούς χρήστες του ιδρύματος, με το 80% της συνολικής έκδοσης να κατευθύνεται στους πελάτες.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές , το nucoin θα είναι το κλειδί για πολλές δραστηριότητες στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ενός προγράμματος επιστροφής μετρητών, με τους χρήστες να λαμβάνουν ανταμοιβές με τη μορφή του token και την πραγματοποίηση εσωτερικών κληρώσεων nucoin. Το Nucoin δεν θα έχει δευτερεύουσα αγορά, καθώς οι συναλλαγές με το διακριτικό θα είναι διαθέσιμες μόνο στην πλατφόρμα της Nubank.

Το Nucoin είναι ήδη διαθέσιμο σε ένα μέρος των 70 εκατομμυρίων πελατών που το ανταλλακτήριο ανέφερε ότι έφτασε τον Σεπτέμβριο, με σχεδόν 2 εκατομμύρια να έχουν αγοράσει κρύπτο. Η αρχική τιμή του νομίσματος (αν θα έχει καθορισμένη τιμή) δεν αποκαλύφθηκε από τη Nubank.

Περισσότερες επιλογές

Σύμφωνα με αναφορές από τοπικά καταστήματα, η Nubank θα παρουσιάσει περαιτέρω επιλογές που αφορούν το νόμισμά της, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων staking που θα επιτρέπουν στους πελάτες να κλειδώνουν τα nucoins τους για να λαμβάνουν περισσότερα nucoins σε μια χρονική περίοδο ή να λαμβάνουν περισσότερα εισιτήρια για εσωτερικές κληρώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρχει μια μελλοντική επιλογή ανταλλαγής nucoins με μετρητά μέσω της πλατφόρμας.

Η έκδοση και η κυκλοφορία του nucoin δεν αποτελεί έκπληξη για ορισμένους, καθώς η εταιρεία εργάζεται σε αυτήν την πρωτοβουλία από τον Οκτώβριο, όταν ο Fernando Czapski, ανώτερος διευθυντής και γενικός διευθυντής της Nubank, δήλωσε ότι η εταιρεία πίστευε στις «μετασχηματιστικές δυνατότητες της τεχνολογίας blockchain » και στον εκδημοκρατισμό του.

Η πρωτοβουλία είναι παρόμοια με αυτή που εκτέλεσε η εταιρεία λιανικής και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Mercado Libre τον Αύγουστο του περασμένου έτους, όταν ο οργανισμός εξέδωσε επίσης το δικό του κρυπτονόμισμα, που ονομάζεται mercadocoin, για να είναι μέρος των προγραμμάτων πίστης του. Ωστόσο, το Mercado Libre καθόρισε μια αρχική τιμή για το διακριτικό του, αξίας 0,10 $ κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://news.bitcoin.com/warren-buffett-backed-neobank-nubank-launches-own-currency-nucoin/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: