Η Galaxy συμβουλεύει ότι η αγορά Bitcoin NFT θα φτάσει τα 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025

Η εκτίμηση της Galaxy βασίστηκε στην ταχεία αύξηση του ενδιαφέροντος για Bitcoin NFTs, την υποδομή της αγοράς συναλλάγματος και τη δυνατότητα να αφαιρέσει κάποιο μερίδιο αγοράς από το Ethereum.

Σε ένα σενάριο «base case», η ερευνητική μονάδα του Galaxy Digital είπε ότι η ανερχόμενη αγορά Bitcoin nonfungible token (NFT) θα φτάσει σε ανώτατο όριο 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως τον Μάρτιο του 2025.

Τα Bitcoin NFTs, ή Ordinals, έχουν προσελκύσει σημαντική προσοχή από τότε που το πρωτόκολλο Ordinals ξεκίνησε στα τέλη Ιανουαρίου, επιτρέποντας στους χρήστες να εγγράφουν δεδομένα όπως εικόνες, PDF, βίντεο και ήχο σε μεμονωμένα satoshis – το καθένα αντιστοιχεί σε 0,00000001 Bitcoin.

Οι γίγαντες του NFT, όπως τα Yuga Labs, έχουν εμπλακεί στη διαφημιστική εκστρατεία. Στις 28 Φεβρουαρίου, η εταιρεία 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων πίσω από το Bored Ape Yacht Club ανακοίνωσε ένα έργο NFT με βάση το Bitcoin που ονομάστηκε “TwelveFold” σε μια αξιοσημείωτη αναγνώριση του κινήματος Ordinals .

Σε μια νέα έκθεση που δημοσιεύτηκε στις 3 Μαρτίου, οι ερευνητές του Galaxy ανέλυσαν την πιθανή ανάπτυξη των Bitcoin NFT, κάνοντας εκτιμήσεις «συντηρητικά με βάση το τρέχον μέγεθος της αγοράς NFT του Ethereum» και τον ρυθμό ανάπτυξής της τα τελευταία χρόνια.

«Αν και υπάρχουν αξιοσημείωτες διαφορές μεταξύ των επιγραφών και των NFT, είναι δίκαιο να πούμε ότι ένα εγγενές οικοσύστημα on-chain για NFTs έχει εμφανιστεί στο Bitcoin με τρόπο που δεν ήταν ποτέ προηγουμένως δυνατός και η χρήση του έχει εκραγεί».

Η έκθεση παρείχε τρεις προβλέψεις κεφαλαίου αγοράς με βάση την ανάλυση της εταιρείας, καλύπτοντας σενάρια bear, base και bull case.

Εξετάζοντας τη βασική ανάλυση του Galaxy, η έκθεση σκιαγράφησε ότι εάν τα Bitcoin NFT μπορούν «να επεκταθούν στην κύρια κουλτούρα NFT όπως τα PFP [Εικόνες Προφίλ], τα μιμίδια και τα έργα κοινής ωφέλειας», η κεφαλαιοποίηση της αγοράς θα πρέπει να αυξηθεί στα 4,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι ερευνητές σημείωσαν επίσης ότι η πρόβλεψη των 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων βασίζεται επίσης στην «ταχεία ανάπτυξη της ευαισθητοποίησης των επιγραφών σε συνδυασμό με την υποδομή αγοράς/πορτοφολών που έχει ήδη κυκλοφορήσει σήμερα».

Σε μια περίπτωση bear, στην οποία τα Bitcoin NFT δεν εισχωρούν στην κύρια αγορά NFT και αποσπούν μερίδιο αγοράς από το Ethereum, η Galaxy εκτίμησε ότι τα Bitcoin NFT μπορούν ακόμα να φτάσουν σε ανώτατο όριο αγοράς 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων με βάση το τρέχον επίπεδο ενδιαφέροντος και υποδομής υποστήριξης .

Από την ανοδική πλευρά των πραγμάτων, οι ερευνητές του Galaxy εκτιμούν ότι η αγορά Bitcoin NFT θα μπορούσε να φτάσει περίπου τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια εάν παρέχει ισχυρό ανταγωνισμό στα NFT του Ethereum παρέχοντας παράλληλα μοναδικές περιπτώσεις χρήσης.

Εκτιμώμενο ανώτατο όριο αγοράς Bitcoin NFT. Πηγή: Galaxy Digital

Την εποχή της αναφοράς, περισσότερα από 250.000 Ordinals έχουν βγει στην αγορά. Υπογραμμίζοντας τη σημασία και τη χρησιμότητα των Bitcoin NFTs, οι ερευνητές σημείωσαν ότι:

«Η προσθήκη μεγάλης αποθήκευσης δεδομένων με ισχυρές διαβεβαιώσεις διαθεσιμότητας ανοίγει μια ποικιλία περιπτώσεων χρήσης, πολλές από τις οποίες μόλις αρχίζουν να διερευνώνται, συμπεριλαμβανομένων νέων τύπων αποκεντρωμένου λογισμικού ή τεχνικών κλιμάκωσης Bitcoin. Ακόμη και η περίπτωση χρήσης NFT από μόνη της, ωστόσο, έχει τη δυνατότητα να διευρύνει δραματικά το εύρος της πολιτιστικής επίδρασης του Bitcoin».

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/galaxy-tips-bitcoin-nft-market-to-hit-4-5b-by-2025

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: