Η MetaMask εγκαινιάζει νέα λειτουργία αγοράς fiat για κρύπτο

Η MetaMask, πάροχος πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων και αποκεντρωμένων εφαρμογών (DApp), ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας λειτουργίας που θα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν κρυπτονομίσματα με νόμισμα fiat απευθείας από το Portfolio Dapp της. Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στο να παρέχει στους χρήστες έναν ευκολότερο τρόπο αγοράς κρύπτο με fiat.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Η νέα λειτουργία “Buy Crypto” επιτρέπει στους χρήστες της MetaMask να αγοράζουν ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες, PayPal, τραπεζικές μεταφορές και άμεση ACH (Automated Clearing House). Η υπηρεσία θα επεκταθεί σε χρήστες σε περισσότερες από 189 χώρες και θα προσφέρει περισσότερα από 90 tokens σε οκτώ διαφορετικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των Ethereum, Polygon, Arbitrum, BNB Smart Chain, Avalanche Contract Chain, Fantom, Optimis και Celo.

Για να αποκτήσουν πρόσβαση στη λειτουργία, οι χρήστες του MetaMask μπορούν να συνδέσουν τα πορτοφόλια τους με το Portfolio Dapp ή να κάνουν κλικ στο κουμπί “Buy” στο πορτοφόλι επέκτασης MetaMask. Από εκεί, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την περιοχή τους, τη μέθοδο πληρωμής και το token και το δίκτυο στο οποίο θέλουν να αγοράσουν.

Κάνε την εγγραφή σου στο OKX απο ΕΔΩ και πάρε Bonus καλωσορίσματος απο 50$ εως 10.000$ !

Η λειτουργία λαμβάνει επίσης υπόψη διάφορους παράγοντες, όπως η τοποθεσία του χρήστη και οι τοπικοί κανονισμοί, για να παρέχει μια προσαρμοσμένη προσφορά για κάθε αγορά. Μόλις ο χρήστης επιλέξει μια προσφορά, θα ανακατευθυνθεί στον ιστότοπο ενός τρίτου παρόχου για να ολοκληρώσει τη συναλλαγή. Στη συνέχεια, τα χρήματα θα κατατεθούν απευθείας στο πορτοφόλι MetaMask του χρήστη.

Με την πάροδο των ετών, η MetaMask έχει συνεργαστεί με διάφορους οργανισμούς για να βοηθήσει στην ένταξη νέων χρηστών στην πλατφόρμα της.

Το 2022, η MetaMask συνεργάστηκε με την PayPal για να επιτρέψει στους χρήστες της MetaMask να αγοράζουν και να μεταφέρουν Ether μέσω της πλατφόρμας της PayPal. Η υπηρεσία, η οποία ανακοινώθηκε στις 14 Δεκεμβρίου, επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν και να μεταφέρουν ETH από το PayPal στη MetaMask συνδεόμενοι στην εφαρμογή Mobile MetaMask, η οποία στη συνέχεια τους ανακατευθύνει στον λογαριασμό τους στο PayPal για την ολοκλήρωση των συναλλαγών.

Επιπλέον, στις 21 Μαρτίου η MetaMask ανακοίνωσε μια νέα ολοκλήρωση με τον πάροχο fintech κρύπτο MoonPay που επιτρέπει στους χρήστες της Νιγηρίας να αγοράζουν κρυπτογράφημα μέσω άμεσων τραπεζικών εμβασμάτων. Η νέα λειτουργία, που είναι διαθέσιμη στο MetaMask mobile και στο Portfolio DApp, προσφέρει έναν απλούστερο και φθηνότερο τρόπο αγοράς κρυπτογράφησης χωρίς τη χρήση πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: