Η κοινοπραξία εικονικών περιουσιακών στοιχείων του Χονγκ Κονγκ ξεκίνησε με πρώτο μέλος την Huobi

Η Huobi έγινε το πρώτο μέλος της κοινοπραξίας εικονικών περιουσιακών στοιχείων του Χονγκ Κονγκ (HKVAC), ανακοίνωσε στις 31 Μαΐου το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με έδρα τις Σεϋχέλλες. Ο νέος οργανισμός υπόσχεται να παρέχει μια υπηρεσία αξιολόγησης και δείκτες όταν ξεκινήσει πλήρως.

Ο νέος οργανισμός κάνει το ντεμπούτο του σε μια κρίσιμη στιγμή, καθώς η λιανική διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων αρχίζει στο Χονγκ Κονγκ βάσει νέων κανονισμών την 1η Ιουνίου. Η Huobi έχει ήδη ξεκινήσει το ανταλλακτήριο Huobi Hong Kong για να συμμετάσχει στη νέα αγορά. Σύμφωνα με την Huobi:

“[Η HKVAC] ιδρύθηκε πρωτίστως για να ενισχύσει τις ικανότητες του κλάδου στη διαχείριση των κινδύνων ασφαλείας και να βοηθήσει την κεντρική κυβέρνηση και τις τοπικές αρχές του Χονγκ Κονγκ στην οικοδόμηση ενός κορυφαίου παγκοσμίως κόμβου για τα εικονικά περιουσιακά στοιχεία και την ψηφιακή χρηματοδότηση.”

Η ίδια η Huobi “στοχεύει στην ανάπτυξη μιας βάσης δεδομένων επιχειρηματικών κεφαλαίων που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς” συμμετέχοντας στο HKVAC.

Ο δικτυακός τόπος της HKVAC περιείχε μόνο “ενδεικτικά” στοιχεία κατά τη στιγμή της σύνταξης της παρούσας έκθεσης. Παρόλα αυτά, έχει συσταθεί για να παρέχει αξιολογήσεις των ανταλλαγών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων από ΑΑΑ έως D με βάση τη συνεχή εποπτεία εννέα κριτηρίων αξιοπιστίας.

Η HKVAC θα παράγει επίσης δύο δείκτες. Ο δείκτης Cryptocurrency Large Market Cap Index θα βασίζεται στα 30 κρυπτονομίσματα με την υψηλότερη κεφαλαιοποίηση σύμφωνα με τη διάμεσο επτά ημερών, με άλλα κριτήρια και τριμηνιαία εξισορρόπηση. Θα υπάρχει επίσης ένας δείκτης Cryptocurrency Risk Rating Based Index.

Το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο PANews δήλωσε ότι άλλοι εταίροι στο HKVAC περιλαμβάνουν τις FrancXav Asia Ratings, G-Rocket Global Accelerator, Hong Kong Data Infinity Technology, HKVAEX, Ipollo, KuCoin, LK Venture, Nano Labs, Purise και Wealthking Investment Limited.

Το νέο ρυθμιστικό καθεστώς στο Χονγκ Κονγκ προκάλεσε έναν οργασμό αιτήσεων για άδειες διαπραγμάτευσης. Δύο άλλες ομάδες του κλάδου – Hong Kong Licensed Virtual Assets Association και Web3 Harbour – ξεκίνησαν επίσης αυτή την εβδομάδα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: