Η ενσωμάτωση XRP σηματοδοτεί νέα εποχή για το μεγαλύτερο δίκτυο ATM κρυπτονομισμάτων στον κόσμο μετά από νομική νίκη και έκρηξη της αγοράς

Η CoinFlip, ένας διακεκριμένος χειριστής ATM Bitcoin (BTC), έκανε ένα σημαντικό βήμα ενσωματώνοντας τα token XRP στο Order Desk της. Η εξέλιξη αυτή επιτρέπει στους επενδυτές να αγοράζουν XRP στην πλατφόρμα και να αποκτούν πρόσβαση σε πληροφορίες για την αγορά και εξατομικευμένους διαχειριστές πελατών.

Αυτοί οι διαχειριστές πελατών διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην καθοδήγηση των πελατών κατά τη διαδικασία αγοράς με βάση τις προηγούμενες γνώσεις και την εμπειρία τους στον τομέα των κρύπτο. Είναι άμεσα διαθέσιμοι για να αντιμετωπίσουν τυχόν ερωτήσεις και ανησυχίες που μπορεί να έχουν οι χρήστες, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία του χρήστη.

Ο Ben Weiss, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της CoinFlip, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την απόφαση, δηλώνοντας ότι η ζήτηση για το XRP είχε αυξηθεί σημαντικά, γεγονός που ώθησε στη συμπερίληψη του token στις προσφορές τους. Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην ενδυνάμωση των ατόμων με ένα ισχυρό εργαλείο για την πλοήγηση στην εξελισσόμενη ψηφιακή οικονομία, καθώς η CoinFlip παραμένει προσηλωμένη στο να καταστήσει τα κρυπτονομίσματα προσιτά σε όλους.

Η κίνηση της CoinFlip να ενσωματώσει το XRP έρχεται μετά από μια σημαντική νομική νίκη της Ripple Labs. Ένας ομοσπονδιακός δικαστής αποφάνθηκε ότι το XRP δεν είναι αξιόγραφο, επιλύοντας μια μακροχρόνια διαμάχη με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC). Μετά την απόφαση, οι πλατφόρμες που είχαν προηγουμένως διαγράψει το XRP έχουν επαναφέρει το token, οδηγώντας σε ένα ανοδικό σερί ανάκαμψης για το XRP.

Μία από τις πλατφόρμες που επανέφερε αθόρυβα το XRP αμέσως μετά την απόφαση της δικαστού Torres ήταν η εταιρεία κρύπτο BitBuy με έδρα τον Καναδά. Το Newton, ένα άλλο καναδικό ανταλλακτήριο, είχε ήδη επαναφέρει το XRP στην αγορά τον Νοέμβριο του 2022. Επιπλέον, το αμερικανικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase, το οποίο είχε αφαιρέσει το XRP από την πλατφόρμα του πριν από δύο και πλέον χρόνια, επιβεβαίωσε τα σχέδιά του να επανακατατάξει το token.

Το ανανεωμένο ενδιαφέρον για το XRP μετά την επανακαταχώρηση είναι εμφανές όχι μόνο στη διαθεσιμότητα ζευγών συναλλαγών XRP όπως XRP-USD, XRP-USDT και XRP-EUR, αλλά και στην εκτίναξη της τιμής του token. Αρχικά, η τιμή του XRP εκτινάχθηκε πάνω από 30 τοις εκατό, φτάνοντας τα 0,59 δολάρια, και μέσα σε λίγες ώρες κατέγραψε ράλι 70 τοις εκατό, με κεφαλαιοποίηση 42 δισεκατομμυρίων δολαρίων και τιμή διαπραγμάτευσης 0,78 δολάρια.

Επί του παρόντος, το XRP έχει παρουσιάσει κάποιες διακυμάνσεις στην τιμή του και αυτή τη στιγμή διαπραγματεύεται γύρω στα 0,6274 δολάρια. Παρά ταύτα, πολλοί λάτρεις των κρύπτο παραμένουν σίγουροι για το XRP, θεωρώντας το ένα αποδοτικό token που διευκολύνει τις αποτελεσματικές διασυνοριακές πληρωμές και μειώνει τον χρόνο συναλλαγών. Καθώς η ψηφιακή οικονομία συνεχίζει να εξελίσσεται, η ενσωμάτωση του XRP στην πλατφόρμα της CoinFlip αποτελεί ένα αξιοσημείωτο ορόσημο για την υιοθέτηση και την ανάπτυξη του κρυπτονομίσματος.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: