Η Ελεύθερη Ζώνη των ΗΑΕ συνεργάζεται με το Ίδρυμα HBAR για την προώθηση της ανάπτυξης των νεοσύστατων επιχειρήσεων Web3

Η RAK Digital Assets Oasis (RAK DAO), μια ελεύθερη ζώνη με έδρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που είναι αφιερωμένη στην υποστήριξη εταιρειών κρυπτονομισμάτων, έχει συνάψει memorandum of understanding (MOU) με το Ίδρυμα HBAR. Η συνεργασία αποσκοπεί στην παροχή βοήθειας και πόρων στα μέλη του οικοσυστήματος της RAK DAO μέσω ενός προγράμματος επιχορήγησης και με την αξιοποίηση του blockchain Hedera.

Σε επίσημη δήλωσή του, o Σεΐχης Mohammed bin Humaid bin Abdullah Al Qasimi, Πρόεδρος της RAK DAO, υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας για την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και την τοποθέτηση του Ras Al Khaimah ως παγκόσμιου ηγέτη στην ψηφιακή οικονομία. Τόνισε τον ρόλο της RAK DAO στη δημιουργία ενός αδειοδοτημένου οικοσυστήματος Web3 που προωθεί την απρόσκοπτη ανταλλαγή πληροφοριών, τη συνδεσιμότητα μεταξύ των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη συνεργατικών σχέσεων.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, οι νεοσύστατες επιχειρήσεις στο οικοσύστημα RAK DAO θα έχουν πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιχορήγησης και εξειδικευμένη υποστήριξη σε τομείς όπως η τεχνολογία, το μάρκετινγκ και η επιχειρηματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να διευκολυνθεί η κλιμάκωση της υιοθέτησης νέων ιδεών και έργων στο χώρο του Web3. Η εταιρική σχέση θα περιλαμβάνει επίσης πρωτοβουλίες όπως συνεδρίες pitching για νεοφυείς επιχειρήσεις και την έναρξη κοινών έργων, συμπεριλαμβανομένων των venture studios και των επιταχυντών.

Το RAK DAO αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των προσπαθειών των ΗΑΕ να υποστηρίξουν τις επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων παρέχοντας μια ειδική ζώνη ελεύθερου εμπορίου που επικεντρώνεται στο Web3. Αυτές οι ελεύθερες ζώνες παρέχουν στους επιχειρηματίες 100% ιδιοκτησία των επιχειρήσεών τους εντός της χώρας και συχνά προσφέρουν μοναδικά φορολογικά καθεστώτα και ρυθμιστικά πλαίσια.

Η ανακοίνωση ακολουθεί τη δέσμευση της Ras Al Khaimah, που έγινε στις 28 Φεβρουαρίου, να υποστηρίξει τις αναδυόμενες τεχνολογίες, όπως το metaverse, το blockchain, τα non-fungible tokens (NFTs), τους αποκεντρωμένους αυτόνομους οργανισμούς (DAOs), τις αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps) και άλλα εγχειρήματα που σχετίζονται με τα κρύπτο μέσω του RAK DAO.

Τα ΗΑΕ έχουν αποδείξει την υποστήριξή τους στον κλάδο των κρύπτο, με τη ρυθμιστική τους προσέγγιση να προσελκύει την προσοχή παγκόσμιων επιχειρήσεων κρύπτο, όπως οι Binance, Coinbase και Gemini. Εν μέσω ρυθμιστικής αβεβαιότητας στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ευνοϊκό περιβάλλον των ΗΑΕ τα έχει τοποθετήσει ως ελκυστικό προορισμό για τις εταιρείες κρύπτο.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: