Η Coinbase ανακοινώνει την εξαγορά της One River Digital Asset Management

Ως μέρος της εξαγοράς, η Coinbase είπε ότι η ομάδα της One River Digital θα συμμετάσχει στο ανταλλακτήριο και ο διευθύνων σύμβουλος Eric Peters θα παραμείνει για να ηγηθεί της εταιρείας με το όνομα Coinbase Asset Management.

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες απέκτησε ένα hedge fund One River Digital Asset Management ή ORDAM που εστιάζει σε κρυπτονομίσματα.

Σε μια ανάρτηση ιστολογίου της 3ης Μαρτίου, η Coinbase είπε ότι η One River Digital θα μεταβεί σε Coinbase Asset Management, «μια ανεξάρτητη επιχείρηση και εξ ολοκλήρου θυγατρική» του ανταλλακτηρίου. Η One River Digital είναι εγγεγραμμένη ως σύμβουλος επενδύσεων στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ και έχει αποδεχτεί στο παρελθόν επενδύσεις από την Coinbase για να κλιμακώσει τις δραστηριότητές της.

«Η Coinbase και η ORDAM μοιράζονται ένα ήθος που βασίζεται στη συνετή διαχείριση κινδύνου, ένα χαρακτηριστικό που επέτρεψε και στις δύο εταιρείες να περιηγηθούν με επιτυχία στην πρόσφατη αναταραχή της αγοράς”, δήλωσε η Coinbase. “Από πολιτισμική άποψη, οι δύο οργανισμοί μας ευθυγραμμίζονται έντονα ως προς την επιδίωξη της ευκαιρίας στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με ασυμβίβαστη προτεραιότητα στην ασφάλεια και την ευρωστία”.

Ως μέρος της εξαγοράς, η Coinbase είπε ότι η ομάδα της One River Digital θα συμμετάσχει στο ανταλλακτήριο και ο διευθύνων σύμβουλος Eric Peters θα παραμείνει ως ηγέτης υπό την ανανεωμένη εταιρεία. Η ανταλλαγή πρότεινε «ελάχιστη διακοπή των τρεχουσών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων» εν μέσω της μετάβασης.

Η είδηση ​​της εξαγοράς ακολούθησε την Coinbase που ηγήθηκε της κατηγορίας σε μια σειρά εταιρειών κρύπτο που κόβουν τους δεσμούς τους με τη Silvergate εν μέσω αναφορών ότι η τράπεζα βρισκόταν υπό έρευνα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για την υποτιθέμενη εμπλοκή της στην κατάρρευση της FTX. Το ανταλλακτήριο έχει ήδη ανακοινώσει ότι η Signature Bank θα αναλάβει τις συναλλαγές σε μετρητά θεσμικών πελατών για τους βασικούς πελάτες της.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article: https://cointelegraph.com/news/coinbase-announces-acquisition-of-one-river-digital-asset-management

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: