Η Binance συνιστά το Coinmerce στους χρήστες καθώς παύει τις δραστηριότητές της στην Ολλανδία

Η Binance, ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, συνεργάστηκε με την Coinmerce για να παραπέμψει τους χρήστες της, καθώς ετοιμάζεται να τερματίσει τις δραστηριότητές της στις Κάτω Χώρες.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της στις 6 Ιουλίου, η Coinmerce, ένα ολλανδικό ανταλλακτήριο, αποκάλυψε ότι θα είναι η πλατφόρμα παραπομπής για τους χρήστες της Binance στη χώρα. Αυτή η συνεργασία θα επιτρέψει στους χρήστες της Binance στην Ολλανδία να μεταφέρουν απρόσκοπτα τα ψηφιακά τους περιουσιακά στοιχεία στην Coinmerce χωρίς να επιβαρύνονται με οποιαδήποτε τέλη. Η Binance είχε ανακοινώσει προηγουμένως την απόφασή της να αναστείλει σε μεγάλο βαθμό τις υπηρεσίες της για τους ολλανδούς χρήστες από τις 17 Ιουλίου, επικαλούμενη ρυθμιστικά εμπόδια και την έλλειψη άδειας παροχής υπηρεσιών εικονικών περιουσιακών στοιχείων στη χώρα.

Ο συνιδρυτής της Coinmerce, Nick Smits van Oyen, τόνισε ότι η πλατφόρμα τους συμμορφώνεται με όλους τους ευρωπαϊκούς νόμους και κανονισμούς, προσφέροντας στους χρήστες της Binance μια ισοδύναμη και νομικά συμβατή εναλλακτική λύση. Η συνεργασία μεταξύ της Coinmerce και της Binance έχει ως στόχο να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση για τους χρήστες, με τις δύο πλατφόρμες να συνεργάζονται στενά για τη διευκόλυνση της διαδικασίας.

Αυτή η σύμπραξη παραπομπής έρχεται μετά τις ρυθμιστικές προκλήσεις που αντιμετώπισε η Binance στις Κάτω Χώρες, συμπεριλαμβανομένου ενός σημαντικού προστίμου ύψους περίπου 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων που επιβλήθηκε από την ολλανδική κεντρική τράπεζα τον Απρίλιο του 2022. Η κεντρική τράπεζα τόνισε ότι η Binance είχε σημαντική βάση χρηστών στη χώρα, αλλά λειτουργούσε χωρίς την απαραίτητη εγγραφή.

Ενώ η Binance έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέες αγορές, όπως το Καζακστάν, έχει επίσης αντιμετωπίσει αυξημένο έλεγχο σε ορισμένες δικαιοδοσίες. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το ανταλλακτήριο αντιμετωπίζει νομικές ενέργειες από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) και την Επιτροπή Εμπορευματικών Συμβολαίων Μελλοντικής Διαπραγμάτευσης (CFTC). Επιπλέον, το γαλλικό τμήμα της Binance φέρεται να βρίσκεται υπό έρευνα από τις αρχές.

Καθώς η Binance λαμβάνει μέτρα για τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς παγκοσμίως, η συνεργασία με την Coinmerce επιτρέπει στο ανταλλακτήριο να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση για τους ολλανδούς χρήστες του, παρέχοντάς τους παράλληλα μια αξιόπιστη και συμβατή εναλλακτική πλατφόρμα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: