Η Binance Pool ξεκινά προπώληση των προϊόντων εξόρυξης Cloud (27-04-2023)

Το Binance ξεκινάει μια προπώληση προϊόντων Cloud Mining για εξόρυξη BTC. Οι χρήστες μπορούν πλέον να αγοράζουν τα προϊόντα μέσω της αρχικής σελίδας της εφαρμογής Binance. Απλά κάντε κλικ στο [Περισσότερα] στην αρχική σελίδα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο [Cloud Mining] στην ενότητα [Κερδίστε] για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Εγγραφείτε & κερδίστε ανταμοιβές εξόρυξης BTC τώρα!

Περίοδος συνδρομής: 2023-04-27 10:00 (UTC) έως 2023-05-18 10:00 (UTC)

Κατά τη διάρκεια της Περιόδου Συνδρομής, οι χρήστες που αγοράζουν προϊόντα Cloud Mining θα μπορούν να απολαμβάνουν έκπτωση 20% στα τέλη διαχείρισης cloud mining. Από το τέλος της προπώλησης μέχρι την ώρα έναρξης της εξόρυξης, οι χρήστες θα λαμβάνουν ανταμοιβές APR με τα κεφάλαια που χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά αυτών των προϊόντων μέσω των ευέλικτων προϊόντων Simple Earn.

Λεπτομέρειες για την προπώληση:

Μορφή συνδρομής: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Χρέωση Hashrate: 0.0200 USD/T/ημέρα

Ρυθμός ηλεκτρικής ενέργειας: USD/ημέρα

Εκτιμώμενη ώρα έναρξης εξόρυξης: 2023-08-15 04:00 (UTC)

Σημειώσεις:

Τα προϊόντα εξόρυξης cloud σε αυτή την προπώληση είναι περιορισμένα και θα πωληθούν με σειρά προτεραιότητας.

Κάθε συμμετέχων στην προπώληση θα αρχίσει να συγκεντρώνει ανταμοιβές APR μέσω των ευέλικτων προϊόντων Simple Earn από τη λήξη της προπώλησης (δηλ. 2023-05-18 10:00 UTC) μέχρι την ώρα έναρξης της εξόρυξης. Αυτές οι ανταμοιβές APR θα υπολογιστούν και θα διανεμηθούν στα πορτοφόλια χρηματοδότησης των χρηστών εντός 30 ημερών μετά την ώρα έναρξης της εξόρυξης.

Εάν το hashrate εξόρυξης δεν μπορεί να παραδοθεί μέχρι τις 2023-08-15 04:00 (UTC) λόγω ανωτέρας βίας και άλλων απρόβλεπτων παραγόντων, όλοι οι χρήστες που επηρεάζονται θα λάβουν επιστροφή χρημάτων για τις αγορές τους στα Funding Wallets τους.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

1. Πώς υπολογίζονται οι ανταμοιβές του Pool εξόρυξης;

Η μέθοδος υπολογισμού είναι: εισόδημα εξόρυξης χρήστη = διαδικτυακή τιμή της παρτίδας του προϊόντος την ημέρα * αριθμός υπολογιστικής ισχύος που αγόρασε ο χρήστης (Th/s) * υποθετική εκροή εξόρυξης την ημέρα * (1 μείον 2,5% μείον 1,5%).
Σημείωση: 2,5% είναι η προμήθεια του Pool εξόρυξης και 1,5% είναι η προμήθεια διαχείρισης. Για τη συγκεκριμένη μέθοδο υπολογισμού της υποθετικής εκροής εξόρυξης, ανατρέξτε στη μέθοδο υπολογισμού του εισοδήματος από το Pool εξόρυξης της Binance.

2. Πότε διανέμονται οι ανταμοιβές του Pool εξόρυξης;

Οι ανταμοιβές του Pool εξόρυξης που δημιουργούνται, θα διανεμηθούν από το Pool εξόρυξης της Binance. Ο κύκλος υπολογισμού του εισοδήματος από το Pool εξόρυξης είναι από τις 00:00 π.μ. χθες έως τις 00:00 π.μ. UTC και το ημερήσιο εισόδημα θα υπολογίζεται από τις 02:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ. UTC. Αφού ολοκληρωθεί ο διακανονισμός, τα κεφάλαια θα σταλούν απευθείας στον λογαριασμό χρηματοδότησής σας στην Binance.

3. Πότε θα συνδεθεί το hashrate της εξόρυξης μέσω cloud μου;

Εγγραφείτε & κερδίστε ανταμοιβές εξόρυξης BTC τώρα!

Κάθε εντολή υπολογιστικής ισχύος Cloud θα συνδέεται με το Pool εξόρυξης πριν από τις 04:00 π.μ. UTC την επόμενη Κυριακή κατά την υποβολή της εντολής και το εισόδημα από την εξόρυξη θα διακανονίζεται καθημερινά από τη δεύτερη ημέρα της ημέρας εξόρυξης.

4. Υπάρχουν κίνδυνοι που σχετίζονται με την εξόρυξη μέσω cloud;

Η Binance επικεντρώνεται στην ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων των χρηστών, επομένως το Pool εξόρυξης της Binance διενεργεί μια λεπτομερή έρευνα για τις συνθήκες λειτουργίας των rig εξόρυξης και των ιστότοπων εξόρυξης για να αποφύγει τους μη συστηματικούς κινδύνους. Ωστόσο, τα υπολογιστικά προϊόντα Cloud εξακολουθούν να έχουν ορισμένους ανεξέλεγκτους κινδύνους, συμπεριλαμβανομένων των διακυμάνσεων του συστήματος ηλεκτρικής ενέργειας και των φυσικών καταστροφών.

5. Πώς γίνεται ο υπολογισμός της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας της εξόρυξης μέσω cloud;

Προς το παρόν, η προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας εξόρυξης μπορεί να παρακρατηθεί μόνο μία φορά μαζί με την προμήθεια υπολογιστικής ισχύος Cloud, κατά την υποβολή μιας εντολής. Η Binance θα πληρώσει την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας εξόρυξης στον ιστότοπο φιλοξενίας της μηχανής εξόρυξης. Πρέπει να σημειωθεί ότι διαφορετικά υπολογιστικά προϊόντα Cloud έχουν διαφορετικές χρεώσεις ηλεκτρικής ενέργειας ανά ‘Th/s’, λόγω της διαφορετικής κατανάλωσης ενέργειας των μηχανών εξόρυξης, η οποία δεν σχετίζεται άμεσα με την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας του ιστότοπου εξόρυξης.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: