Η Binance παρουσιάζει την AI-Driven NFT Generator αποκλειστικά για KYC-επαληθευμένους χρήστες

Η Binance, το σημαντικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, εισήγαγε μια καινοτόμο γεννήτρια τεχνητής νοημοσύνης (AI) NFT γνωστή ως “Bixel”, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν εξατομικευμένα ψηφιακά έργα τέχνης. Ο βραχίονας NFT του ανταλλακτηρίου, Binance NFT, παρουσίασε τη γεννήτρια AI NFT στις 26 Ιουλίου, προσφέροντας μια μόνιμη πλατφόρμα για τους χρήστες να εξερευνήσουν τον κόσμο των NFTs μέσω της τεχνολογίας AI.

Για να διασφαλιστεί ένα αξιόπιστο και ασφαλές περιβάλλον για όλους τους χρήστες, η Binance απαιτεί από τα άτομα να ολοκληρώσουν τη διαδικασία επαλήθευσης της ταυτότητας του πελάτη (KYC) πριν αποκτήσουν πρόσβαση στη γεννήτρια AI NFT. Το μέτρο αυτό ευθυγραμμίζεται με τις κανονιστικές απαιτήσεις και τις βέλτιστες πρακτικές.

Για την κοπή NFTs με τη χρήση του εργαλείου AI, οι χρήστες καλούνται επίσης να πληρώσουν ένα τέλος 0,008 BNB (περίπου 1,9 δολάρια με την τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία). Το τέλος αυτό διασφαλίζει την ομαλή εκτέλεση της διαδικασίας δημιουργίας NFT εντός της έξυπνης αλυσίδας BNB.

Η Binance έχει δώσει στους χρήστες την ευκαιρία να δημιουργήσουν έργα τέχνης χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, προσφέροντας καθημερινά δέκα ευκαιρίες για δωρεάν δημιουργία έργων τέχνης.

Η ιδέα μιας γεννήτριας AI NFT παρουσιάστηκε αρχικά ως δοκιμαστική έκδοση με την ονομασία “Bicasso”, η οποία ξεκίνησε νωρίτερα φέτος την 1η Μαρτίου. Η beta έκδοση γνώρισε τεράστια δημοτικότητα, φτάνοντας την πλήρη χωρητικότητά της μέσα σε μόλις 2,5 ώρες και κόβοντας τα 10.000 NFT που της αναλογούσαν.

Λίγο μετά την έναρξη της beta έκδοσης, η Binance αντιμετώπισε κατηγορίες ότι έκλεψε την ιδέα της γεννήτριας AI NFT από τους νικητές του hackathon BNB Chain. Ένα μέλος της κοινότητας με την ονομασία “ggoma” ισχυρίστηκε ότι η Binance αντέγραψε το έργο τους, με την ονομασία “Chatcasso”, το οποίο είχε κερδίσει το πρώτο βραβείο στο hackathon της BNB Chain που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ της Νότιας Κορέας τον Δεκέμβριο του 2022. Σε απάντηση, ένας εκπρόσωπος της Binance διέψευσε τους ισχυρισμούς, δηλώνοντας ότι το “Bicasso” αναπτύχθηκε ανεξάρτητα δύο εβδομάδες πριν από τον hackathon και δεν είχε καμία σχέση με το έργο που κέρδισε.

Με τη μόνιμη κυκλοφορία του “Bixel”, η Binance NFT συνεχίζει να εξερευνά τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης στον χώρο των NFT, παρέχοντας στους χρήστες δημιουργικές ευκαιρίες για να ασχοληθούν με την ψηφιακή τέχνη και τα NFT με καινοτόμους τρόπους.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: