Η Binance καλωσορίζει το Shiba Inu ως Approved Collateral Asset

Το Binance, ένα εξέχον ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, επέκτεινε τις υπηρεσίες του προσθέτοντας 22 νέα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να δανειστούν και να εξασφαλιστούν στις προσφορές του Flexible Loan και VIP Loan. Στην επίσημη ανακοίνωσή της στις 4 Αυγούστου, η Binance αποκάλυψε τη συμπερίληψη αρκετών νέων collateral assets, ιδίως των Shiba Inu, Compound και Theta. Η απόφαση αυτή έχει προκαλέσει εικασίες σχετικά με την πιθανή εισαγωγή των tokens Bone ShibaSwap (BONE) στο Binance, που συμπίπτει με την επερχόμενη έναρξη του layer-2 blockchain, Shibarium, που αναμένεται τον Αύγουστο.

Η υπηρεσία Flexible Loan της Binance έχει ενισχυθεί με οκτώ νέα δανειζόμενα περιουσιακά στοιχεία, ενώ η υπηρεσία VIP Loan περιλαμβάνει πλέον έξι νέα δανειζόμενα περιουσιακά στοιχεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Επιπλέον, η Binance εισήγαγε το Nem (XEM) ως ένα νέο διαθέσιμο δανειζόμενο περιουσιακό στοιχείο, με το ζεύγος XEM/USDT να υποστηρίζεται πλέον στην πλατφόρμα συναλλαγών cross-margin.

Μετά την έναρξη του δοκιμαστικού δικτύου Shibarium, PuppyNet, το token BONE έχει εισαχθεί σε διάφορα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένων των OKX, Huobi και Crypto.com.

Το Binance έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την εισαγωγή του BONE token, με την επιφύλαξη της επικείμενης εκκίνησης του mainnet του Shibarium. Οι προϋποθέσεις εισαγωγής για τα νέα token αναμένεται να πληρούνται μόλις τεθεί σε λειτουργία το mainnet. Ο Shytoshi Kusama, ο επικεφαλής προγραμματιστής του έργου Shibarium, ανέφερε προηγουμένως την πιθανότητα η έναρξη να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο.

Με αυτές τις νέες προσθήκες στα περιουσιακά στοιχεία δανείων και εξασφαλίσεων, η Binance συνεχίζει να επεκτείνει τις προσφορές της, καλύπτοντας τις εξελισσόμενες απαιτήσεις της βάσης των χρηστών της και φιλοξενώντας αναδυόμενα κρυπτονομίσματα με δυνατότητες σημαντικής ανάπτυξης.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: