Εμπιστοσύνη εν μέσω της έκκλησης της SEC: Ο δικηγόρος πιστεύει ότι οι κάτοχοι XRP θα επικρατήσουν

Υπό το πρίσμα των πιθανών ανησυχιών σχετικά με τον αντίκτυπο μιας πιθανής έφεσης από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC), ο δικηγόρος, John Deaton, διαβεβαίωσε ότι μια τέτοια έφεση δεν θα επηρεάσει σημαντικά τους κατόχους του XRP. Ο δικηγόρος, ο οποίος εκπροσωπεί πάνω από 75.000 κατόχους token XRP, προσέφερε πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές νομικές επιπτώσεις μετά την απόφαση του δικαστή ότι η προγραμματισμένη πώληση των token XRP μέσω ανταλλακτηρίων δεν τα κατατάσσει ως κινητές αξίες.

Εν μέσω συνεχιζόμενων συζητήσεων σχετικά με την αρμοδιότητα της SEC επί των token, η υπηρεσία εξέφρασε πρόσφατα την πρόθεσή της να ζητήσει την αναθεώρηση της απόφασης που ελήφθη στη δίκη της Ripple στην υπόθεση κατά του CEO της Terraform Labs, Do Kwon. Ο Kwon στοχεύει να χρησιμοποιήσει την απόφαση της αγωγής XRP ως προηγούμενο για να υποστηρίξει ότι τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία δεν πρέπει να κατηγοριοποιούνται ως κινητές αξίες.

Σύμφωνα με τον Deaton, η απόφαση της έφεσης θα μπορούσε ενδεχομένως να διαρκέσει δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων η συνοπτική απόφαση που έκρινε υπέρ της Ripple θα παραμείνει το εφαρμοστέο δίκαιο. Ωστόσο, ο χρόνος έναρξης της διαδικασίας προσφυγής από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς παραμένει αβέβαιος.

Ο δικηγόρος τόνισε ότι η έφεση δεν θα πρέπει να εκληφθεί ως οπισθοδρόμηση, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ευνοϊκής απόφασης για τους κατόχους XRP, την Ripple και ολόκληρο το οικοσύστημα XRP.

Ο Stuart Alderoty, ο επικεφαλής νομικός σύμβουλος της Ripple, τοποθετήθηκε σχετικά με τη συζήτηση γύρω από την εξουσία της SEC. Υποστήριξε ότι η δικαιοδοσία του οργανισμού περιορίζεται στις κινητές αξίες, και εάν ένα token δεν ταξινομείται ως τέτοιο, η SEC δεν θα πρέπει να εμπλέκεται στη ρύθμισή του. Περιέγραψε την προσπάθεια διεκδίκησης δικαιοδοσίας εκεί που δεν υπάρχει ως μια κίνηση πολιτικής εξουσίας που τελικά δεν ωφελεί κανέναν και βλάπτει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Η απόφαση της δικαστή Analisa Torres στις 13 Ιουλίου διευκρίνισε ότι τα token XRP δεν αποτελούν κινητές αξίες όταν πωλούνται σε ανταλλακτήρια ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων λιανικής. Ωστόσο, η απόφαση έκρινε ότι η Ripple παραβιάζει τους νόμους περί κινητών αξιών για την προσφορά XRP σε hedge funds και άλλους θεσμικούς αγοραστές.

Καθώς η κατάσταση εξελίσσεται, η κοινότητα του XRP παραμένει σε εγρήγορση για την πιθανή προσφυγή της SEC και τις επιπτώσεις της στην αγορά κρύπτο. Παρά τις αβεβαιότητες, οι ευνοϊκές πτυχές της απόφασης προσφέρουν κάποια διαβεβαίωση στους κατόχους XRP ότι τα συμφέροντά τους αναγνωρίζονται και προστατεύονται.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: