Αλλαγές προσωπικού στην υπόθεση SEC κατά Ripple: Δικηγόροι αλλάζουν πλευρές καθώς νέοι δικηγόροι εντάσσονται και στις δύο νομικές ομάδες

Η συνεχιζόμενη νομική αναμέτρηση μεταξύ της Ripple Labs, των κορυφαίων στελεχών της και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών (SEC) έχει γίνει μάρτυρας μιας σειράς αλλαγών δικηγόρων, όπως προκύπτει από δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στις 23 Αυγούστου.

Οι πιο πρόσφατοι νομικοί ελιγμοί αφορούν την αποχώρηση των δικηγόρων Richard Best και Robert MacDonald Moye από τη δίκη, όπως ζητείται στα έγγραφα. Η αποχώρηση του Best εγκρίθηκε τάχιστα, γεγονός που αποδίδεται στην παρατεταμένη αναρρωτική του άδεια, ενώ η αποχώρηση του Moye αναμένει την απόφαση της δικαστού Analisa Torres.

Την ίδια περιπετειώδη ημέρα, μια άλλη αίτηση ζητούσε την απαλλαγή του δικηγόρου Pascale Guerrier από την υπόθεση, αίτημα που έγινε αμέσως δεκτό από τη δικαστή Torres.

Σε ένα είδος νομικού χορού, επίσης στις 23 Αυγούστου, η δικαστής Torres επέβαλε την ένταξη του δικηγόρου Michael A. Schulman για να εκπροσωπήσει τον Brad Garlinghouse, διευθύνοντα σύμβουλο της Ripple, και των δικηγόρων Marc J. Jones και Peter Bryan Moores για να υπερασπιστούν την υπόθεση της SEC.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κοινότητα των κρυπτονομισμάτων δεν έχασε χρόνο για να εκφράσει τις απόψεις της στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Ορισμένα άτομα εκτίμησαν ότι οι δικηγόροι που διαχωρίζουν τη θέση τους από το στρατόπεδο της SEC μπορεί να καθοδηγούνται από την επιθυμία τους να αποφύγουν να συνδεθούν με τη θεωρούμενη “λάθος πλευρά της ιστορίας”. Οι παρατηρητές σημείωσαν επίσης τη χρονική στιγμή αυτών των αλλαγών, υπονοώντας πιθανές επιπτώσεις:

“Ο συγχρονισμός είναι το παν, και αυτή η ανακαίνιση λίγο πριν από μια κρίσιμη φάση εγείρει φρύδια”.

Ωστόσο, δεν βλέπουν όλοι αυτές τις αλλαγές δικηγόρων ως αλλαγές στο παιχνίδι. Ο γνωστός δικηγόρος κρυπτονομισμάτων John E. Deaton, δήλωσε ότι αυτές οι αλλαγές μπορεί να έχουν μικρή σημασία στο ευρύτερο πλαίσιο της υπόθεσης.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: