Ο CEO της Binance Changpeng Zhao για τις φήμες περί απολύσεων: “Άλλη μια μέρα, άλλo ενα FUD”

Ο Changpeng Zhao, διευθύνων σύμβουλος της Binance, απάντησε στις φήμες για μαζικές απολύσεις στο ανταλλακτήριο. Σύμφωνα με τον Colin Wu, έναν Κινέζο δημοσιογράφο κρυπτονομισμάτων, η Binance είχε σχέδια για απολύσεις σημαντικού μέρους του εργατικού δυναμικού του, δηλώνοντας ότι οι φήμες της αγοράς ανέφεραν ότι τουλάχιστον το 20% των 8.000 εργαζομένων στο Binance θα μπορούσε να συμμετάσχει σε αυτές τις απολύσεις λόγω των κακών γενικών συνθηκών της αγοράς.

Ο Wu εξήγησε ότι οι εργαζόμενοι θα αποζημιώνονταν κατά περίπτωση, ανάλογα με την κατάσταση και τη θέση τους στην εταιρεία.

Μέσω των κοινωνικών δικτύων, ο Zhao ενημέρωσε ότι οι απολύσεις στην Binance δεν ήταν κάτι καινούργιο, διευκρινίζοντας ότι το ανταλλακτήριο είχε μια πολιτική “bottom out” που απέλυε υπαλλήλους που χαρακτηρίζονταν ως “μη ισχυρά κατάλληλα” για την εταιρεία. Αναφέρθηκε σε αυτές τις φήμες ως “FUD”.

Ο Zhao επεκτάθηκε περαιτέρω σε αυτό το θέμα, δηλώνοντας:

Πολλοί από αυτούς είναι σπουδαίοι άνθρωποι ή έχουν υψηλές επιδόσεις, αλλά μπορεί να μην ταιριάζουν στη μοναδική μας κουλτούρα/κατάσταση. Μικρό παράδειγμα, η WFH [εργασία από το σπίτι] δεν είναι για όλους.

Ο Zhao παρατήρησε ότι το πρόγραμμα απολύσεων ήταν σταθερό στην εταιρεία, συνέβαινε κάθε εβδομάδα και δεν είχε περιορισμούς ως προς τον αριθμό των απολύσεων.

Η Binance διατηρεί την κερδοφορία της, συνεχίζει τις προσλήψεις

Η Binance είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια με βάση τον όγκο συναλλαγών στην αγορά κρυπτονομισμάτων, φιλοξενώντας πάνω από το 92% των συναλλαγών Bitcoin spot μέχρι το τέλος του 2022.

Ο Zhao ανέλυσε λεπτομερώς τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους η Binance έχει αντιμετωπίσει τις συνθήκες της αγοράς στο παρελθόν, δηλώνοντας:

Πιέζω επίσης για την περικοπή των δαπανών, των διακομιστών, των πτήσεων, των γευμάτων κ.λπ. κάθε εβδομάδα. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο … η Binance παραμένει κερδοφόρα από τον 4ο μήνα της ίδρυσής μας. Από τον Οκτώβριο του 2017 και μετά, μέσα από 2 χειμώνες κρύπτο, η Binance διατήρησε την κερδοφορία της σε καθημερινή, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση.

Ο Zhao παρατήρησε επίσης ότι η Binance συνεχίζει να προσλαμβάνει. Η πύλη καριέρας της Binance, η οποία υποδεικνύει τις κενές θέσεις εργασίας στην εταιρεία, έχει περισσότερες από 300 θέσεις ανοιχτές σε διάφορους τομείς εργασίας.

Πέρυσι, εν μέσω του λεγόμενου χειμώνα των κρύπτο, ο Zhao ανακοίνωσε ότι το ανταλλακτήριο προσλαμβάνει 2.000 άτομα για 2.000 θέσεις εργασίας, ενώ άλλες εταιρείες κρύπτο όπως η Coinbase και η Kraken είχαν εμπλακεί σε χιλιάδες απολύσεις.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: