Το Private ID verification κερδίζει το ριάλιτι Binance Web3

Το ανταλλακτήριο Binance ανακοίνωσε τον νικητή του ριάλιτι σόου Web3, με τίτλο “Build the Block”, που πραγματοποιήθηκε στο metaverse. Στο πλαίσιο της εκπομπής, οι νεοσύστατες επιχειρήσεις διαγωνίστηκαν μεταξύ τους για να κερδίσουν μια επένδυση από την Binance Labs.

Σε ανακοίνωση που εστάλη στο Cointelegraph, η ομάδα του Binance δήλωσε ότι η zkPass κέρδισε τον διαγωνισμό αφού έλαβε τις περισσότερες ψήφους στον διαγωνισμό. Η αποκεντρωμένη λύση επαλήθευσης ταυτότητας που διατηρεί την ιδιωτικότητα ήρθε στην κορυφή αφού ανταγωνίστηκε πολλούς άλλους φιναλίστ.

Η νεοσύστατη επιχείρηση στοχεύει στην παροχή μιας λύσης επαλήθευσης ταυτότητας για εφαρμογές Web3. Αυτή βασίζεται σε υπολογισμούς πολλαπλών μερών και στην τεχνολογία zero-knowledge-proof.

Ο Joshua Peng, συνιδρυτής της zkPass, δήλωσε ότι η επένδυση θα τους βοηθήσει να δημιουργήσουν μια αποκεντρωμένη υποδομή. Ο Πενγκ εξήγησε: “Η εταιρεία έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει μια νέα εταιρεία, η οποία θα μπορούσε να είναι η μόνη που θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτή:

“Δεν είμαστε μόνο ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στο πρώτο pitch που έγινε ποτέ σε μια σειρά metaverse σε πραγματικό χρόνο, αλλά είναι ιδιαίτερη τιμή που κερδίσαμε το Build The Block και έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε στενότερα με την Binance Labs”.

Ο επικεφαλής της Binance, Yibo Ling, ο οποίος συμμετείχε επίσης ως κριτής στον διαγωνισμό, δήλωσε ότι ανυπομονεί να δει την ανάπτυξη του νικητή του διαγωνισμού. “Επιδιώκουμε να χτίσουμε τα θεμέλια για βιώσιμα οικοσυστήματα που επιτρέπουν την επεκτασιμότητα, ειδικά αυτά που επιτρέπονται από τεχνικές απόδειξης μηδενικής γνώσης”, δήλωσε ο Ling.

Εκτός από την zkPass, τέσσερις άλλοι διαγωνιζόμενοι έλαβαν επενδυτικές προσφορές από την Binance Labs. Σε αυτές περιλαμβάνονται μια αποκεντρωμένη λίμνη δεδομένων με διατήρηση της ιδιωτικότητας που ονομάζεται Mind Network, ένα έργο που ονομάζεται Kryptoskatt και απλοποιεί τη χρηματοδότηση Web3, ο δημιουργός της πλατφόρμας αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) Bracket Labs και το λειτουργικό πρωτόκολλο DappOS.

Σε άλλα νέα, το πρωτόκολλο blockchain Anoma εξασφάλισε χρηματοδότηση για να συνεχίσει να αναπτύσσει την αρχιτεκτονική του. Στις 31 Μαΐου, η ελβετική μη κερδοσκοπική εταιρεία εξασφάλισε 25 εκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή μιας γενικευμένης “προθεματοκεντρικής” αρχιτεκτονικής blockchain. Ο συνιδρυτής της Anoma, Adrian Brink, δήλωσε ότι η αρχιτεκτονική τρίτης γενιάς της πλατφόρμας παρέχει καλύτερη συνθετότητα και ευκολία χρήσης σε σύγκριση με τα υπάρχοντα πρωτόκολλα έξυπνων συμβολαίων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: