Το Polygon θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της απάτης NFT με τη συνεργασία του πρωτοκόλλου Web3 infra

Το Wakweli, ένα πρωτόκολλο υποδομής Web3 που εκδίδει πιστοποιητικά γνησιότητας για nonfungible tokens (NFT), συνεργάζεται επίσημα με την πλατφόρμα κλιμάκωσης layer 2 Polygon για να καταστήσει δυνατή την αυθεντικοποίηση NFT.

Η συνεργασία μεταξύ του Polygon και της Wakweli σημαίνει ότι όλα τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στο Polygon θα είναι συμβατά με το σύστημα πιστοποίησης της Wakweli. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κάθε κάτοχος έργου NFT στην αλυσίδα Polygon μπορεί να ζητήσει πιστοποιητικά αυθεντικότητας για κάθε περιουσιακό στοιχείο. Η συνεργασία αποσκοπεί γενικά στην ενίσχυση της ασφάλειας του ψηφιακού οικοσυστήματος.

Απαντώντας στο κόστος του πιστοποιητικού αυθεντικότητας για τους χρήστες, ο Antoine Sarraute, συνιδρυτής του Wakweli, δήλωσε ότι το staking του WAKU – του utility token του Wakweli – είναι απαραίτητο για τη δημιουργία ενός αιτήματος πιστοποιητικού.

Οι διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο εταιρειών ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2022, ενώ οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας ολοκληρώθηκαν φέτος τον Μάρτιο.

Το δοκιμαστικό δίκτυο της Wakweli θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το δοκιμαστικό δίκτυο Mumbai της Polygon. Οι δοκιμές άλφα με το mainnet της Polygon θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2023, ενώ η γενική συμβατότητα με το mainnet αναμένεται να είναι έτοιμη το τρίτο τρίμηνο του 2023.

Παρέχοντας ένα μέσο για την ανίχνευση πλαστών NFTs, η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών έχει ξεκλειδώσει έναν οριστικό τρόπο για την καταπολέμηση αυτών των προσπαθειών απάτης, δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο ακμάζον οικοσύστημα, εξήγησε ο Sarraute.

Η πλατφόρμα Wakweli και η διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών θα προσφέρουν στους προγραμματιστές πρόσβαση σε προηγμένα σενάρια χρήσης, όπως η αυτόματη δημιουργία αιτημάτων πιστοποίησης κατά του mint ή η πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες πιστοποίησης.

Τον περασμένο μήνα, το Polygon Foundation συνεργάστηκε επίσης με τον νοτιοκορεατικό πολυεθνικό όμιλο Lotte Group για να παρουσιάσει τα έργα NFT της εταιρείας.

Το Polygon έχει αποκτήσει σημαντική απήχηση μέσω συνεργασιών με μεγάλα brands όπως η Starbucks και η Adidas, οδηγώντας σε αυξημένη υιοθέτηση του δικτύου μεταξύ των χρηστών κρυπτονομισμάτων.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: