Το νομοσχέδιο του Τέξας για τα proof-of-reserve περνάει από τη Γερουσία

Η νομοθεσία που θα μπορούσε να απαιτήσει από τα ανταλλακτήρια να διατηρούν αποθεματικά “σε ποσό επαρκές για την εκπλήρωση όλων των υποχρεώσεων προς τους πελάτες” έχει έρθει ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει νόμος στο Τέξας. Στις 15 Μαΐου, το νομοσχέδιο πέρασε σε ψηφοφορία στην πολιτειακή Γερουσία και τώρα περιμένει μόνο την υπογραφή του κυβερνήτη.

Το νομοσχέδιο 1666 της Βουλής των Αντιπροσώπων του Τέξας, το οποίο τροποποιεί τον τεξανό οικονομικό κώδικα, πέρασε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της πολιτείας νωρίτερα φέτος. Μετά από τρεις αναγνώσεις στη Γερουσία, το κείμενο του νομοσχεδίου δεν έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο σχέδιο.

Σύμφωνα με τις τροποποιήσεις, οι πάροχοι ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων που εξυπηρετούν περισσότερους από 500 πελάτες στην πολιτεία, με τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια σε κεφάλαια πελατών, θα περιορίζονται από την ανάμειξη των κεφαλαίων πελατών με οποιοδήποτε άλλο είδος λειτουργικού κεφαλαίου και τη χρήση κεφαλαίων πελατών για οποιαδήποτε περαιτέρω συναλλαγή εκτός από την αρχική συναλλαγή που ζήτησε ο πελάτης.

Επίσης, τα ανταλλακτήρια πρέπει να διατηρούν αποθέματα ικανά να καλύψουν όλες τις πιθανές αναλήψεις ανά πάσα στιγμή. Εντός 90 ημερών μετά την ολοκλήρωση κάθε οικονομικού έτους, οι εταιρείες πρέπει να υποβάλλουν έκθεση στο Texas Department of Banking σχετικά με τις υφιστάμενες υποχρεώσεις τους έναντι των πελατών.

Σε περίπτωση που ο πάροχος δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις, το τμήμα θα έχει το δικαίωμα να ανακαλέσει την άδειά του.

Το Τέξας είναι μια περιοχή με προληπτικούς νομοθέτες όσον αφορά τα κρύπτο. Εκτός από το νομοσχέδιο για την απόδειξη των αποθεμάτων, η Γερουσία προχώρησε στον περιορισμό των κινήτρων εξόρυξης κρύπτο, το οποίο ψηφίστηκε από τη Γερουσία τον Απρίλιο. Ταυτόχρονα, οι Τεξανοί νομοθέτες ψήφισαν την τροποποίηση του νομοσχεδίου της πολιτείας για τα δικαιώματα, προσθέτοντας μια διάταξη που αναγνωρίζει το δικαίωμα των ατόμων να κατέχουν, να διατηρούν και να χρησιμοποιούν ψηφιακά νομίσματα.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: