Το Chainlink (LINK) αυξάνεται σε υψηλά 3 μηνών καθώς οι συναλλαγές με φάλαινες εκτοξεύονται στα ύψη

Την περασμένη εβδομάδα, η αγορά κρυπτονομισμάτων σημείωσε σημαντική άνοδο, με το Bitcoin να φτάνει τα 30.000 δολάρια την Παρασκευή μετά από μια σειρά θετικών εξελίξεων. Ενώ αρκετά κρυπτονομίσματα γνώρισαν αξιοσημείωτα κέρδη, είναι το Chainlink (LINK) που έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Τις τελευταίες δύο ημέρες, το LINK αυξήθηκε κατά περίπου 31%, εκπλήσσοντας τους επενδυτές και πυροδοτώντας αισιοδοξία για μια πιθανή ανοδική τάση. Την Κυριακή, η τιμή σκαρφάλωσε στα 9,71 δολάρια, αφού ξέφυγε από ένα πτωτικό κανάλι την προηγούμενη ημέρα.

Αυτή η άνοδος της τιμής του Chainlink δεν ήταν αυθαίρετη- η εταιρεία ανάλυσης της αλυσίδας Santiment παρείχε πληροφορίες σχετικά με αυτή την αύξηση. Η Santiment υπογράμμισε την αύξηση των συναλλαγών φαλαινών, των μοναδικών αλληλεπιδρώντων διευθύνσεων και του όγκου συναλλαγών, ωθώντας το Chainlink σε υψηλό τριών μηνών. Τα δεδομένα της Santiment αποκάλυψαν ότι το Σάββατο, το Chainlink γνώρισε περισσότερες από 226 μεγάλες συναλλαγές, καθεμία από τις οποίες ξεπέρασε τα 100.000 δολάρια, οδηγώντας σε σημαντική αύξηση του όγκου συναλλαγών του κρυπτονομίσματος, ο οποίος πλησίασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Αυτή η εντυπωσιακή άνοδος συνέπεσε με σημαντική δραστηριότητα πορτοφολιών, ιδίως σε πορτοφόλια που κατέχουν 100K-1M LINK. Η Santiment ανέφερε ότι αυτά τα μεγάλα πορτοφόλια συγκέντρωσαν LINK αξίας 38,5 εκατομμυρίων δολαρίων, υπογραμμίζοντας τη συμμετοχή των θεσμικών επενδυτών σε αυτό το ράλι.

Τα θεμελιώδη στοιχεία της Chainlink έχουν επίσης ενισχυθεί σημαντικά, με την ενσωμάτωση πέντε υπηρεσιών της Chainlink σε διάφορα δίκτυα blockchain, συμπεριλαμβανομένων των Optimism, BNB Chain, Polygon, Avalanche, Arbitrum, Base και Ethereum. Αυτές οι ενσωματώσεις καλύπτουν τις πλατφόρμες DeFi και Web3, αναδεικνύοντας την αυξανόμενη υιοθέτηση της Chainlink.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ίδια η Chainlink δεν κάνει tokenize περιουσιακών στοιχείων του πραγματικού κόσμου, αλλά παρέχει αποκεντρωμένα δεδομένα και price oracles. Το Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) τοποθετεί την πλατφόρμα για τη σύνδεση διαφορετικών ιδιωτικών και δημόσιων blockchain εντός της αναδυόμενης κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων. Επιπλέον, η Chainlink προσφέρει υπηρεσίες όπως Proof of Reserve και τροφοδοσία δεδομένων, παρέχοντας βασικά δεδομένα για την ενίσχυση των tokenized περιουσιακών στοιχείων καθώς αυτά κινούνται σε διάφορα blockchains. Οι συνεργασίες με γίγαντες του κλάδου, όπως η SWIFT, η Euroclear, η DTCC και η αυστραλιανή τράπεζα ANZ, σε δυνατότητες cross-chain που αφορούν περιουσιακά στοιχεία του πραγματικού κόσμου, υπογραμμίζουν τον αυξανόμενο ρόλο της Chainlink στη γεφύρωση παραδοσιακών και αποκεντρωμένων χρηματοοικονομικών οικοσυστημάτων.

Η πρόσφατη άνοδος του Chainlink, σε συνδυασμό με την επέκταση της υιοθέτησης και της χρησιμότητάς της στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, χρησιμεύει ως σαφής ένδειξη της δυνατότητάς της να αναδιαμορφώσει το μέλλον της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης. Την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το LINK διαπραγματευόταν στα 10,08 δολάρια, αντανακλώντας μια εντυπωσιακή άνοδο 13% τις τελευταίες 24 ώρες.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: