Το Binance Launchpad για Space ID Tokens λαμβάνει πάνω από $2.8B σε δεσμεύσεις BNB

Τα startpads του Binance συνεχίζουν να είναι ένα επικερδές και διασκεδαστικό στοίχημα για τους traders που θέλουν να λάβουν κατανομές σε tokens νέων έργων.

Κάντε την εγγραφή σας στην Binance ΕΔΩ και λάβετε 50$+ μπόνους!

Το Space ID, το πιο πρόσφατο σημείο εκτόξευσης του οποίου η συνδρομή έληξε τις πρωινές ώρες της Ευρώπης την Τετάρτη, έλαβε πάνω από 8,4 εκατομμύρια bnb (BNB) tokens σε δεσμεύσεις από 99.000 κατόχους σε μια περίοδο 48 ωρών που ξεκίνησε νωρίς την Τρίτη.

Αυτό είναι πάνω από 2,85 δισεκατομμύρια δολάρια σε δεσμεύσεις σε τρέχουσες τιμές αγοράς για δισ.

CoinDesk - Άγνωστο
Πάνω από 8,4 δισεκατομμύρια μάρκες έχουν δεσμευτεί για την πώληση διακριτικού ID. (Binance)

Όλα αυτά τα χρήματα δεν θα εισρεύσουν στα διακριτικά ID του Space ID, ωστόσο, καθώς το σκληρό ανώτατο όριο χρηματοδότησης του έργου είναι σχετικά ασήμαντο 2,5 εκατομμύρια δολάρια. Αυτά τα διακριτικά προσφέρθηκαν με ρυθμό 0,00007412 BNB για κάθε 1 αναγνωριστικό, με 100 εκατομμύρια ID συνολικά.

Η τελική κατανομή θα υπολογιστεί με βάση τον αριθμό των δεσμεύσεων δισεκατομμυρίων ευρώ στον συνολικό αριθμό των κατόχων που συμμετείχαν.

Το Space ID είναι μια διαχείριση τομέα Web3, που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν, να καταχωρούν και να διαχειρίζονται ονόματα τομέα που βασίζονται σε κρύπτο. Το αναγνωριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην πλατφόρμα ως διακριτικό διακυβέρνησης.

Το Binance Launchpad χρησιμοποιεί ένα σύστημα λοταρίας για τη διανομή tokens του. Μόλις ανακοινωθεί μια νέα αρχική προσφορά ανταλλαγής (IEO), λαμβάνεται ένα στιγμιότυπο των διαθεσίμων bnb των πιθανών επενδυτών σε μια καθορισμένη περίοδο που ποικίλλει ανάλογα με την πώληση.

Κάντε την εγγραφή σας στην Binance ΕΔΩ και λάβετε 50$+ μπόνους!

Μετά την περίοδο διατήρησης του BNB, θα εμφανίζεται ένα κουμπί αξίωσης εισιτηρίου για 24 ώρες στους χρήστες που πρέπει να επιβεβαιώσουν τα λαχεία τους, μετά την οποία θα ξεκινήσει η λαχειοφόρος αγορά και οι νικητές θα επιτρέψουν αυτόματα στους χρήστες να γίνουν συμμετέχοντες στην προσφορά διακριτικών σε αντάλλαγμα για BNB tokens .

Τα προηγούμενα επιθέματα εκκίνησης της Binance έχουν πολλαπλασιαστεί για τους επενδυτές – κάτι που πιθανότατα προκαλεί τεράστια διαφημιστική εκστρατεία και ενδιαφέρον.

Μια πλατφόρμα εκκίνησης Δεκεμβρίου για τα tokens HOOK του Hooked Protocol συγκέντρωσε δεσμεύσεις 9 εκατομμυρίων bnb από traders, προσφέροντας τα token του σε μόλις 10 σεντς εκείνη την εποχή. Το HOOK διαπραγματεύεται για 2,5 $ από την Τετάρτη – αποφέροντας απόδοση 2.300% για τους πρώτους συμμετέχοντες.

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Article

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: