Τι είναι το Galaxis;

Το Galaxis είναι μια πρωτοποριακή, αποκεντρωμένη πλατφόρμα χωρίς κώδικα που μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται και αλληλεπιδρούν οι ψηφιακές κοινότητες.

Στον πυρήνα του, το Galaxis δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αξιοποιούν τη δημιουργικότητα μέσω ενός μοναδικού οικοσυστήματος όπου έργα Web3, καλλιτέχνες, αθλητές και εταιρείες κάθε μορφής και μεγέθους μπορούν να δημιουργήσουν ασταμάτητες κοινότητες.

Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στην πλατφόρμα είναι οι προσαρμόσιμες κάρτες μέλους, προσφέροντας ποικίλες και δυναμικά προσαρμόσιμες βοηθητικές λειτουργίες και επιλογές gamification που φέρνουν επανάσταση στην έννοια των ψηφιακών συλλεκτικών αντικειμένων.

Μέσω μιας διαισθητικής διεπαφής, οι δημιουργοί μπορούν να αναπτύξουν γρήγορα αυτές τις συλλογές μελών, συμπληρωμένες με εξελιγμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες, σε ένα κλάσμα του παραδοσιακού χρόνου (λιγότερο από 2 ώρες). Αυτή η αποτελεσματικότητα δίνει τη δυνατότητα ταχείας προσαρμογής και δυναμικής εμπλοκής της κοινότητας. Οι χρήστες αποκτούν αυτές τις κάρτες με διάφορους τρόπους – από άμεσες αγορές έως την απόκτησή τους – ξεκλειδώνοντας πρόσβαση σε αποκλειστικές εμπειρίες, αντικείμενα και αλληλεπιδράσεις που επεκτείνονται ακόμη και στον φυσικό κόσμο.

Γιατί το Galaxis;

Το Galaxis ξεχωρίζει ως μια μετασχηματιστική πλατφόρμα στην ψηφιακή εποχή για διάφορους επιτακτικούς λόγους. Αναδιαμορφώνει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αντιληπτή και εκτελείται η δέσμευση και η αλληλεπίδραση της κοινότητας στον ψηφιακό χώρο. Η πλατφόρμα προσφέρει ένα καθηλωτικό περιβάλλον όπου οι δημιουργοί και οι οπαδοί τους μπορούν να συνδεθούν απρόσκοπτα, συνδυάζοντας την καινοτόμο δημιουργικότητα με ένα σταθερό οικονομικό μοντέλο. Αυτό το μοντέλο όχι μόνο δίνει κίνητρα για συμμετοχή, αλλά συμβάλλει επίσης σημαντικά στην ανάπτυξη και τη βιωσιμότητα των κοινοτήτων. Το Galaxis δεν είναι απλώς μια ακόμη ψηφιακή πλατφόρμα- αντιπροσωπεύει μια νέα εποχή στην ψηφιακή αλληλεπίδραση, τη δημιουργία κοινοτήτων και τη νομισματοποίηση της δημιουργικότητας.

Κατοχυρώνοντας περαιτέρω τη θέση του ως ηγέτη στον χώρο του Web3, το Galaxis έχει ξεκινήσει με επιτυχία πάνω από 50 κοινότητες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων για αξιοσημείωτες προσωπικότητες και οργανισμούς όπως ο Mike Tyson, ο Steve Aoki και το NBA. Αυτά τα επιτυχημένα λανσαρίσματα αποδεικνύουν την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα της πλατφόρμας στην κάλυψη ποικίλων αναγκών κοινοτήτων.

Ο αντίκτυπος της πλατφόρμας είναι επίσης εμφανής στις εντυπωσιακές βασικές μετρήσεις της: μέχρι σήμερα, το Galaxis έχει διευκολύνει την πώληση περισσότερων από 225.000 NFTs και έχει δημιουργήσει περισσότερες από 32.000 ETH στις δευτερογενείς αγορές. Τα στοιχεία αυτά όχι μόνο υπογραμμίζουν τη δημοτικότητα και τη δέσμευση των χρηστών της πλατφόρμας, αλλά και την ουσιαστική συμβολή της στην αναπτυσσόμενη οικονομία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων και των έργων με επίκεντρο την κοινότητα. Το Galaxis, με το αποδεδειγμένο ιστορικό του και την καινοτόμο προσέγγισή του, επαναπροσδιορίζει το τοπίο των ψηφιακών κοινοτήτων και του οικοσυστήματος Web3 στο σύνολό του.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Το περιεχόμενο αυτής της σελίδας Wiki και των ιστοσελίδων του Galaxis παρέχεται με βάση το τρέχον όραμα της ομάδας του Galaxis. Οι λειτουργίες της πλατφόρμας, των μηχανών, του $GLX και όλων των άλλων χαρακτηριστικών που περιγράφονται σε αυτό το Wiki ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι οποιαδήποτε λειτουργία θα παραμείνει. Επίσης, η πλατφόρμα Galaxis είναι ένας χώρος για τη δημιουργία κοινότητας και την αλληλεπίδραση – τα χαρακτηριστικά όπως οι Μηχανές ή το $GLX είναι στοιχεία για τη διευκόλυνση αυτού του εικονικού χώρου και δεν θα πρέπει να θεωρηθούν ως επένδυση ή να χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε επενδυτικό σκοπό. Τέλος, παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους αντίστοιχους όρους πώλησης και τους όρους της πλατφόρμας πριν χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Galaxis ως δημιουργό;

Για τους δημιουργούς, η χρήση του Galaxis προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν και να συνεργαστούν με μια αφοσιωμένη κοινότητα, αξιοποιώντας τα ποικίλα εργαλεία και χαρακτηριστικά της πλατφόρμας:

 1. Εγγραφείτε και δημιουργήστε ένα προφίλ δημιουργού: Ξεκινήστε με την εγγραφή στην πλατφόρμα Galaxis. Ως δημιουργός, βεβαιωθείτε ότι το προφίλ σας αναδεικνύει την επωνυμία, το έργο ή το καλλιτεχνικό σας όραμα.
 2. Κατανοήστε τους μηχανισμούς της πλατφόρμας: Εξοικειωθείτε με τον τρόπο λειτουργίας του Galaxis, ιδίως όσον αφορά τις λειτουργίες των καρτών μέλους, των χαρακτηριστικών, των θησαυροφυλακίων, των επιλογών παιχνιδοποίησης όπως τα βιβλία αυτοκόλλητων και το battle royale.
 3. Αναπτύξτε την ιδέα της κοινότητάς σας: Καθορίστε τι είναι η κοινότητά σας. Είτε βασίζεται στην τέχνη, τη μουσική, την αθλητική σας ομάδα, είτε σε οποιοδήποτε άλλο θέμα, η σαφήνεια στον σκοπό της κοινότητάς σας είναι το κλειδί.
 4. Δημιουργήστε κάρτες μελών: Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα Galaxis για να δημιουργήσετε κάρτες μελών NFT για την κοινότητά σας. Σχεδιάστε αυτές τις κάρτες ώστε να αντικατοπτρίζουν την ταυτότητα της κοινότητάς σας και ενσωματώστε μοναδικά χαρακτηριστικά και οφέλη που προσφέρουν αξία στα μέλη σας.
 5. Ξεκινήστε την κοινότητά σας: Μόλις οι κάρτες μελών σας είναι έτοιμες, εγκαινιάστε επίσημα την κοινότητά σας στο Galaxis. Προωθήστε την κοινότητά σας μέσω των υφιστάμενων καναλιών σας για να προσελκύσετε μέλη.
 6. Ενεργοποιήστε και αναπτύξτε την κοινότητά σας: Αλληλεπιδράστε τακτικά με τα μέλη σας μέσω της πλατφόρμας και εισαγάγετε νέες υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Διοργανώστε εκδηλώσεις, μοιραστείτε αποκλειστικό περιεχόμενο και δημιουργήστε ευκαιρίες συμμετοχής για να διατηρήσετε την κοινότητα ζωντανή και αναπτυσσόμενη.
 7. Ανταγωνιστείτε στον πίνακα κατάταξης: Το Galaxis προσφέρει πρόσθετα οφέλη για τις κοινότητες που κατατάσσονται ψηλά στον πίνακα κατάταξης. Συσπειρώστε την κοινότητά σας πίσω από τον σκοπό σας και αποκτήστε την ευκαιρία να προσελκύσετε τεράστιες ανταμοιβές για εσάς και την κοινότητά σας.

Πώς να υποστηρίξετε το Galaxis;

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους υποστήριξης της πλατφόρμας Galaxis είναι η απόκτηση και η χρήση των μηχανών Galaxis Engines. Αυτές οι μηχανές αποτελούν βασικό συστατικό του οικοσυστήματος, διαδραματίζοντας διπλό ρόλο τόσο στην προώθηση της οικονομίας της πλατφόρμας όσο και στη βελτίωση της εμπειρίας της κοινότητας.

Με την αγορά ενός Galaxis Engine, μπορείτε να γίνετε βασικό μέρος της ανάπτυξης και της βιωσιμότητας της πλατφόρμας. Αυτές οι Μηχανές μπορούν να παράγουν $GLX, το token του Galaxis, το οποίο χρησιμεύει όχι μόνο για το ξεκλείδωμα πολύτιμων λειτουργιών εντός του οικοσυστήματος, αλλά και ως μέσο για την ενεργό συμμετοχή σε διάφορες δραστηριότητες της κοινότητας.

Επιπλέον, οι Galaxis Engines διανέμουν βασικά κλειδιά εκκίνησης, ζωτικής σημασίας για τους δημιουργούς που επιθυμούν να ξεκλειδώσουν και να αξιοποιήσουν το πλήρες φάσμα των λειτουργιών του Galaxis. Ως υποστηρικτής, η δέσμευσή σας με τις Μηχανές συμβάλλει στον εκδημοκρατισμό της πρόσβασης σε αυτές τις λειτουργίες, ενισχύοντας έτσι τους δημιουργούς σε όλη την πλατφόρμα.

Οικονομία Galaxis

Το οικονομικό μοντέλο του Galaxis, με έμφαση στη βέλτιστη κατανομή των ανταμοιβών, ωφελεί τόσο τα μέλη της κοινότητας όσο και τους δημιουργούς. Η προβλεπόμενη αποκέντρωση του μοντέλου εξασφαλίζει ένα δίκαιο και διαφανές σύστημα διανομής, προωθώντας την ισότητα και την εμπιστοσύνη τόσο στην πλατφόρμα όσο και στις κοινότητες. Η προσέγγιση αυτή διευκολύνει τις πιο δεσμευμένες και ενεργές κοινότητες, ενισχύοντας τη συνολική αξία του οικοσυστήματος.

Επιπλέον, η προβλεπόμενη πλήρως αποκεντρωμένη δομή δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς και τους χρήστες να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο και άμεσες ανταμοιβές για τις συνεισφορές τους, προωθώντας την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Galaxis Engines

Οι μηχανές Galaxis Engines διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο ως βασικοί κινητήριοι μοχλοί για την ανάπτυξη της πλατφόρμας Galaxis. Το λανσάρισμά τους σηματοδοτεί την έναρξη της δημόσιας εξάπλωσης τόσο της πλατφόρμας Galaxis όσο και του token $GLX, συμβολίζοντας τη δέσμευση στην αποστολή της πλατφόρμας και προσφέροντας πολύτιμα οφέλη, όπως η επιλεξιμότητα για τη διανομή ανταμοιβών του token $GLX, η δυνατότητα εξόρυξης κλειδιών εκκίνησης και η πρόσβαση σε δικαιώματα και προηγμένα συστήματα ανταμοιβών εντός του Galaxis.

Οι μηχανές δημιουργούνται αυτόματα όταν ολοκληρώνεται μια αγορά μέσω του πίνακα εργαλείων galaxis.xyz Engines. Η αγορά υπόκειται στους όρους πώλησης που είναι διαθέσιμοι στον ιστότοπο του Galaxis. Κάθε Engine μπορεί να συσσωρευτεί για πρόσθετες ανταμοιβές με βάση το ποσό των Engines που αγοράστηκαν. Οι λειτουργίες που σχετίζονται με τα Engines θα εξελίσσονται συνεχώς. Η περιγραφή σε αυτό το Wiki δεν είναι εξαντλητική και οριστική και το Galaxis μπορεί να αλλάξει, να μειώσει ή να προσθέσει λειτουργίες στις Μηχανές.

community_economy_884_x_1080.png

Engine Operator Benefits

Daily $GLX Rewards

Οι χειριστές μηχανών έχουν την ευκαιρία να κερδίζουν καθημερινά ανταμοιβές από την ειδική δεξαμενή μηχανών της πλατφόρμας που αντιπροσωπεύει το 24% της συνολικής προσφοράς. Η κατανομή της δεξαμενής ξεκινά από 60.000.000 $GLX κάθε μήνα. Τα $GLX θα διανέμονται στους χρήστες μέσω του ειδικού ταμπλό σε καθημερινή βάση.

Engine Operators Rewards Pool – $GLX Staking & Questing

Η δεξαμενή ανταμοιβών στο οικοσύστημα του Galaxis είναι ένας εξειδικευμένος μηχανισμός προσαρμοσμένος για τους χειριστές μηχανών του Galaxis. Αυτή η δεξαμενή είναι μια δυναμική οντότητα. Χρησιμεύει ως συνεχής πηγή ανταμοιβών, αποκλειστικά για όσους διαχειρίζονται τις μηχανές Galaxis.

Engine Operator Staking:

 • Οι χειριστές κινητήρων έχουν το προνόμιο να τοποθετούν token $GLX, αποδεικνύοντας την υποστήριξη και τη δέσμευσή τους στο οικοσύστημα Galaxis.
 • Η τοποθέτηση περιλαμβάνει τη δέσμευση ενός συγκεκριμένου αριθμού $GLX tokens σε μια εξειδικευμένη δεξαμενή τοποθέτησης που προορίζεται για τους Engine Operators.
 • Οι ανταμοιβές διανέμονται με βάση την απόδοση του κάθε χειριστή στοίχισης. Υψηλότερα και πιο ενεργά στοιχήματα οδηγούν σε μεγαλύτερο μερίδιο των ανταμοιβών.

Quests for Engine Operators:

 • Οι αποστολές είναι μοναδικές προκλήσεις ή εργασίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους χειριστές μηχανών ώστε να συμμετέχουν και να συμβάλλουν στην πλατφόρμα Galaxis και στους ευρύτερους στόχους της.
 • Αυτές οι αποστολές συχνά απαιτούν στρατηγική χρήση των χαρακτηριστικών της πλατφόρμας Galaxis, καθώς και την απόκτηση συγκεκριμένων περιουσιακών στοιχείων και αντικειμένων που σχετίζονται με το Galaxis.
 • Ενώ οι αποστολές είναι απαιτητικές, η ολοκλήρωσή τους αποφέρει σημαντικές ανταμοιβές, που προέρχονται απευθείας από τη δεξαμενή ανταμοιβών.

Μετά το λανσάρισμα των νέων λειτουργιών στο οικοσύστημα Galaxis, θα διατεθούν στους χειριστές κινητήρων πρόσθετες λεπτομερείς πληροφορίες. Αυτή η φάση μετά την έναρξη λειτουργίας είναι ζωτικής σημασίας για τους χειριστές μηχανών ώστε να κατανοήσουν πλήρως και να αξιοποιήσουν τις νέες λειτουργίες και τα συστήματα ανταμοιβών που εισάγονται.

Συμβουλή: Μείνετε ενεργοί στην κοινότητα για να κερδίσετε ανταμοιβές

Μηχανισμός συγκέντρωσης μπόνους Galaxis Engines

Ο μηχανισμός συγκέντρωσης μπόνους του Galaxis Engines προσφέρει στους χρήστες αυξημένα οφέλη με βάση συγκεκριμένα ορόσημα που επιτυγχάνονται σε τέσσερις κατηγορίες: Παραπομπές, Κατοχή nodes, Μπόνους κατόχου κάρτας EC και Χαρακτηριστικά. Αυτή η στρατηγική προσέγγιση ενθαρρύνει την ανάπτυξη και τη συμμετοχή στο σύστημα παρέχοντας κλιμακούμενες ανταμοιβές για σημαντικές συνεισφορές όσον αφορά τις παραπομπές, την κατοχή nodes και συγκεκριμένες ενέργειες όπως η κατοχή καρτών EC και η συμμετοχή σε δραστηριότητες για τη συλλογή χαρακτηριστικών.

Κάθε κατηγορία προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο κινήτρων, καθιστώντας το σύστημα πιο ελκυστικό για τους χρήστες που είναι πρόθυμοι να επενδύσουν χρόνο και πόρους.

Κανόνες:

 • Οι χρήστες αρχίζουν να κερδίζουν από τη δεξαμενή μπόνους καθημερινά μόλις καλύψουν τις απαιτήσεις Weight.
 • Οι χρήστες πρέπει να έχουν τουλάχιστον 1 Engine Node.
 • Το συνολικό Weight είναι το άθροισμα των Weight όλων των κατηγοριών.
 • Τα Weight δεσμεύονται στη διεύθυνση του πορτοφολιού σας και δεν μπορούν να μεταφερθούν.

Referral

Στην κατηγορία Παραπομπή, το Weight του μεριδίου ενός χρήστη στο ημερήσιο μπόνους κλιμακώνεται με βάση τον αριθμό των παραπομπών που πραγματοποιεί. Οι απαιτήσεις ορόσημου και τα αντίστοιχα Weight παρατίθενται παρακάτω:

 • 1 Referral: 1x weight
 • 5 Referrals: 5x weight
 • 10 Referrals: 10x weight
 • 25 Referrals: 25x weight
 • 50 Referrals: 50x weight
 • 100 Referrals: 100x weight
 • 200 Referrals: 200x weight

Engine Nodes Hold

Στην κατηγορία Engine Nodes Hold, η έμφαση δίνεται στον αριθμό των nodes που κατέχει ένα άτομο. Αυτό το σύστημα δίνει κίνητρο στους χρήστες να κατέχουν περισσότερα node, αυξάνοντας δυνητικά το μερίδιό τους στο δίκτυο. Οι απαιτήσεις ορόσημο και τα αντίστοιχα Weight τους παρατίθενται παρακάτω:

 • 2 Engine Nodes: Weight 3x
 • 5 Engine Nodes: Weight 10x
 • 10 Engine Nodes: 22.5x Weight
 • 20 Engine Nodes: 47.5x Weight
 • 50 Engine Nodes: 130x Weight
 • 100 Engine Nodes: 270x Weight

EC Card Holders

Το Μπόνους κατόχου κάρτας ΕΚ είναι μια άλλη βαθμίδα που παρέχει πρόσθετους πολλαπλασιαστές Weight ανάλογα με τους διαφορετικούς τύπους καρτών ΕΚ που κατέχετε. Κάθε λογαριασμός μπορεί να λάβει το μπόνους μόνο μία φορά και η κατοχή πολλαπλών καρτών δεν θα στοιχίσει τα οφέλη. Οι απαιτήσεις και οι αντίστοιχοι συντελεστές Weight παρατίθενται παρακάτω:

 • Own OG EC: 300x Weight
 • Own Alpha EC: 50x Weight
 • Own Founder EC: 12.5x Weight

Χαρακτηριστικά

Η κατηγορία “Χαρακτηριστικά” εμπλέκει περαιτέρω τους χρήστες και τους δίνει κίνητρα. Οι χρήστες μπορούν να ξεκλειδώσουν διάφορα γνωρίσματα συμμετέχοντας ενεργά σε συγκεκριμένες αποστολές, επιδρομές και αποστολές που ανακοινώνονται περιοδικά. Κάθε Χαρακτηριστικό προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα ή μπόνους που παρέχουν σημαντικό πλεονέκτημα στο σύστημα. Τα γνωρίσματα μπορούν να ποικίλλουν σε σπανιότητα και αντίκτυπο, με τα κοινά γνωρίσματα να προσφέρουν μέτρια οφέλη και τα σπάνια γνωρίσματα να παρέχουν σημαντικά πλεονεκτήματα. Οι αποστολές, οι επιδρομές και οι αποστολές που απαιτούνται για το ξεκλείδωμα των Χαρακτηριστικών κυμαίνονται από βασικές έως εξαιρετικά απαιτητικές, απευθυνόμενες τόσο σε νέους όσο και σε βετεράνους χρήστες. Οι τακτικές ενημερώσεις και ανακοινώσεις σχετικά με νέες αποστολές και γνωρίσματα διατηρούν το σύστημα δυναμικό και ενθαρρύνουν τη συνεχή συμμετοχή.

Τα Χαρακτηριστικά μπορούν επίσης να αλληλεπιδρούν συνεργικά με τις υπάρχουσες κατηγορίες, όπως ο πολλαπλασιασμός των ανταμοιβών από τα nodes με βάση τον αριθμό των επιτυχημένων παραπομπών. Ορισμένα γνωρίσματα μπορούν να είναι διαθέσιμα μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή κατά τη διάρκεια ειδικών εκδηλώσεων, προσθέτοντας ένα στοιχείο αποκλειστικότητας και επείγοντος.

Ορισμένα Χαρακτηριστικά μπορεί να απαιτούν συνεργασία μεταξύ των χρηστών, ενισχύοντας την αίσθηση της κοινότητας και της ομαδικής εργασίας. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα χαρακτηριστικά που έχουν ξεκλειδώσει, προσθέτοντας ένα ανταγωνιστικό και κοινωνικό στοιχείο στο σύστημα.

Launch Keys

Οι χειριστές μηχανών παίζουν βασικό ρόλο στη διανομή των κλειδιών εκκίνησης, τα οποία είναι απαραίτητα για τους δημιουργούς ώστε να εκκινήσουν τις κοινότητές τους στην πλατφόρμα Galaxis. Οι χειριστές μηχανών μπορούν να εκδίδουν περιοδικά κλειδιά εκκίνησης και να τα διανέμουν ελεύθερα. Τα Launch Keys είναι εμπορεύσιμα στην ελεύθερη αγορά μόλις το Galaxis ενεργοποιήσει τη δυνατότητα μεταφοράς τους, παρέχοντας πρόσθετες ευκαιρίες στους Engine Operators.

Στάθμιση ψήφου & κοινοτικά οφέλη

Είναι επιλέξιμοι για αποκλειστικά προνόμια και παροχές που εισάγονται με την πάροδο του χρόνου και απολαμβάνουν δικαιώματα ψήφου, τονίζοντας τη σημασία τους στις αποφάσεις και τη διακυβέρνηση της κοινότητας.

Μοντέλο τιμολόγησης

Το μοντέλο τιμολόγησης για το Galaxis Engines έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει ένα προσιτό σημείο εισόδου για τους πρώτους συμμετέχοντες, εισάγοντας παράλληλα ένα δυναμικό στοιχείο καθώς η πλατφόρμα αναπτύσσεται. Ακολουθεί μια επισκόπηση:

 • Αρχική μειωμένη τιμή: Το αρχικό κόστος ενός Galaxis Engine ορίζεται στα 777 δολάρια, παρέχοντας ένα προσιτό σημείο εκκίνησης για όσους είναι πρόθυμοι να ενταχθούν στην πλατφόρμα δημιουργίας κοινότητας Galaxis.
 • Πλεονέκτημα για τους πρώτους συμμετέχοντες: Τα πρώτα 10.000 Galaxis Engines θα είναι διαθέσιμα στην αρχική τιμή των 777 δολ. Αυτό εξασφαλίζει ότι οι πρώτοι υιοθετούντες και συμμετέχοντες επωφελούνται από το χαμηλότερο κόστος εισόδου, ενθαρρύνοντας την αρχική δέσμευση.
 • Τιμή μετά τις 10.000 πωλήσεις: Η τιμή θα αυξηθεί από τα 777 δολάρια στα 999 δολάρια μετά την πώληση των πρώτων 10.000 κινητήρων.
 • Αυξητική τιμολόγηση: Μετά τα αρχικά 10.000 nodes, η δομή τιμολόγησης εισάγει μια σταδιακή αύξηση. Για κάθε 200 πωλήσεις μετά την αρχική φάση, η τιμή ενός Galaxis Engine θα αυξάνεται κατά 10 δολάρια ΗΠΑ. Αυτή η σταδιακή προσαρμογή προσθέτει ένα δυναμικό στοιχείο, που ευθυγραμμίζεται με την ανάπτυξη και τη ζήτηση της πλατφόρμας.


Αυτή η στρατηγική τιμολόγησης στοχεύει στην επίτευξη ισορροπίας μεταξύ της προσβασιμότητας για τους πρώτους συμμετέχοντες και της βιώσιμης ανάπτυξης της πλατφόρμας. Παρέχει την ευκαιρία στα μέλη της κοινότητας να εξασφαλίσουν τις μηχανές Galaxis Engines σε ευνοϊκή τιμή, ενώ παράλληλα εισάγει μια σταδιακή προσαρμογή που θα αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη βάση χρηστών της πλατφόρμας. Η παραπάνω στρατηγική τιμολόγησης είναι η τρέχουσα προβλεπόμενη τιμολόγηση και ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον.

Halving Mechanism

Η δεξαμενή ανταμοιβών του Galaxis Engines λειτουργεί με μηχανισμό μείωσης κατά το ήμισυ, ο οποίος περιλαμβάνει τη μείωση των ανταμοιβών κατά το ήμισυ σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Πρώτη μείωση κατά το ήμισυ: 12 μήνες μετά την έναρξη
Περίοδος μείωσης κατά το ήμισυ: Μετά την πρώτη μείωση κατά το ήμισυ, η μείωση κατά το ήμισυ θα γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα 2 ετών (48 μηνών), μετρώντας από την ημέρα της πρώτης μείωσης κατά το ήμισυ.

Έτος 1: 60.000.000 $GLX/μήνα
Έτος 3: 30.000.000 $GLX/μήνα
Έτος 5: 15.000,000 $GLX/μήνα

Galaxis Engine – Οδηγός αγοράς

Galaxis Nodes: https://bit.ly/Galaxynode

➤ Referral code: VSJ15C

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο ταμπλό και να αγοράσετε ένα Galaxis Engine θα χρειαστείτε ένα από τα 5 διαθέσιμα πορτοφόλια: Metamask, Ledger, Coinbase, Wallet Connect ή Fortmatic.

Για να αγοράσετε ένα Galaxis Engine θα πρέπει να αποκτήσετε έναν κωδικό παραπομπής. Χωρίς κωδικό δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορά.

Συνδέστε το πορτοφόλι σας

buy_engine_guide_connect_wallet.png

Μεταβείτε στη σελίδα προορισμού του Galaxis Engines και κάντε κλικ στο κουμπί “Connect Wallet” (Σύνδεση πορτοφολιού) στο επάνω δεξί μέρος της οθόνης ή στο πλαίσιο της επικεφαλίδας.

buy_engine_guide_choose_wallet.png

Επιλέξτε το πορτοφόλι που προτιμάτε και συνδέστε το.

Πώς να αγοράσετε έναν Galaxis Engine

buy_engine_guide_check_connection.png

Ελέγξτε αν το πορτοφόλι σας έχει συνδεθεί επιτυχώς, ελέγχοντας το εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία.
Κάντε κλικ στο κουμπί “Αγοράστε τώρα”.

buy_engine_guide_buy_now.png

Σημείωση: Οι τιμές στην παραπάνω εικόνα είναι μόνο για δοκιμαστικούς σκοπούς, η πραγματική τιμή των κινητήρων Galaxis είναι ορατή στον ιστότοπο.

Επιλέξτε την ποσότητα των nodes που θέλετε να αγοράσετε
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου
Κάντε κλικ στο κουμπί “Buy Now” (Αγοράστε τώρα)

buy_engine_guide_accept_all.png

Κάντε κλικ στην επιλογή “Αποδοχή όλων”.
Υπογράψτε τους όρους συμφωνίας χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι σας.
Υπογράψτε τη συναλλαγή για την αγορά του node σας χρησιμοποιώντας το πορτοφόλι σας.

buy_engine_guide_congrats.png

Συγχαρητήρια, είστε τώρα ένας χειριστής μηχανών Galaxis. Μπορείτε να επιστρέψετε στο ταμπλό σας για να ελέγξετε το υπόλοιπο των $GLX ανά πάσα στιγμή.

Pro Tip: Ο μοναδικός κωδικός παραπομπής σας έχει δημιουργηθεί και μπορεί τώρα να χρησιμοποιηθεί για να λάβετε έως και 10% επιστροφή μετρητών για τις παραπομπές σας.

Σημαντικές σημειώσεις:

Οι επιστροφές χρημάτων παραπομπής επεξεργάζονται αυτόματα και καταβάλλονται στη διεύθυνση πορτοφολιού που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά του node σας.
Οι ανταμοιβές $GLX διανέμονται μία φορά την ημέρα (Κάθε 24 ώρες).
Οι ανταμοιβές $GLX μπορούν να διεκδικηθούν μετά την TGE του 1ου τριμήνου

Κοινότητες

Οι κοινότητες λειτουργούν ως οικονομικά κόμβοι στο Galaxis, δημιουργώντας ένα αποκεντρωμένο δίκτυο αλληλεπιδράσεων και συναλλαγών. Κάθε κοινότητα έχει τη δική της μοναδική οικονομία, η οποία καθοδηγείται από τις δραστηριότητες και τις συνεισφορές των μελών της.

Token Flow

Η οικονομία του Galaxis αναπτύσσεται με τη ροή των $GLX token και οι κοινότητες λειτουργούν ως καταλύτες για την κυκλοφορία των token. Τα μέλη των κοινοτήτων συμμετέχουν σε διάφορες δραστηριότητες, συναλλαγές και ανταλλαγές, επηρεάζοντας την κίνηση των tokens $GLX.

Αγορές ειδικές για την κοινότητα

Αυτές οι αγορές διευκολύνουν την ασφαλή εμπορία κοινοτικών περιουσιακών στοιχείων, NFTs και άλλων ψηφιακών αγαθών, συμβάλλοντας στη συνολική οικονομική δραστηριότητα.

Χρήση Token

Τα μέλη της κοινότητας μπορούν να αξιοποιήσουν το $GLX για να ξεκλειδώσουν λειτουργίες και να αλληλεπιδράσουν με διάφορα χαρακτηριστικά, δημιουργώντας μια δυναμική οικονομία με γνώμονα τη χρησιμότητα. Η χρησιμότητα του $GLX θα εξελίσσεται με την ανάπτυξη της πλατφόρμας.

$GLX Staking & Community Staking

Το προβλεπόμενο στοίχημα του $GLX στο οικοσύστημα Galaxis είναι ένας στρατηγικός και ανταμείβοντας μηχανισμός που ενισχύει την εμπλοκή και τη συμμετοχή της κοινότητας. Τα μέλη της κοινότητας θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να κανουν staking token $GLX, επιδεικνύοντας τη δέσμευση και την υποστήριξή τους προς τις αντίστοιχες κοινότητές τους ή προς το Galaxis ως πλατφόρμα. Αυτή η λειτουργία περιλαμβάνει τη δέσμευση ενός συγκεκριμένου ποσού από token $GLX σε μια ειδική δεξαμενή στοιχηματισμού.

Ένα μέρος της δεξαμενής ανταμοιβών, το οποίο συνδέεται με το staking, θα διανέμεται μεταξύ των κοινοτήτων με βάση τις επιδόσεις τους στο staking και τη θέση τους στον πίνακα κατάταξης. Οι κοινότητες με υψηλότερες τιμές staking και ενεργή συμμετοχή θα λαμβάνουν σημαντικότερο μερίδιο των ανταμοιβών.

Τα μέλη μπορούν να κάνουν staking στρατηγικά $GLX όχι μόνο για να υποστηρίξουν τις κοινότητές τους αλλά και για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αποκλειστικά οφέλη και προνόμια. Οι παίκτες που στοιχηματίζουν μπορούν να απολαμβάνουν πλεονεκτήματα όπως αυξημένη δύναμη ψήφου, πρώιμη πρόσβαση σε χαρακτηριστικά της κοινότητας και συμμετοχή σε διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Το προβλεπόμενο staking στο Galaxis έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα χαρακτηριστικό χωρίς αποκλεισμούς, ενθαρρύνοντας την ευρεία συμμετοχή και εξασφαλίζοντας ότι κοινότητες όλων των μεγεθών θα μπορούν σύντομα να επωφεληθούν από αυτόν τον δυναμικό και ανταμείβοντας μηχανισμό. Μείνετε συντονισμένοι για την επικείμενη κυκλοφορία του στοιχηματισμού, καθώς συνεχίζουμε να προωθούμε μια ακμάζουσα και αφοσιωμένη κοινότητα του Galaxis.

Πλατφόρμα Galaxis & λειτουργίες

Το Galaxis προσφέρει μια καινοτόμο προσέγγιση στην οικοδόμηση κοινοτήτων, επιτρέποντας στους δημιουργούς να σχεδιάζουν, να αναπτύσσουν και να διαχειρίζονται κάρτες μελών με ευκολία. Αυτές οι κάρτες είναι κάτι περισσότερο από απλά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία- είναι το κλειδί για μια πλούσια σειρά από χαρακτηριστικά και οφέλη της κοινότητας. Με το Galaxis, οι δημιουργοί μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικές εμπειρίες για τα μέλη τους, προωθώντας τη δέσμευση και την αφοσίωση.

Η δύναμη της πλατφόρμας έγκειται στη φιλική προς το χρήστη διεπαφή της και στο ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων. Οι δημιουργοί μπορούν να εξατομικεύσουν τις κάρτες μελών με διάφορα χρηστικά χαρακτηριστικά, να δημιουργήσουν αποκλειστικά θησαυροφυλάκια για τις κοινότητές τους και να εμπλέξουν τα μέλη μέσω διαδραστικών χαρακτηριστικών όπως παιχνίδια και πίνακες κατάταξης. Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες χωρίς να απαιτούνται δεξιότητες προγραμματισμού, καθιστώντας το Galaxis μια ευέλικτη επιλογή για τους δημιουργούς που επιθυμούν να επικεντρωθούν στη δημιουργικότητα και τη δέσμευση της κοινότητας.

Κάρτες μελών

Οι Κάρτες Μελών αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε κοινότητας στην πλατφόρμα Galaxis. Αυτές οι κάρτες δεν είναι απλώς συμβολικές, αλλά πρακτικά εργαλεία που παρέχουν στους κατόχους τους την ιδιότητα του μέλους σε μια κοινότητα. Με την κατοχή μιας κάρτας μέλους, τα άτομα αποκτούν πρόσβαση σε όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά και οφέλη που προσφέρει η κοινότητα. Οι κάρτες αυτές χρησιμεύουν ως πύλη, επιτρέποντας στα μέλη να εντρυφήσουν πλήρως στο οικοσύστημα της κοινότητας και να επωφεληθούν από τις προσφορές της.

Χαρακτηριστικά χρησιμότητας

Τα Utility Traits στο Galaxis ενισχύουν την αξία των Καρτών Μελών προσθέτοντας ποικίλα χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να ποικίλλουν ευρέως, περιλαμβάνοντας στοιχεία όπως αποκλειστικές κονκάρδες, εκπτωτικά κουπόνια, ψηφιακά και φυσικά εξαργυρώσιμα αντικείμενα, άδειες παιχνιδιού και κλειδιά πρόσβασης. Τα Utility Traits έχουν σχεδιαστεί για να εμπλουτίζουν την εμπειρία της ιδιότητας μέλους, παρέχοντας στους κατόχους καρτών μια σειρά από ευχάριστα και πρακτικά οφέλη που ενισχύουν την εμπλοκή τους με την κοινότητα.

Χαρακτηριστικά σήματος

Τα γνωρίσματα Badge, κοινώς γνωστά ως Badges, είναι μια ειδική κατηγορία των Utility Traits στην πλατφόρμα Galaxis. Σε αντίθεση με άλλα γνωρίσματα που προσφέρουν διαδραστικές διεπαφές, τα διακριτικά χρησιμεύουν ως παθητικοί δείκτες σε μια κάρτα μέλους. Είναι συμβολικά και συχνά αντιπροσωπεύουν επιτεύγματα, ειδικές ικανότητες, συμμετοχή σε προκλήσεις του πίνακα κατάταξης ή συμμετοχή σε παιχνίδια. Αυτά τα σήματα είναι αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας της κάρτας και της διαδρομής του μέλους στην κοινότητα.

Λειτουργικότητα των μετρητών στα διακριτικά

Τα διακριτικά μπορεί να διαθέτουν μετρητές, αλλά αυτοί οι μετρητές διαφέρουν από τους μετρητές χρήσης που υπάρχουν σε άλλα διαδραστικά χαρακτηριστικά. Αντίθετα, υποδεικνύουν πόντους που σχετίζονται άμεσα με τον ειδικό σκοπό του σήματος. Για παράδειγμα, ένα σήμα που σχετίζεται με μια πρόκληση του πίνακα κατάταξης θα εμφανίζει τον αριθμό των πόντων που έχει συγκεντρώσει η κάρτα στη συγκεκριμένη πρόκληση, παρέχοντας μια σαφή και άμεση αναπαράσταση των επιτευγμάτων ή της κατάστασης του μέλους στο συγκεκριμένο πλαίσιο.

Παραδείγματα πραγματικού κόσμου των χαρακτηριστικών του σήματος

 1. Σήματα πρώτης σειράς GRD: Αυτό το σήμα είναι ένα αναγνωριστικό, που υποδηλώνει ότι η κάρτα προέρχεται από την πρώτη σειρά μιας συγκεκριμένης συλλογής. Δεν είναι μόνο δείκτης κύρους, αλλά και λειτουργικός, καθώς μπορεί να αποτελεί απαίτηση ή κριτήριο σε σφυρηλάτηση, παιχνίδια και βιβλία αυτοκόλλητων.
 2. Σήματα αυτοκόλλητων βιβλίων σε κάρτες GRD: Αυτά τα σήματα επιτρέπουν στην κάρτα να συμμετέχει στην αρχική σειρά βιβλίων αυτοκόλλητων και να διεκδικεί τις σχετικές ανταμοιβές. Ωστόσο, μόλις μια κάρτα χρησιμοποιηθεί σε ένα βιβλίο αυτοκόλλητων, το σήμα αφαιρείται, διασφαλίζοντας ότι κάθε κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά στο συγκεκριμένο βιβλίο αυτοκόλλητων. Αυτός ο μηχανισμός προσθέτει ένα στοιχείο αποκλειστικότητας και δέσμευσης μιας χρήσης στη δραστηριότητα.

Ψηφιακά-ανακτήσιμα γνωρίσματα

Τα Ψηφιακά Επαναφερόμενα Χαρακτηριστικά αποτελούν ένα δυναμικό χαρακτηριστικό της πλατφόρμας Galaxis, προσφέροντας μια μοναδική και διαδραστική εμπειρία για τα μέλη της κοινότητας. Αυτά τα γνωρίσματα ενσωματώνονται στις κάρτες μέλους και χρησιμεύουν ως κλειδί για το ξεκλείδωμα ποικίλων ψηφιακών ανταμοιβών και αποκλειστικού περιεχομένου.

Λειτουργικότητα και χρήση

Τα ψηφιακά-ανακτήσιμα γνωρίσματα επιτρέπουν στους κατόχους καρτών να διεκδικούν συγκεκριμένα ψηφιακά αντικείμενα ή οφέλη που σχετίζονται με την κοινότητά τους. Αυτά μπορεί να κυμαίνονται από αποκλειστική ψηφιακή τέχνη και NFTs μέχρι ειδική πρόσβαση σε διαδικτυακές εκδηλώσεις ή περιεχόμενο. Η διαδικασία είναι απλή – τα μέλη απλά χρησιμοποιούν την κάρτα μέλους τους με το ψηφιακό-ανακτήσιμο γνώρισμα για να διεκδικήσουν την ανταμοιβή τους, είτε απευθείας στην πλατφόρμα Galaxis είτε μέσω ενός συνδεδεμένου εξωτερικού συστήματος.

Δέσμευση και αλληλεπίδραση

Αυτά τα χαρακτηριστικά ενισχύουν τη δέσμευση των μελών παρέχοντας απτή αξία και κίνητρα για συμμετοχή στην κοινότητα. Δημιουργούν μια αίσθηση προσμονής και ενθουσιασμού, καθώς τα μέλη ανυπομονούν να εξαργυρώσουν τις ψηφιακές ανταμοιβές τους. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει επίσης στους δημιουργούς να προσφέρουν συνεχώς νέο και ελκυστικό περιεχόμενο ή οφέλη, διατηρώντας την κοινότητα ζωντανή και ενεργή.

Physical Redeemables

Οι φυσικές εξαργυρώσεις αποτελούν ένα συναρπαστικό χαρακτηριστικό της πλατφόρμας Galaxis, γεφυρώνοντας τον ψηφιακό κόσμο με απτές, πραγματικές ανταμοιβές. Αυτό το χαρακτηριστικό, ενσωματωμένο στις κάρτες μέλους, επιτρέπει στα μέλη της κοινότητας να ανταλλάσσουν τα ψηφιακά τους περιουσιακά στοιχεία με φυσικά αντικείμενα, προσθέτοντας μια μοναδική διάσταση στην εμπειρία της ψηφιακής κοινότητας.

Λειτουργικότητα και χρήση

Τα φυσικά εξαργυρώσιμα χαρακτηριστικά επιτρέπουν στους κατόχους καρτών να διεκδικούν πραγματικά φυσικά αντικείμενα ως μέρος των παροχών τους ως μέλη. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, όπως αποκλειστικά εμπορεύματα, έργα τέχνης, ενδύματα ή ακόμη και μοναδικά συλλεκτικά αντικείμενα. Η διαδικασία εξαργύρωσης είναι συνήθως απλή – τα μέλη χρησιμοποιούν την κάρτα τους με το φυσικό εξαργυρώσιμο γνώρισμα για να ζητήσουν το αντικείμενο, το οποίο στη συνέχεια τους παραδίδεται.

Βελτίωση της εμπειρίας των μελών

Αυτό το χαρακτηριστικό ενισχύει σημαντικά την πρόταση αξίας της συμμετοχής σε μια ψηφιακή κοινότητα. Προσθέτει ένα επίπεδο ενθουσιασμού και προσδοκίας, καθώς τα μέλη έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν αποκλειστικά φυσικά εμπορεύματα που τους συνδέουν βαθύτερα με την κοινότητα ή το εμπορικό σήμα.

Τροποποιητές αξίας

Τα Value Modifiers αποτελούν μια μετασχηματιστική πτυχή της πλατφόρμας Galaxis, προσφέροντας έναν συναρπαστικό τρόπο για την ενίσχυση και την εξατομίκευση των καρτών μέλους. Αυτοί οι τροποποιητές δεν είναι απλώς αισθητικοί, αλλά μεταβάλλουν ριζικά τις δυνατότητες των διαφόρων χαρακτηριστικών των καρτών, ενισχύοντας έτσι τη χρησιμότητα και την αξία τους.

Για παράδειγμα, σκεφτείτε ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει σε ένα μέλος να χρησιμοποιήσει μια υπηρεσία τρεις φορές ή να εξαργυρώσει τρία ψηφιακά αντικείμενα από ένα θησαυροφυλάκιο. Με τον κατάλληλο τροποποιητή αξίας, αυτός ο περιορισμός μπορεί να αυξηθεί, αυξάνοντας τον αριθμό των χρήσεων σε τέσσερις, πέντε ή ενδεχομένως περισσότερες. Αυτό όχι μόνο προσθέτει ευελιξία στην κάρτα, αλλά επεκτείνει επίσης την αξία των υπηρεσιών ή των αντικειμένων στα οποία μπορεί να έχει πρόσβαση.

Επιπλέον, οι τροποποιητές αξίας μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τα χαρακτηριστικά που αφορούν την πιθανότητα. Φανταστείτε ένα χαρακτηριστικό εξαργύρωσης που λειτουργεί με βάση το 50% της τύχης, προσφέροντας μια πιθανότητα πενήντα-πενήντα να αποκτήσετε ένα περιζήτητο αντικείμενο από μια τυχερή κλήρωση. Ένας συμβατός τροποποιητής αξίας μπορεί να ενισχύσει δραματικά αυτές τις πιθανότητες, αυξάνοντας την πιθανότητα στο 80% ή ακόμη και εξασφαλίζοντας ποσοστό επιτυχίας 100%. Αυτή η τροποποίηση μετατρέπει την τύχη από απλή πιθανότητα σε σχεδόν βεβαιότητα, εμπλουτίζοντας σημαντικά την εμπειρία του μέλους.

Χαρακτηριστικά επιλογέα

Τα Χαρακτηριστικά Επιλογής εισάγουν μια αίσθηση διαδραστικού παιχνιδιού στην πλατφόρμα Galaxis, προσφέροντας στα μέλη μια επιλογή μεταξύ δύο διαφορετικών επιλογών. Αυτό το χαρακτηριστικό ενεργοποιείται όταν ο κάτοχος της κάρτας κάνει μια συνειδητή επιλογή, διαμορφώνοντας αποτελεσματικά το ταξίδι και την εμπειρία του μέσα στην κοινότητα.

Μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή των Selector Traits είναι η τοποθέτηση ενός επερχόμενου ή υπό ανάπτυξη χαρακτηριστικού. Για παράδειγμα, ένα μέλος μπορεί να έχει μια επιλογή: Επιλέξτε την επιλογή “Α” για να μην περιμένει ένα επικείμενο, συναρπαστικό χαρακτηριστικό (όπως το “mega cool trait”) και αντ’ αυτού να λάβει ένα άμεσο όφελος, όπως ένα κουπόνι έκπτωσης 250 δολαρίων. Εναλλακτικά, επιλέγοντας την επιλογή “Β”, αρνείται την άμεση ανταμοιβή υπέρ της αναμονής για την πλήρη υλοποίηση του υποσχόμενου χαρακτηριστικού. Η συνέπεια αυτής της επιλογής είναι απτή: η επιλογή “Α” αντικαθιστά το χαρακτηριστικό γνώρισμα “Selector” με ένα χαρακτηριστικό “Discount”, ενώ η επιλογή “Β” διατηρεί την υφιστάμενη κατάσταση, διατηρώντας την προσμονή ζωντανή.

Μια άλλη πρακτική περίπτωση χρήσης των Χαρακτηριστικών Επιλογής είναι στο πλαίσιο των κοινοτικών παιχνιδιών, ιδιαίτερα εκείνων που θα μπορούσαν να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην κάρτα του μέλους. Σκεφτείτε ένα παιχνίδι όπως το “warp rabbit”, όπου η ενασχόληση με το παιχνίδι θα μπορούσε να αποφέρει ανταμοιβές, αλλά ενέχει επίσης τον κίνδυνο να χαθεί κάτι από την κάρτα, αν ο λαγός δεν γίνει αντιληπτός εγκαίρως. Σε τέτοια σενάρια, ένα χαρακτηριστικό επιλογής χρησιμεύει ως εθελοντικός μηχανισμός “opt-in”, δίνοντας στα μέλη τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Αυτό το χαρακτηριστικό προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο διαδραστικότητας και ελέγχου, επιτρέποντας στα μέλη να σταθμίσουν τους κινδύνους και τα οφέλη πριν δεσμευτούν σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να επηρεάσει την κάρτα μέλους τους.

Vaults

Τα θησαυροφυλάκια είναι ένα ξεχωριστό και ευέλικτο χαρακτηριστικό που είναι διαθέσιμο στους δημιουργούς της πλατφόρμας Galaxis και χρησιμεύουν ως εξειδικευμένες αποθήκες για μια σειρά από ανταμοιβές και περιουσιακά στοιχεία μέσα στις κοινότητές τους. Αυτά τα Vaults παρέχουν έναν μοναδικό μηχανισμό για τους δημιουργούς να ενισχύσουν τη δέσμευση και να προσφέρουν αξία στα μέλη τους, λειτουργώντας ουσιαστικά ως κεντρικός κόμβος για τη διανομή ανταμοιβών.

Διαφορετικό και ευέλικτο σύστημα ανταμοιβών

Τα θησαυροφυλάκια στο Galaxis μπορούν να περιέχουν μια μεγάλη ποικιλία ανταμοιβών, οι οποίες μπορεί να κυμαίνονται από ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όπως NFTs και αποκλειστικό περιεχόμενο μέχρι φυσικά εμπορεύματα και μοναδικές εμπειρίες. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει στους δημιουργούς να προσαρμόζουν τις ανταμοιβές τους στα συγκεκριμένα ενδιαφέροντα και τη δυναμική της κοινότητάς τους, διασφαλίζοντας ότι τα κίνητρα είναι τόσο συναφή όσο και ελκυστικά για τα μέλη.

Προσαρμόσιμοι μηχανισμοί διανομής

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Vaults είναι η δυνατότητα των δημιουργών να ρυθμίζουν προσαρμοσμένους μηχανισμούς για τη διανομή ανταμοιβών. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τυχαία κατανομή των ανταμοιβών, εξασφαλίζοντας το στοιχείο της έκπληξης και της δικαιοσύνης στη διανομή, ή πιο δομημένες προσεγγίσεις που βασίζονται σε συγκεκριμένες μεταβλητές, όπως η κατοχή ορισμένων χαρακτηριστικών ή τα επίπεδα συμμετοχής. Αυτό το επίπεδο προσαρμογής διασφαλίζει ότι η διανομή των ανταμοιβών ευθυγραμμίζεται με το όραμα του δημιουργού και το ήθος της κοινότητας.

Έγκαιρη δημιουργία και προσβασιμότητα

Οι δημιουργοί έχουν την ελευθερία να δημιουργήσουν Vaults σε οποιοδήποτε σημείο, επιτρέποντάς τους να ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες και τα ενδιαφέροντα της κοινότητάς τους. Αυτή η έγκαιρη δημιουργία και προσαρμογή των Vaults διασφαλίζει ότι οι κοινότητες παραμένουν δυναμικές και ελκυστικές. Τα μέλη έχουν κάτι να περιμένουν με ανυπομονησία, είτε μέσω της συνεχούς συμμετοχής είτε στο πλαίσιο ειδικών εκδηλώσεων και ορόσημων.

Ενθάρρυνση της ενεργού συμμετοχής

Η καθιέρωση των Vaults σε μια κοινότητα λειτουργεί ως ισχυρό κίνητρο για ενεργό συμμετοχή. Γνωρίζοντας ότι υπάρχουν απτές ανταμοιβές, τα μέλη είναι πιο πιθανό να συμμετέχουν τακτικά και να συμβάλλουν στη ζωντάνια και την ανάπτυξη της κοινότητας.

Χαρακτηριστικά Δέσμευσης & Παιχνιδοποίησης

Η δέσμευση είναι η αιμοδοσία κάθε κοινότητας και το Galaxis προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο για την προώθησή της. Τα χαρακτηριστικά δέσμευσης της πλατφόρμας περιλαμβάνουν βιβλία αυτοκόλλητων ετικετών, σφυρηλάτηση και παιχνίδια της κοινότητας. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο για να διασκεδάζουν αλλά και για να δίνουν κίνητρα στα μέλη για ενέργειες που ωφελούν ολόκληρη την κοινότητα, προωθώντας έτσι ένα ζωντανό και ενεργό οικοσύστημα κοινότητας.

Σύστημα βαθμολογικού πίνακα

Η πλατφόρμα Galaxis διαθέτει πίνακες κατάταξης για την παρακολούθηση, την παροχή κινήτρων και την επιβράβευση των δραστηριοτήτων της κοινότητας. Οι κοινότητες μπορούν να έχουν πολλαπλούς θεματικούς πίνακες κατάταξης, όπως αυτούς για τους ενεργούς εμπόρους, τους staker ή τους παίκτες, αν και ένας ενιαίος πίνακας κατάταξης που προωθεί την ισορροπημένη δραστηριότητα της κοινότητας είναι συνηθισμένος. Η συμμετοχή σε έναν πίνακα κατάταξης απαιτεί ένα σήμα, το οποίο συγκεντρώνει πόντους για δραστηριότητες, αντικατοπτρίζοντας τη θέση της κάρτας. Οι πίνακες κατάταξης μπορούν να λειτουργούν σε εποχές, ολοκληρώνοντας δραστηριότητες, διανέμοντας βραβεία και επαναφέροντας τους πόντους για νέες εποχές, ή να είναι ανοικτού τέλους. Οι ανταμοιβές στους πίνακες κατάταξης είναι δύο τύπων: προσωρινές ανταμοιβές για την εκπλήρωση συγκεκριμένων κριτηρίων κατά τη διάρκεια μιας σεζόν και τελικές ανταμοιβές που δίνονται στο τέλος μιας σεζόν.

Ενσωμάτωση σήματος για συμμετοχή

Για να συμμετάσχουν σε ένα leaderboard, τα μέλη χρειάζονται ένα συγκεκριμένο σήμα που συνδέεται με το συγκεκριμένο leaderboard. Αυτό το σήμα λειτουργεί ως συσσωρευτής πόντων με βάση τις δραστηριότητες του μέλους, ενημερώνοντας τη θέση του στον πίνακα κατάταξης.

Εποχικοί και συνεχείς πίνακες κατάταξης

Οι πίνακες κατάταξης του Galaxis είναι ευέλικτοι, προσφέροντας εποχιακές μορφές όπου οι δραστηριότητες κορυφώνονται σε ένα φινάλε, οι νικητές γιορτάζονται και οι ανταμοιβές διανέμονται. Μετά από αυτό, οι πόντοι μηδενίζονται, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας σεζόν. Εναλλακτικά, ορισμένοι πίνακες κατάταξης είναι ανοικτού τέλους, δημιουργώντας μια συνεχή, συνεχή πρόκληση.

Σύστημα επιβράβευσης σε πίνακες κατάταξης

Οι πίνακες κατάταξης διαθέτουν δύο βασικούς τύπους ανταμοιβής: προσωρινή και τελική. Οι χρονικές ανταμοιβές είναι δυναμικές- χορηγούνται κατά τη διάρκεια μιας περιόδου του πίνακα κατάταξης ή στην αέναη μορφή, βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων όπως η θέση ή οι πόντοι ενός μέλους. Αυτές οι ανταμοιβές εξαρτώνται από τη συνεχή εκπλήρωση αυτών των κριτηρίων.

Χαρακτηριστικά πίνακα κατάταξης

Το χαρακτηριστικό Leaderboard στο Galaxis λειτουργεί με ένα μοναδικό σύνολο μηχανισμών. Αρχικά, ο μετρητής στο σήμα ξεκινά από το μηδέν και καταγράφει τη διεύθυνση του κατόχου κατά την έκδοσή του. Ο μετρητής αυξάνεται μέσω δραστηριοτήτων, είτε χειροκίνητα είτε μέσω συμβολαίου. Εάν η κάρτα αλλάξει ιδιοκτήτη, ο μετρητής μηδενίζεται, διατηρώντας την ακεραιότητα του πίνακα κατάταξης. Ωστόσο, εάν η κάρτα επιστρέψει στον αρχικό της ιδιοκτήτη χωρίς ενεργοποίηση, το προηγούμενο σκορ διατηρείται. Αυτό το περίπλοκο σύστημα εξασφαλίζει δίκαιη και δυναμική κατάταξη στον πίνακα κατάταξης, με οπτικά εφέ στην κάρτα που αντικατοπτρίζουν αυτές τις αλλαγές.
Οπτικά, το χαρακτηριστικό Leaderboard μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση της κάρτας μέλους, αντικατοπτρίζοντας τη θέση και τα επιτεύγματα του χρήστη στον πίνακα κατάταξης. Αυτή η δυναμική οπτική αλλαγή χρησιμεύει ως σύμβολο της θέσης του χρήστη στην κοινότητα.

Βιβλία με αυτοκόλλητα

Θυμάστε τη συγκίνηση της συλλογής αυτοκόλλητων στην παιδική ηλικία; Γεμίζαμε με ανυπομονησία τα αυτοκόλλητα βιβλία μας, τα ταχυδρομούσαμε και περιμέναμε με ενθουσιασμό τα βραβεία μας.

Το Galaxis μεταφέρει αυτή τη νοσταλγική διασκέδαση στην ψηφιακή σφαίρα με τη λειτουργία του βιβλίου αυτοκόλλητων, προωθώντας απίστευτη δέσμευση και ενθουσιασμό στην κοινότητά σας.

Τα αυτοκόλλητα

Αυτά τα συλλεκτικά αντικείμενα μπορεί να είναι κάρτες μέλους από οποιαδήποτε συλλογή του Galaxis ή NFTs από διάφορες συλλογές, ανεξάρτητα από τη σύνδεσή τους με το Galaxis.

Τα αυτοκόλλητα βιβλία

Ένα βιβλίο αυτοκόλλητων στο Galaxis διαθέτει μία ή περισσότερες θέσεις για το κατάλληλο “αυτοκόλλητο”. Αυτά μπορεί να είναι κάρτες μέλους από οποιαδήποτε συλλογή του Galaxis ή NFTs από οποιαδήποτε υπάρχουσα συλλογή NFTs.

 • Για τα αυτοκόλλητα που εκδίδονται από το Galaxis, οποιοδήποτε χαρακτηριστικό (οπτικό ή χρηστικό) μπορεί να καθορίσει αν μια κάρτα ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη υποδοχή.
 • Για τα μη Galaxis NFTs, ο περιορισμός είναι το όνομα της συλλογής τους. Είναι ενδιαφέρον ότι οι δημιουργοί μπορούν να αναμειγνύουν NFTs από διαφορετικές συλλογές μέσα στο ίδιο βιβλίο αυτοκόλλητων, προσφέροντας μια διαφορετική και ενδιαφέρουσα εμπειρία συλλογής.

Σφυρηλατήσεις

Οι σφυρηλατημένες κάρτες παρέχουν έναν καινοτόμο τρόπο στα μέλη να προσαρμόζουν τις κάρτες μέλους τους. Αυτή η λειτουργία προσθέτει μια προσωπική και δημιουργική πινελιά, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν τα ψηφιακά τους περιουσιακά στοιχεία στις προτιμήσεις τους.

Παιχνίδια σε επίπεδο κοινότητας (παιχνίδια εξόντωσης και Warp)

Αυτά τα παιχνίδια δημιουργούν ένα περιβάλλον φιλικού ανταγωνισμού εντός της κοινότητας. Είναι δραστηριότητες χωρίς αποκλεισμούς που εμπλέκουν τα μέλη σε διάφορες διαδραστικές και διασκεδαστικές προκλήσεις.

Αυτά τα παιχνίδια δημιουργούν ένα περιβάλλον για φιλικό ανταγωνισμό εντός της κοινότητας. Είναι δραστηριότητες χωρίς αποκλεισμούς που εμπλέκουν τα μέλη σε διάφορες διαδραστικές και διασκεδαστικές προκλήσεις.

Αγώνες αποκλεισμού

punk-royale.png

Ο μηχανισμός Elimination Games του Galaxis είναι ένας καινοτόμος και συναρπαστικός τρόπος για τη συμμετοχή της κοινότητας σε τουρνουά με απευθείας αποκλεισμό.

Επιλεξιμότητα των συμμετεχόντων

Οι συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ή εισιτήριο στο ψηφιακό τους περιουσιακό στοιχείο για να εγγραφούν στο τουρνουά. Αυτή η αποκλειστική ιδιότητα λειτουργεί ως εισιτήριο εισόδου.

Δομή τουρνουά

Το τουρνουά χωρίζεται σε πολλαπλές διαδοχικές διοργανώσεις. Κάθε διοργάνωση είναι ένας αυτόνομος διαγωνισμός με δική του εγγραφή και δικά του βραβεία.

Μορφή παιχνιδιού

Το τουρνουά ακολουθεί τη μορφή απευθείας αποκλεισμού, που περιλαμβάνει πολλούς γύρους. Σε κάθε γύρο, περίπου οι μισοί από τους συμμετέχοντες αποκλείονται.

 • Φάση προετοιμασίας: Οι συμμετέχοντες μπορούν να καταστρώσουν στρατηγικές και να χρησιμοποιήσουν τα χαρακτηριστικά ή τα δελτία τους για να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους.
 • Φάση μάχης: Οι συμμετέχοντες αντιστοιχίζονται τυχαία και οι νικητές επιλέγονται μέσω μιας δίκαιης και τυχαίας διαδικασίας, που συνήθως χρησιμοποιεί ένα αποκεντρωμένο μαντείο για την τυχαιότητα (π.χ. Chainlink VRF).

Χειραγώγηση αποδόσεων νίκης

Οι παίκτες μπορούν να θυσιάσουν οικειοθελώς ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ή λαχνό κατά τη διάρκεια της Φάσης Προετοιμασίας για να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους. Ωστόσο, η ενέργεια αυτή είναι μη αναστρέψιμη και συνεπάγεται τη μόνιμη καύση του χαρακτηριστικού ή του λαχνού.

Προώθηση και εξάλειψη

Οι νικητές προχωρούν στον επόμενο γύρο, ενώ οι ηττημένοι είτε αποκλείονται είτε, αν διαθέτουν ένα ειδικό χαρακτηριστικό (π.χ. ένα χαρακτηριστικό “1UP”), προχωρούν αυτόματα, αλλά το χαρακτηριστικό αυτό καταναλώνεται κατά τη διαδικασία.

Χειρισμός μονών αριθμών συμμετεχόντων

Εάν ένας γύρος έχει μονό αριθμό συμμετεχόντων, ένας τυχαία επιλεγμένος συμμετέχων λαμβάνει δωρεάν πάσο για τον επόμενο γύρο.

Βραβεία

Ο τελικός νικητής ή οι τελικοί νικητές λαμβάνουν μια σημαντική ανταμοιβή, συχνά ένα ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο υψηλής αξίας, όπως ένα NFT.

Ενέργειες μετά το τουρνουά

Τα αχρησιμοποίητα γνωρίσματα ή εισιτήρια μπορούν να καούν ή να μετατραπούν σε αναμνηστικά αντικείμενα.
Οι συμμετέχοντες διατηρούν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μελλοντικά τουρνουά, εάν εξακολουθούν να κατέχουν το απαραίτητο χαρακτηριστικό ή εισιτήριο συμμετοχής.

Μεταβιβασιμότητα

Οι συμμετέχοντες μπορούν να πουλήσουν το ψηφιακό τους περιουσιακό στοιχείο κατά τη διάρκεια του τουρνουά, με τον νέο ιδιοκτήτη να κληρονομεί τη θέση του τουρνουά.

Αυτός ο μηχανισμός παιχνιδιών αποκλεισμού, ενώ παρουσιάζεται ιδιαίτερα στο τουρνουά Punk Royale, αναδεικνύει την ευελιξία και τον ενθουσιασμό των διαγωνισμών που βασίζονται σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στην πλατφόρμα Galaxis, προσφέροντας ένα μοναδικό μείγμα στρατηγικής, τύχης και συμμετοχής της κοινότητας.

Παιχνίδια Warp

Τα Warp Games είναι μια συναρπαστική μορφή εξαιρετικά casual παιχνιδιών μαζικού multiplayer που έχουν σχεδιαστεί για συμμετοχή σε ολόκληρη την κοινότητα στην πλατφόρμα Galaxis. Αυτά τα παιχνίδια μετατρέπουν την έννοια της ψηφιακής συλλογής καρτών σε ένα διαδραστικό, δυναμικό πεδίο παιχνιδιού.

Gameplay με γνώμονα την κοινότητα

Τα Warp Games έχουν σχεδιαστεί για εκτεταμένη συμμετοχή της κοινότητας, όπου ένας μεγάλος αριθμός παικτών μπορεί να συμμετέχει ταυτόχρονα.

Δυναμικός αγωνιστικός χώρος

Η μοναδική πτυχή του Warp Games είναι ότι οι ίδιες οι κάρτες των παικτών λειτουργούν ως πλατφόρμα ή πεδίο παιχνιδιού. Οι χαρακτήρες στο παιχνίδι κινούνται ή “στρεβλώνονται” σε αυτές τις κάρτες.

Κίνηση χαρακτήρων

Οι χαρακτήρες στα Warp Games μετακινούνται αυτόνομα από κάρτα σε κάρτα βάσει συγκεκριμένων κανόνων παιχνιδιού. Οι μετακινήσεις αυτές μπορεί να είναι τυχαίες ή να επηρεάζονται από τις ιδιότητες, τις θέσεις ή τις ενέργειες των παικτών των καρτών.

Εθελοντική συμμετοχή

Δεδομένου ότι η συμμετοχή σε παιχνίδια Warp μπορεί να αλλάξει τόσο το περιεχόμενο όσο και την αξία μιας κάρτας, οι παίκτες πρέπει να επιλέξουν να λάβουν μέρος σε αυτά τα παιχνίδια.

Examples of Warp Game Concepts: Warp Rabbit

Η ναυαρχίδα του παιχνιδιού αυτού του είδους, το Warp Rabbit, διαθέτει “κουνέλια Warp” που εμφανίζονται τυχαία στις κάρτες της κοινότητας. Αυτά τα κουνέλια όχι μόνο προσθέτουν βοηθητικά χαρακτηριστικά στις κάρτες, αλλά μπορούν επίσης να αλλάξουν την οπτική τους εμφάνιση, χρησιμοποιώντας το χαρακτηριστικό Visual Alteration Trait του Galaxis.

Η αλληλεπίδραση με ένα Warp Rabbit ποικίλλει βάσει ενός χρονικού ορίου και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την κάρτα και τον ιδιοκτήτη της.

Ειδικές παραλλαγές παιχνιδιού Warp

 • Ρομπέν των Δασών: Μια παραλλαγή του παιχνιδιού όπου ο λαγός της δίνης υιοθετεί την προσωπικότητα του “Ρομπέν των Δασών”, ενδεχομένως με αναδιανεμητικές ή φιλανθρωπικές αλληλεπιδράσεις με τις κάρτες στις οποίες προσγειώνεται.
 • Challenger: Αυτή η παραλλαγή θα μπορούσε να εισάγει ανταγωνιστικά στοιχεία, όπου ο λαγός της δίνης προκαλεί τους ιδιοκτήτες καρτών ή άλλους χαρακτήρες σε κάποια μορφή διαγωνισμού ή αποστολής.
 • Weight : Σε αυτό το παιχνίδι, ο λαγός δίνης θα μπορούσε να επιφέρει σημαντικό, ενδεχομένως σοβαρό αντίκτυπο ή αλλαγή στην κάρτα που καταλαμβάνει, μεταβάλλοντας την αξία ή τη χρησιμότητά της με αξιοσημείωτο τρόπο.

Τα Warp Games αντιπροσωπεύουν μια καινοτόμο ενσωμάτωση παιχνιδιών και συλλογής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, παρέχοντας μια ελκυστική εμπειρία με επίκεντρο την κοινότητα. Αυτά τα παιχνίδια αξιοποιούν τις δυναμικές δυνατότητες της πλατφόρμας Galaxis για να δημιουργήσουν ένα διαρκώς εξελισσόμενο και διαδραστικό περιβάλλον για ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα.

Εκδηλώσεις εκτός αλυσίδας

Επεκτείνοντας την εμπειρία της κοινότητας πέρα από την ψηφιακή πλατφόρμα, τα Off-Chain Events περιλαμβάνουν δραστηριότητες όπως οι προκλήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προωθώντας περαιτέρω την εμπλοκή και την αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών της κοινότητας. Αυτές οι λειτουργίες μπορούν να ενσωματωθούν στον πίνακα κατάταξης, είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα.

Παγκόσμιοι πίνακες κατάταξης της κοινότητας Galaxis

Όλες οι λειτουργίες δέσμευσης στο Galaxis είναι ενσωματωμένες στο πλαίσιο του παγκόσμιου πίνακα κατάταξης της κοινότητας. Αυτός ο πίνακας κατάταξης μετρά αντικειμενικά τη δέσμευση, προσφέροντας έναν δίκαιο και διαφανή τρόπο αναγνώρισης των ενεργών κοινοτήτων στην πλατφόρμα.

Tokenomics

Το $GLX είναι το επίσημο token της πλατφόρμας Galaxis, που θα κυκλοφορήσει τόσο στις αλυσίδες Ethereum όσο και στις αλυσίδες Polygon. Χρησιμεύει ως πρωταρχικό εργαλείο για την καλλιέργεια και την υποστήριξη ακμάζουσων κοινοτήτων εντός του οικοσυστήματος Galaxis. Η χρησιμότητα του $GLX θα εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου καθώς η πλατφόρμα θα αναπτύσσεται.

Συνολική προμήθεια: 7.500.000.000 $GLX

$GLX Διανομή, κατανομή & εκπομπή

token_distribution.png

Το $GLX έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να διασφαλίζεται μια ισορροπημένη και δίκαιη κατανομή μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών. Η κατανομή του απεικονίζεται στο παραπάνω σχήμα.

Επιπλέον, το $GLX τηρεί ένα σχολαστικά σχεδιασμένο χρονοδιάγραμμα εκπομπών, με στόχο τη βιώσιμη απελευθέρωση για τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων και την προώθηση της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης εντός της πλατφόρμας. Ανατρέξτε στην παρακάτω εικόνα για λεπτομέρειες.

monthly_stacked_circulating_supply.png

Το χρονοδιάγραμμα κατοχύρωσης φαίνεται στο παρακάτω σχήμα.

vestings_(2).png

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Αρθρογράφος: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα:

Μοιράσου τη Δημοσίευση: