Πως Επενδύουμε Σε Start Up Για Παθητικό Εισόδημα Με Την Scramble

Τι είναι η Scramble;

Η Scramble είναι μια οικονομική υπηρεσία για πολυάσχολους επαγγελματίες που μπορούν να κερδίσουν χρήματα με ασφάλεια και εύκολα επενδύοντας σε ταχέως αναπτυσσόμενες καινοτόμες μάρκες.

Κάνε την εγγραφή σου στην Scramble απο ΕΔΩ παρέ 5 ευρώ μπόνους στην πρώτη επένδυση 100 ευρώ και 5% επιπλεόν για κάθε επένδυση 100 ευρώ.

Πώς λειτουργεί η Scramble;

Είναι εύκολο. Αρχίζετε να επενδύετε όταν ξεκινά ένας γύρος. Σας προσφέρουμε μια μηνιαία παρτίδα ιδρυτών και των αντίστοιχων επιχειρήσεών τους και αποφασίζετε πώς να συμμετάσχετε – επιλέξτε στρατηγική, προσθέστε μετρητά και κατανείμετε μετρητά μεταξύ των ομάδων δανείων. Όταν τελειώσει ένας γύρος, τα δάνεια δημιουργούνται αυτόματα και στη συνέχεια εκταμιεύονται σε επιχειρήσεις σύμφωνα με τις ρυθμίσεις σας. Λαμβάνετε αποπληρωμή τον μήνα μετά την έκδοση των δανείων.

Σε τι διαφέρει η Scramble από άλλες πλατφόρμες P2P;

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες πλατφόρμες P2P, στην Scramble:

  1. Επενδύετε με ελκυστικό στόχο ετήσιας απόδοσης 12 έως 30% για 6-24 μήνες.
  2. Ο κίνδυνος είναι χαμηλός και διαφοροποιημένος. Τα δάνεια είναι εξασφαλισμένα με προκαταβολή προμήθειας, ομάδα συνιδρυτών και εγγυήσεις κεφαλαίου πρώτης απώλειας. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγυήσεις που προσφέρουμε για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου επένδυσης εδώ .
  3. Η επένδυση είναι χωρίς άγχος. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε τον χρόνο σας αναζητώντας, αναλύοντας και επιλέγοντας καινοτόμες μάρκες στις οποίες θα επενδύσετε. Η Scramble εργάζεται σκληρά για την προμήθεια επιχειρήσεων και την αξιολόγηση των ιδρυτών για να σας προσφέρει μια αξιόπιστη παρτίδα νεοφυών επιχειρήσεων κάθε μήνα.
  4. Your karma bank boosts. Η Scramble συνεργάζεται με διαφανείς και ειλικρινείς καινοτόμες επιχειρήσεις και ιδρυτές με μεγάλες ιδέες που προσπαθούν να δημιουργήσουν μια θετική αλλαγή. Επενδύοντας σε τέτοιες εταιρείες, έχετε θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.
  5. Κάνε την εγγραφή σου στην Scramble απο ΕΔΩ παρέ 5 ευρώ μπόνους στην πρώτη επένδυση 100 ευρώ και 5% επιπλεόν για κάθε επένδυση 100 ευρώ.

Είναι ασφαλές να επενδύσεις στην Scramble;

Στην Scramble, λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη την προστασία των επενδυτών:

  1. Κάθε δάνειο υποστηρίζεται από προκαταβολή προμήθειας και τακτικές μηνιαίες αποπληρωμές. Οι επενδυτές αρχίζουν να λαμβάνουν αποπληρωμές από την Ημέρα 1, και με κάθε μήνα το συνολικό ποσό του κεφαλαίου σε κίνδυνο μειώνεται.
  2. Κάθε συνιδρυτής εγγυάται ότι θα αποπληρώσει έως και το 20% του δανείου στην επιχείρησή του με προσωπικό εισόδημα ζωής. Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.
  3. Οι επενδυτές που εκδίδουν δάνεια Β συνεισφέρουν το 15% του κεφαλαίου πρώτης απώλειας της συνολικής χρηματοδότησης για κάθε παρτίδα εκκίνησης, αλλά επιστρέφονται μόνο αφού εξοφληθούν όλα τα δάνεια Α από τους επενδυτές. Με απλά λόγια, οι επενδυτές Α δεν επηρεάζονται με κανέναν τρόπο σε περίπτωση απώλειας έως και 15% όλων των κεφαλαίων.

Ωστόσο, συμβουλεύουμε την αξιολόγηση των κινδύνων, καθώς η επένδυση στην Scramble περιλαμβάνει δανεισμό σε επιχειρήσεις.

Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό επένδυσης;

Το ελάχιστο ποσό που μπορείτε να επενδύσετε στην Scramble είναι 10 €.

Κάνε την εγγραφή σου στην Scramble απο ΕΔΩ παρέ 5 ευρώ μπόνους στην πρώτη επένδυση 100 ευρώ και 5% επιπλεόν για κάθε επένδυση 100 ευρώ.

Χρεώνετε προμήθειες για επενδύσεις σε μάρκες καταναλωτικών αγαθών;

Όχι. Δεν χρεώνουμε τέλη. Είναι χωρίς χρέωση για τους επενδυτές.

Τι νόμισμα χρησιμοποιείται στην πλατφόρμα;

Όλες οι τιμές υποδεικνύονται στο νόμισμα Ευρώ στην Scramble.

Έχετε μια εφαρμογή για κινητά για την Scramble;

Ο ιστότοπος Scramble είναι προσαρμοσμένος για κινητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές. Ωστόσο, δεν έχουμε σχεδιάσει ακόμη μια εφαρμογή για κινητά. Μόλις το καταλάβουμε, θα σας ειδοποιήσουμε.

Πως Επενδύουμε Σε Start Up Για Παθητικό Εισόδημα Με Την Scramble

Για περισσότερα ενημερωμένα νέα, βρείτε μας στο Twitter και στις Ειδήσεις Crypto ή εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube .

Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο θέμα; Αφήστε μας το σχόλιο σας από κάτω! Πάντα μας ενδιαφέρει η γνώμη σας!

Author: Dimitrios Alexandridis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προτεινόμενα άρθρα: